Da li vam je potrebna zamena ili poboljšanje performansi za vaš bicikl? Na Kliklak.rs pronađite širok spektar kvalitetnih rezervnih delova, od menjača, kočnica, do pedala i volana. Bez obzira na tip i model bicikla, nudimo rešenja koja će odgovarati vašim potrebama i budžetu.

Brendovi koje preporučujemo

U kategoriji Rezervni delovi za bicikle u ponudi su proizvodi

CN bužir za sajlu menjača u boji-žuti /10m ( 151210 )

25,00  RSD 75,00  RSD
250,00  RSD / paket

CN bužir za sajlu menjača u boji-oranž /10m ( 151204 )

25,00  RSD 75,00  RSD
250,00  RSD / paket

Menjači

Poboljšajte performanse vašeg bicikla sa našim izborom zadnjih i prednjih menjača renomiranih brendova poput Shimano i Altus. Idealni za sve terene i uslove vožnje.

Širok Raspon Brzina

Bez obzira da li vozite po planinama ili gradskim ulicama, pravi menjač može značajno uticati na vaše biciklističko iskustvo.

Kočnice

Garantujte svoju sigurnost uz naš asortiman disk kočnica, V-brake sistema i kočionih paknova. Nudimo delove koji obezbeđuju pouzdanu zaustavnu moć u svim uslovima.

Optimalna Kontrola

Kvalitetne kočnice su ključne za bezbednu vožnju, pružajući vam kontrolu kada je to najpotrebnije.

Pedale

Izaberite između širokog izbora pedala, od klasičnih do modernih plastičnih i aluminijumskih modela, dizajniranih za udobnost i efikasnost pedalanja.

Vrhunska Izdržljivost

Naše pedale su napravljene da izdrže, pružajući izvanrednu podršku i stabilnost za sve vrste biciklista.

Volani i Podloške

Unapredite upravljanje i komfor vašeg bicikla sa našim asortimanom volana i podložaka za viljuške. Dostupni u različitim veličinama i stilovima, za personalizovano biciklističko iskustvo.

Personalizacija Vožnje

Bilo da tražite sportsku performansu ili udobnost prilikom vožnje, pravi volan može značajno promeniti vaš doživljaj biciklizma.