Multi-pool tablete 5 u 1 - 200g/5kg ( 1162504 )

6.499,00  RSD (sa PDV-om)

Banca Intesa karticama bez kamate na 6 meseci 1.083,00  RSD Vidi više

Isporuka u celoj Srbiji po standardnom cenovniku

Rok isporuke za ovaj proizvod 3-5 radnih dana

Kontakt centar za porudžbine i dodatne informacije: 0184156677   

Pon. - Pet. 08h-16h (Sub 09h-15h)

Možete nas kontaktirati preko:
Messenger-a

ili nas pitajte putem kontakt forme (24/7)

Informacije o proizvodu

SKU
449874
Proizvođač

Opis proizvoda

Multi pool tablete 200g – 5kg, hlor za bazene u tabletama 5 u 1 – tablete za bazene su specijalizovani hemijski proizvodi napravljeni za održavanje i kontrolu hemijske ravnoteže vode.

Sve-u-jednom rešenje
Ove tablete kombinuju više funkcija u jednom proizvodu, uključujući dezinfekciju, regulaciju pH vrednosti i održavanje stabilnog nivoa hloramina ili bromina. Multi pool tablete su praktične jer omogućavaju vlasnicima bazena da održavaju ključne hemijske parametre vode koristeći samo jedan proizvod, što čini održavanje bazena jednostavnijim i efikasnijim.

Popularnost među vlasnicima bazena
Ovi proizvodi su posebno popularni među vlasnicima privatnih bazena zbog njihove praktičnosti i pouzdanosti u održavanju čiste i sigurne vode za plivanje.

Sastav multi pool tablete 200g – 5kg
100 g tableta sadrži:

93,7 g simklozen (trihloroizocijanuronska kiselina)
1,5 g bakar sulfat pentahidrat
aluminijum sulfat
Efikasno dezinfikovanje
Efikasno mikrobicidno dejstvo na patogene mikroorganizme postiže se posle 5 minuta. Broj rešenja za stavljanje biocidnog proizvoda u promet: 532-01-363/2013-09

 

Uputstvo za upotrebu multi pool tablete 200g – 5kg

Pravilno doziranje
Prilikom punjenja bazena za kupanje, važno je pravilno dozirati sredstva kako biste obezbedili čistu i sigurnu vodu. Evo kako to postići:

Dezinfekcija vode u bazenima
Prilikom prvog punjenja bazena, sprovedite šok tretman vode koristeći povećanu količinu hlornog granulata (natrijum dihloroizocijanurat dihidrat T-granulat) u rasponu od 100 do 200 g/10 m³ vode.

Nakon šok hlor tretmana, održavajte optimalan kvalitet vode pomoću MULTI POOL TABLETA 200g, čime se obezbeđuje konstantna količina slobodnog hlora od 0,3-0,6 mg/l.

Stabilnost i otpornost
MULTI POOL TABLETE 200g sadrže stabilizovani hlor koji se postepeno rastvara tokom 7 do 8 dana. Osnovni preduslov je da pH vode u bazenu bude od 7,2-7,6. Ove tablete su pogodne za različite tvrdoće vode, stabilne i otporne na dejstvo sunčeve svetlosti i toplote, te se preporučuju za upotrebu u otvorenim i zatvorenim bazenima.

Doziranje multi pool tablete 200g – 5kg
Pratite sledeće smernice za pravilno doziranje i održavanje optimalnih uslova u bazenu:

U posudu skimer ili direktno u bazen dodajte jednu MULTI POOL TABLETU 200 g na svakih 25 m³ vode. Tableta se sporo rastvara i štiti bazen 7 do 8 dana od mikroorganizama.
Ako je temperatura vode iznad 25°C, dodajte dve MULTI-POOL TABLETE 200 g na svakih 25 m³ vode.
Redovno kontrolišite vrednosti aktivnog rezidualnog hlora u bazenskoj vodi, ciljajte na nivo od 0,3-0,6 mg/l.

Najprodavanije


Komentari

Da li imate, ili ste koristili ovaj proizvod?
Postavite komentar

Napišite recenziju i podelite svoje mišljenje sa drugima

Povrat proizvoda

Povrat ispravnog proizvoda

U slučaju da niste zadovoljni kupljenim proizvodom, možete ga vratiti i ukoliko je sve ispravno na njemu. Rok za povrat robe kojom niste zadovoljni je 14 dana i proizilazi iz važećeg zakona o zaštiti potrošača Proizvod mora sadržati sve pripadajuće elemente: kompletan proizvod, originalno pakovanje (kakav je isporučen). Proizvod mora biti vraćen u prvobitno stanje bez fizičkih oštećenja i tragova korišćenja. U slučaju da nemate originalnu kutiju proizvoda za povrat novca umanjuje se iznos od 50% od prodajne cene koja je naplaćena. Uz proizvod je potrebno vratiti i popunjen ovaj dokument: Jednostrani raskid - Odustajanje od kupovine . Povrat ispravnog proizvoda je u sopstvenoj režiji kupca

Povrat neispravnog proizvoda

U slučaju da imate bilo kakvu reklamaciju na proizvod koji ste poručili kod nas, budite slobodni da nas kontaktirate. Budite sigurni da smo rešeni da ispravimo svaku načinjenu grešku i da rešimo svaku nastalu situaciju. Reklamciju podnosite popunjavanjem online reklamacionog lista na linku: https://www.kliklak.rs/info/online-reklamacioni-list

Saobraznost:

Ukoliko u opisu proizvoda ili njegovim karakteristikama nije drugačije navedeno saobraznost važi 2 godine od datuma kupovine proizvoda. Izjava prodavca

Deklaracija


Naziv i šifra artikla: Multi-pool tablete 5 u 1 - 200g/5kg ( 1162504 )
Jedinična mera: 1 komad
Tačan podatak o uvozniku i zemlji porekla je naveden na deklaraciji na proizvodu.