018/32-30-264 -- 060/5326006 -- 018/32-30-265 -- 060/5326001 -- 018/32-30-266 --  |  Prijavite se  |  Registrujte se

Kontaktirajte nas  |  Isporuka robe  |  Ovlašćeni servisi

  
  
  
  

Medicina i zdravlje

Brinite o svom zdravlju! Postarajte se da imate u svom domu sve potrebne aparate koji mogu pomoći Vašoj porodici u bitnim trenucima po ljihovo zdravlje. Otkrijte na vreme da li je Vaš krvni pritisak u redu. Ako imate problem da koristite manuelni merač krvnog pritiska tu je i digitalni merač pritiska za nadlakticu ili zglob koji je super lak za korišćenje. Aparat za pritisak više nije nešto što mogu posedovati samo lekari, sada i Vi možete proveriti Vaš krvni pritisak a da uopšte ne morate da izlazite iz kuće.


Neka prehlada ili grip više ne budu Vaša briga!

Otkrijte na vreme i izmerite tačno svoju telesnu temperaturu. Infracrvni beskontaktni toplomer je idealan u svakoj prilici. On meri temperaturu tela, prostorije ili odredjenog predmeta za samo jednu sekundu. Upotreba ovakvog toplomera je daleko bezbednija i preciznija nego kada se koristi klasični toplomer ili običan digitalni toplomer. Inhalatori su idealni za celu porodicu, a najviše za mališane. Neka Vam respiratorni organi opet budu zdravi i prohodni, uz kvalitetan inhalator za decu i odrasle konačno možete disati punim plućima. A da vazduh u svim Vašim prostorijama bude kvalitetan tu su i Ovlaživači i prečišćivači vazduha.


Dostignite svoju željenu težinu brzo i lako!


Vršite merenja svoje telesne težine redovno i motivišite sebe da dostignete svoju idealnu težinu u najkraćem mogućem roku. Medicinska vaga Vam omogućava da izmerite odnos masti i mišića u vašem telu, a ne samo kilograme. Digitalna vaga za bebe i odrasle se koristi vrlo jednostavno i omogućava da dobijete precizne rezultate u roku od jedne sekunde. Poboljšajte svoju cirkulaciju i otklonite bolove u mišićima. Ručni masažer za vrat i ramena, šijacu masažer su idealni za opuštanje u kućnim uslovima. Anticelulit masažer će Vam pomoći da se što pre otarasite narandžine kore i pripremite za sledeću letnju sezonu. Ulaganje u Vaše zdravlje će se višestruko isplatiti. Zato poručite sve što Vam je potrebno i Kliklak će Vam isporučiti u najkraćem mogućem roku.

  
  
  

Kategorije

  

  
  

  

Mailing lista

 
Da li biste želeli da primate 1 mesečno obaveštenja o popustima, specijalnim akcijama i novim ponudama putem email-a?  


  

Iskustva korisnika

 

Veoma sam zadovoljna

Vesna Stančić

Pogledajte ostala iskustva korisnika