OSVOJI VAUČER 700 dinara
Pravilno poređaj proces od koke do Vaskršnjih jaja i osoviji vaučer

Uskršnja akcija u Kliklaku otvara vrata za povoljne prilike, nudeći izuzetne popuste i promo vaučere za širok asortiman proizvoda. Naša ponuda se prostire od luksuznog nameštaja i dekoracija za dom, preko tehnoloških gedžeta idealnih za poklone, do dečijih igračaka koje će obradovati najmlađe. Možete očekivati ne samo kvalitetne proizvode po povoljnim cenama, već i izvanrednu korisničku podršku i pouzdane opcije isporuke.


Uskršnja Akcija Nameštaja

Pronađite savršen komad nameštaja za vaš dom u našoj specijalnoj Uskršnjoj akciji. Sa velikim popustima na širok asortiman proizvoda, od elegantnih garnitura za sedenje do funkcionalnih kuhinjskih ormarića, naša ponuda omogućava svima da unesu svežinu i stil u svoj prostor. Bez obzira da li renovirate dnevnu sobu ili osmišljavate novi kutak za odmor, iskoristite ove prilike da učinite svoj dom lepšim i udobnijim po izuzetno povoljnim cenama.

Uskršnji Pokloni

Ove godine, obradujte svoje najdraže posebnim Uskršnjim poklonima. Od igračaka za najmlađe do elegantnih satova, naša ponuda obuhvata širok spektar proizvoda savršenih za najradosniji Hrišćanski praznik

Uskršnji Popusti

Iskoristite ekskluzivne Uskršnje popuste na različite kategorije proizvoda. Očekuju vas značajne uštede na artiklima kao što su baštenski nameštaj i uskršnje dekoracije koje će upotpuniti svečanu atmosferu u vašem domu.


Promo Vaučeri za Uskrs

Ne propustite priliku da dodatno uštedite koristeći naše promo vaucere za Uskrs. Zaigrajte igru na našem sajtu i osvojite poklon vaučer u vrednosti od čak 700 dinara! Uključite se u Uskršnju akciju online i iskoristite priliku za dodatne popuste.

Komentari

L
Lidija Zlatić
27 apr
Nisam dobila kod za popust od 700 dinara, a želela bih da ga iskoristim uz narudžbinu robe.
K
Kliklak.rs
27 apr
Poštovana Lidija,

Potrebno je da uspešno poređate kartice po hronološkom redosledu i na kraju popunite podatke - po automatizmu sistem na ostavljeni mail prosleđuje vaučere.

Srdačan pozdrav,
Kliklak.rs
Tim brige o korisnicima
K
Kliklak.rs
03 maj
Poštovana Lidija,

Molimo Vas proverite SPAM folder u svom mail sandučetu.

Srdačan pozdrav,
Kliklak.rs
Tim brige o korisnicima