Kids ii baby einstein aktiviti igracka click & create magnetic blocks 13067 ( SKU13067 )

Kids II
5.199,00  RSD (sa PDV-om) 6.999,00  RSD Akcija važi od 16.07.2024. do 19.07.2024.

Banca Intesa karticama bez kamate na 6 meseci 867,00  RSD Vidi više

Isporuka u celoj Srbiji po standardnom cenovniku

Kids II
Rok isporuke za ovaj proizvod 3-5 radnih dana

Kontakt centar za porudžbine i dodatne informacije: Pon. - Pet. 08h-16h (Sub. 09h-15h)

* Telefon: 0184156677

* Pitajte putem kontakt forme (24/7)

* Za brze i kratke upite: Messenger

* Upit o trenutnom statusu Vaše porudžbine

Informacije o proizvodu

SKU
308414
Proizvođač
Model
SKU13067
EAN
074451130678

Opis proizvoda

- Predviđeno za decu uzrasta 6 meseci i više.
- Zapalite radoznalost bebe pomoću Babi Einstein Connectables Click & Create Magnetic Activiti Blocks, 20-delnog startnog seta STEAM inspirisanih, multi-senzornih, velikih građevinskih blokova od 7 cm i dodataka koji uključuju bebe i malu decu u kreativnu igru na podu ili stolu.
- Svaki komad se magično povezuje sa skrivenim, sigurnim magnetima kako bi se osigurala bezbednost bebe uz uvođenje uzroka i posledice.
- Spojite delove zajedno za zadovoljavajući klik da biste očarali bebu dok se slažu, povezuju, stvaraju i rastu.
- Bebe će voleti da sortiraju, uparuju i povezuju velike blokove koje je lako uhvatiti dok rastu i razvijaju fine motoričke veštine.
- Mališani mogu da uče životinje, boje i brojeve ili da učestvuju u zajedničkoj igri sa prijateljima i braćom i sestrama dok dizajniraju svoja remek-dela.
- Ovaj početni set sadrži klizače, ogledala, zvečke i točkove koji oduševljavaju čula, kao i voljeni likovi iz emisija i knjiga Beba Ajnštajna.
- Prikupite druge setove za povezivanje da biste proširili mogućnosti i dizajne izgradnje kako beba raste.
- Velike blokove obrišite.
- Početni set Click & Create od 20 delova sa blokovima i priključcima koji se povezuju preko potpuno zatvorenih magneta za bezbednost bebe i bezbrižnost roditelja.
- Veliki blokovi od 7cm se lako shvataju i promovišu bebin tekući razvoj, jačajući veštine kao što su slaganje, sortiranje, uzrok i posledica, spretnost, igranje uloga i prepoznavanje brojeva.
- Uključuje 3 bloka brojeva, 4 dodatka za bebi Ajnštajn karaktera, 2 dodatka za osovinu točka i 11 senzornih dodataka kao što su klizači, zvečke, ogledala, zupčanici i oblici.
- Osnažuje STEAM veštine kao što su dizajn i inženjering sa otvorenim, kreativnom igrom izgradnje.
- Prikupite druge setove za povezivanje da biste proširili mogućnosti i dizajne izgradnje kako beba raste.
- Starost od 6 meseci i više.
- Izuzetno pogodan za poklon, univerzalan, savršen za igru na podu ili stolu i ne zahteva baterije.

Najprodavanije


O brendu

Kids II je vođa nove generacije ideja i proizvoda. Igračke i bebi opremu proizvode više od 40 godina, vrlo brzo postaje jedna od svetski najbrže rastućih firmi za bebi proizvode. U proseku, pokreću 100 novih proizvoda godišnje. Pod ovim vodećim brandom, Kids II je proizveo više od 100 nagrađivanih proizvoda.

Kids2 ima bogatu istoriju razvoja izuma koji menjaju industriju i koji ciljaju na specifične potrebe porodica širom sveta. ProširujU svet sa 13 globalnih lokacija i operacija na pet kontinenata donoseći sreću bebama u više od 90 zemalja svakog dana.

Roditelji traže prava rešenja: proizvode, sadržaj, tehnologiju, zajednicu i još mnogo toga. Na misiji su da izgrade međusobno povezani ekosistem ovih svakodnevnih potreba. Cilj im je da transformišu način na koji se njihova industrija odnosi na porodice širom sveta, sa odgovorima na pitanja koja još uvek nisu ni postavljena.

U mogućnosti su to da urade jer su i sami roditelji, budući roditelji, bake i deke i staratelji. Svoje uvide, energiju, empatiju i strast usmeravaju ka pružanju pravih rešenja koja olakšavaju podizanje deteta – sa najboljim umovima, najboljim talentima i najboljim partnerima za posao.

Komentari

Da li imate, ili ste koristili ovaj proizvod?
Postavite komentar

Napišite recenziju i podelite svoje mišljenje sa drugima

Povrat proizvoda

U slučaju da niste zadovoljni kupljenim proizvodom, možete ga vratiti i ukoliko je sve ispravno na njemu. Rok za povrat robe kojom niste zadovoljni je 14 dana i proizilazi iz važećeg zakona o zaštiti potrošača Proizvod mora sadržati sve pripadajuće elemente: kompletan proizvod, originalno pakovanje (kakav je isporučen). Proizvod mora biti vraćen u prvobitno stanje bez fizičkih oštećenja i tragova korišćenja. U slučaju da nemate originalnu kutiju proizvoda za povrat novca umanjuje se iznos od 50% od prodajne cene koja je naplaćena. Uz proizvod je potrebno vratiti i popunjen ovaj dokument: Jednostrani raskid - Odustajanje od kupovine . Povrat ispravnog proizvoda je u sopstvenoj režiji kupca

Obaveštenje o načinu i mestu prijema reklamacija
Uslučaju da imate bilo kakvu reklamaciju na proizvod koji ste poručili kod nas, budite slobodni da nas kontaktirate. Budite sigurni da smo rešeni da ispravimo svaku načinjenu grešku i da rešimo svaku nastalu situaciju. Reklamciju podnosite popunjavanjem online reklamacionog lista na linku: https://www.kliklak.rs/info/online-reklamacioni-list

Ukoliko u opisu proizvoda ili njegovim karakteristikama nije drugačije navedeno saobraznost važi 2 godine od datuma kupovine proizvoda. Izjava prodavca

Deklaracija


Naziv i šifra artikla: Kids ii baby einstein aktiviti igracka click & create magnetic blocks 13067 ( SKU13067 )
Jedinična mera: 1 komad
Tačan podatak o uvozniku i zemlji porekla je naveden na deklaraciji na proizvodu.