018/32-30-264 -- 060/5326006 -- 018/32-30-265 -- 060/5326001 -- 018/32-30-266 --  |  Prijavite se  |  Registrujte se

Kontaktirajte nas  |  Isporuka robe  |  Ovlašćeni servisi

  
  
  
  

Igračke na daljinsko upravljanje

Obradujte Vaše devojčice i dečake fantasticnim poklonima! Dečije igračke na daljinski su sjajno rešenje kada god poželite da oduševite svoje mališane. Prekrasni automobili na daljinsko upravljanje nisu samo namenjeni dečacima, iako je to nešto što oni najviše žele da imaju među svojim igračkama, budite sigurni da će i svaka devojčica želeti da autići na daljinso upravljanje budu tu da igranje učine zanimljivijim.

Provedite kvalitetno vreme napolju sa svojom decom!

Igra može postati mnogo interesantnija kada ste napolju jer su helikopteri na daljinsko upravljanje idealni za Vaše klince. Ali koliko god da je helikopter na daljinski namenjen deci, sigurno ćete poželeti da se i vi poigrate. A da ne bi nastala svađa ko će prvi da se igra, obezbedite i kamione i ostala vozila na daljinski i učinite da se svi istovremeno zabavljaju. Odlazak na jezero može biti pravo uživanje kada su tu gliseri, brodovi i čamci na daljinsko upravljanje.

Postanite profesionalac u pravljenju fotografija i videa iz vazduha!

Priuštite sebi nesto novo! Dron sa kamerom je idealan način da fotografiju i snimanje videa podignete na viši nivo. Pravite jednstvene snimke koje će svakog ostaviti bez daha. I ako ste mislili da je imati dron veliki luksuz koji retko ko može sebi da priušti, niste u pravu. Sada su vam dronovi na baterije ili sa USB punjenjem i SD karticom dostupniji više nego ikada pre. Kliklak Vam nudi najpovoljnije cene u Srbiji, a tu je i oprema za dronove koja će stići najbržom dostavom do Vas i učiniti da što pre uživate u Vašoj novoj igrački.

  
  
  

Kategorije

  

  
  

  

Mailing lista

 
Da li biste želeli da primate 1 mesečno obaveštenja o popustima, specijalnim akcijama i novim ponudama putem email-a?  


  

Iskustva korisnika

 

Odlično

Sava Ivković

Pogledajte ostala iskustva korisnika