Neka Vaši najmlađi uvek uživaju u vožnji! Auto sedista za bebe su Vam potrebna u svakoj vožnji zbog bezbednosnih razloga, a da bi mališanima vožnja bila prava uživancija potrebno je da odaberete pravo sedište za decu koje će odgovarati njihovim potrebama. Neka prva vožnja Vaše bebe bude bez brige! Poručite elegantno sedište za bebe od rodjenja koje je u isto vreme i kvalitetna nosiljka za bebe i budite sigurni da je Vaše dete bezbedno tokom izlaska iz porodilišta.

Preko 200 modela dečijih sedišta dostupno za isporuku odmah
auto-sedista-za-decu-kliklak
Najjeftinija auto sedista za decu!
POGLEDAJ PONUDU U NASTAVKU ISPOD!

Svako auto sediste za decu u našoj ponudi je veoma bezbedno i poseduje meke presvlake i jastučiće za glavu uz anatomski oblik koji je prilagodjen bebama od rodjenja do 1 godine, 0-13 kg, i pruža udobnost čak i na dugim putovanjima. Pojasevi u 3 tačke mogu se podešavati po dužini i visini. Zajedno sa suncobranom ili dodatnom opremom, vaša beba će se osećati udobno i biće zaštićena. A kada Vaši najmiliji malo odrastu, tu su i auto sedista za bebe od 0 do 18kg, zatim i sedišta za decu do 36 kg.

Uživajte u šetnji i šopingu sa Vašom bebom uz nosiljke za bebe od rođenja do 15 kg!

Kengur nosiljka za bebe je neizostavni deo svake šetnje. Vrlo često će Vam biti potrebno da su vam obe ruke slobodne a da budete sigurni da je Vaša beba uz Vas i potpuno sigurna. Obaberite nosilju za bebe koje ima mogućnost promene položaja bebe, ka vama ili ispred u smeru kretanja. Marame za nosenje beba postaju sve popularnije. Veliki broj mama se hvali kako imaju bolji kontakt s bebom i osećaju se sigurnije, a Kliklak Vam nudi najkvalitetnije na tržištu koje su 100% od pamuka.

U kategoriji Auto sedišta i nosiljke za bebe u ponudi su proizvodi

Reer organizer za auto ( A052809 )

1.599,00  RSD 2.999,00  RSD