Zasvetlite u punom sjaju! Najbolja rasveta za kuću i dvorište je konačno na jednom mestu, uz neverovatno bogat izbor po najpovojlnijim cenama u Srbiji. Kliklak Vam nudi fenomenalnu elektro opremu – sijalice, najmodernije lampe svih oblika i dimenzija, reflektore, lustere, a tu je i neizbežna rasveta za dvoršte, solarne lampe koje će učiniti da Vaše dvorište izgleda magično tokom noći. Prekidači, konektori kao i produžni kablovi i ostala elektro oprema će učiniti da brzo i lako instalirate Vašu rasvetu i uživate u njoj.

Neka rasveta bude ta koja će napraviti najlepšu atmosferu u Vašem domu.

Kvalitetna rasveta u Vašoj kući može dosta doprineti opštem utisku, jer nije samo nameštaj taj koji čini Vaše prostorije lepim, več i lampe, sijalice, lusteri i plafonjere koji ističu lepotu Vašeg doma i čine atmosferu prijatnom. Izaberite Led sijalice ili Led panele i budite sigurni da ste osvetlili svaki ugao Vaše prostorije. A najbitnije od svega je provereni kvalitet, zato budite sigurni da je ulaganje u rasvetu sigurna investicija koja će Vam trajati godinama. Neka Vaša bašta sija cele noći bez trošenje struje!

Pitate se koja je najbolja rasveta za dvorište i kako osvetliti baštu bez trošenja struje? Vrlo jednostavno, koristite solarne ubodne svetiljke, ili solarne zidne svetiljke koje će tokom dana akumulirati dovoljno sunčeve svetlosti da obasjavaju Vašu baštu tokom cele noći. Evo još jednog načina da maksimalno uštedite električnu energiju - postavite LED reflektor sa senzorom koji će se paliti isključivo kada je Vama to potrebno. Unesite svetlost u Vaš dom i osetite razliku!

novogodisnji-vauceri-kliklak
igra-kliklak-vaucer
igra-kliklak-vaucer
odlozeno-placanje-banca-intesa