Vodeći se idejom da svako dete zaslužuje kvalitetnu zabavu i fizičku aktivnost, naša kolekcija trotineta za decu donosi široku ponudu i izbora koji odgovara svim uzrastima i preferencijama. Od klasičnih trotineta sa tri točka do inovativnih modela sa svetlećim točkovima, naš asortiman je pažljivo odabran kako bi obezbedio bezbednost, udobnost i zabavu za vaše najmlađe.

Trotineti nisu samo sredstvo rekreacije, već i odličan način da se razvijaju motoričke veštine i ravnoteža kod dece. U ponudi imamo različite modele, od onih namenjenih početnicima do naprednijih trotineta za stariju decu, obezbeđujući tako da svako dete pronađe svoj idealan model. Pored toga, naši trotineti su napravljeni od visokokvalitetnih materijala, što garantuje dugotrajnost i otpornost na različite vremenske uslove, omogućavajući deci da uživaju u vožnji tokom cele godine.

U kategoriji Trotineti u ponudi su proizvodi

Trotinet future zeleni ( 34/5133 )

7.099,00  RSD 9.999,00  RSD

Raznolikost Modela Trotineta za Decu

Nudimo različite modele trotineta, svaki sa svojim jedinstvenim karakteristikama i prednostima. Bilo da tražite trotinet sa sedištem za najmlađe, ili model sa aluminijumskim ramom za stariju decu, naći ćete sve što vam je potrebno u našem asortimanu. Uz to, naši trotineti dolaze u različitim bojama i dizajnima, omogućavajući deci da izraze svoj stil dok uživaju u vožnji.

Trotineti sa Svetlećim Točkovima

Trotineti sa svetlećim točkovima su posebno popularni među decom, nudeći ne samo zabavu, već i dodatnu vidljivost tokom večernjih sati lude vožnje i vikanja roditelja da je vreme da se krene kući. Ovi trotineti su idealni za dečiju igru, istovremeno povećavajući bezbednost na putu.

Trotineti sa Aluminijumskim Ramom

Za stariju decu koja traže više izdržljivosti i stabilnosti, naši trotineti sa aluminijumskim ramom predstavljaju idealan izbor. Ovi modeli su dizajnirani da izdrže veće opterećenje i pruže glatku vožnju na različitim površinama.

Trotineti sa Sedištem

Za najmlađe avanturiste, trotineti sa sedištem su idealan izbor. Ovi modeli omogućavaju deci da se igraju i istražuju okolinu dok sedaju, što je posebno korisno za decu koja tek uče da se voze.

Električni trotineti

Pored dečijih trotineta u ponudi su i električni trotineti za odrasle. Sve popularniji i u biznis klasi, ovi elektro trotineti postaju osnovno prevozno sredstvo do posla mnogima.