Opremite svog omiljenog dvotočkaša i budite spremni za nove avanture! Ako je bicikl Vaše omiljeno prevozno sredstvo, potrudite se da obezbedite sve što je potrebno kako biste se osećali udobno i bezbedno. Konačno imate priliku da sve što želite za Vaš bicikl pronađete na jednom mestu. Rezervni delovi za bicikl, kao i dodatna oprema za bicikle su neophodni ako želite da uvek budete u pokretu. Jako je bitno da Vam je alat za bicikle uvek pri ruci, jer se nikada se ne zna kada može da zatreba.

Budite zdravi i uvek u kondiciji! Vozite bicikl!

Zamenite vožnju automobilom i gradskim prevozom! Izbegnite gradske gužve – obezbedite sebi kvalitetan bicikl i ono što uložite vratiće Vam se stostruko. Vožnja bicikle je jedna od najzdravijih navika. Uvrstite je u Vaše svakodnevne aktivnosti i osetite poboljšanje vašeg fizičkog stanja u veoma kratkom roku. Put do posla ili škole može postati avantura, a vožnja bicikle sa porodicom biće najbolji način da kvaltetno provedete svoje slobodno vreme sa osobama koje volite. Omogućite svojoj deci da od malih nogu uživaju u vožnji. Dečija sedišta za bicikle su savršeno rešenje za najmlađe.

Sačuvajte svog ljubimca od krađe uz brave i ostalu zaštitu za bicikle!

Ako je biciklizam Vaš omiljeni sport, obezbedite sve što je potrebno za postizanje sjajnih rezultata. Specijalna odeća za bicikliste je i više nego potrebna pravim profesionalcima. Rukavice, naočare, svetleći prsluk, biciklistička majica, biciklističke pantalone su tu da učine vožnju udobnom i prijatnom. Boce za vodu su neophodne zbog obavezne hidratavcije dok su torbice savršeno rešenje da uvek imate pri ruci sve što vam je potrebno. Ne dozvolite da Vas izbušena guma uspori i spreči da postignete svoj cilj. Rezervni delovi za bicikle su i više nego obavezni u vašoj garaži. Neka rezervna guma za bicikl kao i pumpa i oprema za odrzavanje budu uvek tu da brzo i jednostavno rešite svaki problem.

Brendovi koje preporučujemo

U kategoriji Oprema i rezervni delovi za bicikle u ponudi su proizvodi

Nalepnice za bicikl ( 160026 )

289,00  RSD 299,00  RSD

Livall nano cadence sensor

2.699,00  RSD 3.999,00  RSD