intesa-karticama-odlozeno-placanje-kliklak-web-shop

Do 6 mesečnih rata bez kamate - po ceni sa popustom


Svoju narudžbinu možete platiti i na rate, bez kamate, do 6 mesečnih  rata, koristeći Visa ili MasterCard kreditne kartice Banke Intesa. Kartica mora biti odobrena od strane banke izdavaoca za online (Internet) plaćanje.

Prilikom online naručivanja, odabirom opcije "plaćanje karticama" bićete preusmereni na stranicu finansijske institucije koja je zaštićena i sigurna za ovakav način plaćanja. Niti jednog trenutka podaci o Vašoj platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.


 intesa-online-placanje-na-rate-kliklak

Na ovoj stranici je potrebno da unesete sledeće podatke: Broj kartice, Datum isteka i  CVC2/CVV2 kod, koje možete pročitati sa Vaše kartice.


primer-za-placanje-online-karticama

*Unos i provera podataka isključivo se obavljaju između korisnika kartice i Banke, a Internet trgovac nema uvid u podatke koji se razmenjuju.

Nakon unosa podataka sa kartice, sistem će prepoznati da li je plaćanje na rate moguće karticom koju posedujete i dobićete novo polje gde klikom odabirate željeni broj rata za plaćanje Vaše porudžbine:


Plaćanje nije moguće u stranoj valuti, već isključivo u valuti RSD. Plaćanje na rate je moguće jedino karticama Banca Intesa. Kupac koji koristi uslugu online plaćanja karticama preko Kliklak web shopa mora ispunjavati sledeće uslove:

  • Isporuka robe je moguća samo na teritoriji Republike Srbije, na adresi navedenoj u porudžbini.
  • Samo vlasnik platne kartice može izvršiti plaćanje.

Želimo vam uspešnu kupovinu.