Bez obzira da li ste profesionalni kuvar ili strastveni ljubitelj kuvanja, dobar nož može značajno unaprediti vaše kulinarsko iskustvo. Na Kliklak.rs, nudimo širok asortiman noževa i kuhinjskih sečiva koji će zadovoljiti sve vaše potrebe - od preciznog sečenja do grubog seckanja.

Brendovi koje preporučujemo

U kategoriji Noževi i ostala kuhinjska sečiva u ponudi je 252 proizvoda:

Texell TKP-NP177 nož za picu

369,00  RSD 699,00  RSD

Texell TKP-L155 ljuštač Y

419,00  RSD 699,00  RSD

Dajar dj20358 noževi set 5 u 1

1.449,00  RSD 2.699,00  RSD

Profesionalni Chef Noževi

Naši profesionalni chef noževi su dizajnirani da pruže izuzetnu oštrinu i izdržljivost. Izaberite iz naše kolekcije noževa napravljenih od visokokvalitetnog nerđajućeg čelika za najbolje moguće sečenje.

Specijalizovana Kuhinjska Sečiva

Osim tradicionalnih noževa, nudimo i specijalizovana sečiva poput Satara, noževa za hleb, sekača za picu, i noževa za guljenje voća i povrća, omogućavajući vam da lako obavite svaki zadatak u kuhinji.

Setovi Noževa

Za one koji žele kompletan set, naši setovi noževa pružaju sve što vam je potrebno za svakodnevno kuvanje. Odaberite set koji najbolje odgovara vašem stilu i potrebama kuhinje.

Posetite Kliklak.rs i pronađite savršene noževe i kuhinjska sečiva koja će vam pomoći da svoje kulinarske veštine podignete na viši nivo. Opremite svoju kuhinju kvalitetom koja traje.