Doživite vrhunski fitnes trening sa našim sobnim biciklima i klupama za veslanje dostupnim na Kliklak.rs. U našoj ponudi možete pronaći širok spektar kvalitetnih i pristupačnih modela, dizajniranih da zadovolje sve vaše potrebe za vežbanjem. Od modela za početnike do naprednih fitnes entuzijasta, naš asortiman uključuje najnovije modele od poznatih brendova koji garantuju efikasnost i dugotrajnost.

Brendovi koje preporučujemo

U kategoriji Sobni bicikli / Klupe za veslanje u ponudi je 30 proizvoda:

Ring sobni bicikl RX 226

23.999,00  RSD 34.999,00  RSD

Ring sobni bicikl RX 110

16.799,00  RSD 25.990,00  RSD

Karakteristike Sobnih Bicikala

Sobni bicikli u našoj ponudi su visokog kvaliteta, sa različitim nivoima otpora, prilagodljivim sedištima i pedale sa sigurnosnim kaiševima. Idealni su za kardio trening kod kuće, poboljšavajući vašu kondiciju i sagorevajući kalorije.

Prednosti Klupa za Veslanje

Klupe za veslanje su savršen izbor za jačanje mišića i poboljšanje opšte izdržljivosti. Pružaju kompletnu vežbu celog tela, angažujući mišiće ruku, nogu i stomaka. Naše klupe za veslanje su lake skladištenje i pružaju komfor i tihi rad.

Dizajn i Komfort

Kvalitetna izrada i ergonomski dizajn naših fitnes uređaja osiguravaju maksimalan komfort tokom vežbanja. Svi uređaji su dizajnirani sa pažnjom o detaljima, obezbeđujući stabilnost i sigurnost tokom intenzivnih treninga.

Povoljne Cene i Ponude

Nudimo konkurentne cene i često imamo promotivne ponude, omogućavajući vam da nabavite visokokvalitetnu opremu po pristupačnim cenama. Naš cilj je da fitnes oprema bude dostupna svima koji žele da unaprede svoje zdravlje i fizičku kondiciju.