Na Kliklak.rs otkrijte setove ručnog alata koji su savršeni za različite vrste popravki i održavanja. Naš asortiman uključuje setove alata različitih veličina i konfiguracija, od malih kućnih setova do profesionalnih kompleta spakovanih u set alata u koferu, od brendova kao što su Hogert Technik, Werai, Ingco i još mnogih drugih.

Brendovi koje preporučujemo

U kategoriji Setovi alata u ponudi su proizvodi

Womax alat set 100 kom ( 0100100 )

3.249,00  RSD 4.999,00  RSD

ISKRA set alata 39 kom. ( HTWR-39 )

2.999,00  RSD 3.699,00  RSD

Iskra set alata 60 kom. ( HTWR-60 )

5.099,00  RSD 8.999,00  RSD

Iskra set alata 85 kom. ( HTWR-85 )

15.099,00  RSD 18.999,00  RSD

Kompletni Setovi Alata

Naši setovi alata su pažljivo odabrani kako bi zadovoljili potrebe svih, od hobista do profesionalaca. Svaki set sadrži širok spektar alata, uključujući ključeve, odvijače, gedore i mnoge druge alate potrebne za različite vrste radova.

Idealno za Dom i Profesionalnu Upotrebu

Bilo da popravljate nešto kod kuće ili radite na većem projektu, naši setovi alata pružaju sve što vam je potrebno za efikasno i precizno izvršavanje zadataka.

Set Alata u Koferu

Setovi alata u koferu predstavljaju idealno rešenje za organizovano i sigurno čuvanje alata. Ovi setovi su savršeni za mobilne korisnike, kao što su serviseri ili majstori koji rade na terenu, pružajući laku prenosivost i brz pristup svim neophodnim alatima.

Pogodnosti Korišćenja Setova u Koferu

Naši setovi alata u koferu karakterišu se robusnom izradom i praktičnim rasporedom, što omogućava efikasno sortiranje i brz pristup alatima. Takođe, otporni koferi pružaju dodatnu zaštitu alata od oštećenja i uticaja spoljne sredine, čineći ih dugotrajnim i pouzdanim izborom za svakog profesionalca.

Alati za Svaku Potrebu

U našoj ponudi nalaze se setovi alata koji se mogu koristiti za raznovrsne namene – od osnovnih kućnih popravki do složenijih projekata u servisima, industriji ili građevinarstvu.

Kvalitet i Povoljne Cene

Pružamo visokokvalitetne alate po povoljnim cenama, čineći ih dostupnim kako za pojedinačne korisnike tako i za profesionalce.