Transformišite svoje dvorište u pravu letnju oazu uz našu ponudu montažnih bazena. Pronađite bazene koji odgovaraju svakom prostoru i budžetu, od porodičnih bazena s pumpom do dečijih bazena na naduvavanje. Iskoristite akcijske cene i brzo postavljanje da već danas uživate u nezaboravnim trenucima sa porodicom i prijateljima.

Brendovi koje preporučujemo

U kategoriji Bazeni i oprema u ponudi su proizvodi

Intex Bebi bazen Koš ( 58504 )

589,00  RSD 1.099,00  RSD

Montažni Bazeni

Nabavite montažni bazen i uživajte u lakoći postavljanja i održavanja. Naši bazeni dolaze u različitim dimenzijama i dizajnima, savršeni za svako dvorište.

Brzo i Jednostavno Postavljanje

Montažni bazeni su dizajnirani tako da omogućavaju brzo i jednostavno postavljanje, što znači da možete početi sa uživanjem u svojem novom bazenu već istog dana kada ga nabavite.

Investicija koja Traje

Odaberite Intex bazene za dugotrajnu zabavu i osveženje u vašem dvorištu. Naši bazeni su napravljeni od kvalitetnih materijala koji garantuju dugovečnost.

Oprema za Bazene

Uz pravu opremu, vaš bazen će biti kompletno spreman za letnje dane. Od hemijskih preparata do setova za održavanje, sve što vam je potrebno možete pronaći kod nas.

Hemijski Preparati

Pravilnim izborom hemijskih preparata osiguravate da voda u vašem bazenu bude kristalno čista i bezbedna za kupače.

Dodatna Oprema

Obezbedite dugotrajnost i sigurnost vašeg bazena uz našu dodatnu opremu, uključujući setove za održavanje, filtere i pumpe.

Dečiji Bazeni

Obradujte svoje najmlađe članove porodice bazenima na naduvavanje koji su sigurni i zabavni. Iz naše ponude možete izabrati bazene sa atraktivnim dizajnom i raznih dimenzija.

Zabava za Sve Generacije

Naši dečiji bazeni pružaju neograničenu zabavu tokom celog dana, pretvarajući vaše dvorište u pravi mali akva park.

Bezbednost na Prvom Mestu

Svi naši bazeni su testirani i prilagođeni da budu bezbedni za dečiju igru, omogućavajući vam da bez brige uživate u porodičnom vremenu na otvorenom.