Čiviluci su neophodan element svakog predsoblja, kombinujući funkcionalnost i estetiku. Naša ponuda čiviluka na Kliklak.rs nudi različite stilove - od klasičnih metalnih do modernih bambus varijanti. Bilo da tražite čiviluk za jakne koji će biti postavljen na zid ili samostojeći model, naš asortiman sadrži proizvode koji će zadovoljiti sve potrebe i uklopiti se u svaki enterijer.

Naši čiviluci su dizajnirani da maksimalno iskoriste prostor, a istovremeno dodaju stil i eleganciju vašem predsoblju. Modeli poput 'Čiviluk Standard' i 'Bienwood čiviluk' kombinuju izdržljivost i šarm, dok inovativni dizajni poput 'modela od bambusa' unose toplinu prirodnih materijala u vaš dom. Osim toga, nudeći čiviluke sa više kukica, omogućavamo da na jednom mestu organizujete veći broj jakni, kaputa, šalova, i slično. Pored funkcionalnosti, veliku pažnju posvećujemo i estetici. Naši čiviluci su pažljivo odabrani da se uklope u različite stilove enterijera, od klasičnih do modernih. Cene naših proizvoda su pristupačne, sa čestim popustima i akcijama, čineći Kliklak idealnim mestom za kupovinu čiviluka koji će obogatiti i organizovati vaš životni prostor.

U kategoriji Čiviluci u ponudi su proizvodi

Bienwood čiviluk ( BIE-7074 )

1.099,00  RSD 1.999,00  RSD

Deciji civiluk 658229 ( 122089 )

959,00  RSD 1.999,00  RSD

Čiviluk 90159 ( 122077 )

1.499,00  RSD 2.699,00  RSD

Čiviluk 658211 ( 116058 )

1.899,00  RSD 3.499,00  RSD

Zašto Izabrati Čiviluk sa Kliklak.rs?

Naš asortiman čiviluka nije samo funkcionalan već je i dizajniran da se harmonično uklopi u vaše predsoblje, nudeći istovremeno praktičnost i estetski doprinos enterijeru doma.

Varijacija Stilova

Od metalnih, preko drvenih do bambus varijanti, naši čiviluci su dostupni u različitim stilovima, osiguravajući da svaki dom pronađe idealan model.

Kvalitet i Izdržljivost

Svi naši čiviluci su napravljeni od visokokvalitetnih materijala, što garantuje dugotrajnost i otpornost na svakodnevno korišćenje.

Pristupačne Cene

Nudimo čiviluke po veoma konkurentnim cenama, sa redovnim akcijskim ponudama, čineći ih dostupnim za svaki budžet.

Kako Odabrati Idealni Čiviluk?

Prilikom izbora čiviluka važno je uzeti u obzir nekoliko faktora kako bi se osiguralo da izabrani model odgovara vašim potrebama i stilu enterijera.

Prostor i Pozicioniranje

Razmislite o prostoru gde će čiviluk biti postavljen i odaberite model koji se uklapa u dostupni prostor, bilo da je to zidni čiviluk ili samostojeći model.

Broj i Tip Kukica

U zavisnosti od toga koliko predmeta planirate da okačite, birajte čiviluke sa odgovarajućim brojem i tipom kukica.

Stil i Dizajn

Odaberite dizajn koji se uklapa u opšti stil vašeg doma, bilo da je to nešto tradicionalno ili moderno, kako bi čiviluk bio ne samo praktičan već i dekorativan element.