Yard Gard rasterivač štetočina ( ELP012 )

[1]
13.990,00  RSD (sa PDV-om) 17.990,00  RSD Popust važi od 01.03.2024. do 05.03.2024.
Raiffeisen Bank - Web kredit opcija na 23 mesečne rate - Mesečno: 670,00  RSD Vidi više
Banca Intesa karticama bez kamate na 6 meseci 2.332,00  RSD Vidi više

Isporuka u celoj Srbiji po standardnom cenovniku

Rok isporuke za ovaj proizvod 2-3 radna dana

Kontakt centar za porudžbine i dodatne informacije: 0184156677   

Pon. - Pet. 08h-16h 

Subota 09h-15h

Možete nas kontaktirati preko:

kontaktirajte nas putem vibera

ili
Messenger-a

Pitajte nas putem kontakt forme (24/7)

Informacije o proizvodu

Proizvođač
N/A
Tip
Zaštita od glodara, Zaštita od insekata, Zaštita od agresivnih životinja, Zaštita od ptica, Zaštita od divljači

Opis proizvoda

YARD GARD

I. PROGRAM ZAŠTITE OD ŠTETOČINA
A. Pratiti kuda ulaze štetočine, kuda izlaze i gde se hrane.
B. Proverite prostor gde se nalaze štetočine. Otkrijte šta ih privlači na vaš posed.
C. Uklonite sve što ih privlači, uključujući  izvore hrane i mesta gde se skrivaju. Očistite prostor od svih tragova šteteočina i zaostalog mirisa. Štetočine svojim izmetom mogu izazvati mnoge bolesti, budite oprezni kada ih uklanjate. Uklonite prosutu hranu, smeće, gnezda i druge stvari što ih privlače. 
D. Održavajte čist prostor koji štitite. Za maksimalnu efikasnost povremeno premestite aparat ili ga isključite za kratko vreme.
E. Postavite aparat pre nego se pojave štetočine odnosno pre njihove sezone.
F. Koristite proizvode sinergetski, tj. dva ili više različita uređaja će dati sinergetski efekat, u kombinaciji će doneti veću efikasnost.
G. Razmislite o alternativnim lokacijama, tj. o mestima gde će štetočine otići kada ih oterate sa mesta gde ste postavili aparat.

II. PREGLED JEDINICE
Ovaj vodootporni aparat podesivih frekvencija i duplih operacija,  rasteruje jelene, srne, lisice, pse, mačke, tvorove, slepe miševe, lasice, kune, miševe pacove, insekte itd. Ima ugrađen infracrveni senzor za detekciju pokreta.

III. PODEŠAVANJE APARATA
Pažljivo skinuti poklopac sa zadnje strane aparata. Podesite prekidač na OFF. Okrenite birač frekvencije (gore levo) na naziv štetočine koju želite da oterate. Na prekidač odaberite „MS AC or Batterry“ i jedinica radi na baterije ili „CONT AC Only“ i jedinica radi na adapteru. Okrenite točkić za podešavanje daljine dejstva senzora pokreta (Range)

AC Adapter, jedan kraj priključite u utičnicu sa zadnje strane aparata a drugi u standardnu utičnicu. Ako se aparat koristi napolju mora se zaštiti adapter od vode i atmosverskih padavina. Provucite kabal kroz zarez na dnu uređaja. Vratite poklopac sa zadnje strane na mesto.

Očekujte pokrivnu površinu od oko 350 m2. Zvučnik izbacuje zvuk na horizontalnoj ravni u jednom pravcu. Niže frekvencije zvuka (u smeru kazaljke na satu) daju najveću pokrivenost. Ukoliko ima puno žbunja i visoke trave potrebno je više aparata.

Biranje frenkvencije:
Insekts - insekte (mravi, muve, bubašvabe...)
Deer -  jeleni i srne
Raccons - rakuni
Armadillos - oklopnici
Opossums - oposume
Birds/Skunks - ptice, tvorovi, kune, lasice
Cats/Dogs - psi, mačke, lisice, šakali
Rodents/Bats - glodari (miševi, pacovi, puhovi...) i slepi miševi

IV.UGRADNJA
Koristite rupe na poklopcu aparata sa zadnje strane za montiranje na zgradi, zidu ili drvenom stubu sa ekserima ili šrafovima. Okrenite zvučnik ka mestu koje želite da zaštitite. Ako se aparat instalira napolju, postavite jedinicu na najmanje 3m iznad tla.

Specifikacije:
Napajanje: 4x1,5 „C“ baterije i adapter 220 v (ukoliko koristite adapter jedinica će automacki prebaciti na baterije rad aparata (ukoliko se nalaze u njemu) ako nestane struje.
Radni napon: Senzor pokreta-domet: 21x10 m
Frekvencija: 15 kHz - 25 kHz
Pokrivna površina: do 350 m2
Izlazni pritisak zvuka: 90 dB na 1 m

Najprodavanije


Komentari

5 od 5 zvezdica
Na osnovu 1 recenzija
5 zvezdica
100%
4 zvezdica
0%
3 zvezdica
0%
2 zvezdica
0%
1 zvezdica
0%
Da li imate, ili ste koristili ovaj proizvod?
Postavite komentar

Napišite recenziju i podelite svoje mišljenje sa drugima

S
STEFAN PRIBILOVIC
30 maj 2023
Verifikovana kupovina

Povrat proizvoda

Povrat ispravnog proizvoda

U slučaju da niste zadovoljni kupljenim proizvodom, možete ga vratiti i ukoliko je sve ispravno na njemu. Rok za povrat robe kojom niste zadovoljni je 14 dana i proizilazi iz važećeg zakona o zaštiti potrošača Proizvod mora sadržati sve pripadajuće elemente: kompletan proizvod, originalno pakovanje (kakav je isporučen). Proizvod mora biti vraćen u prvobitno stanje bez fizičkih oštećenja i tragova korišćenja. U slučaju da nemate originalnu kutiju proizvoda za povrat novca umanjuje se iznos od 50% od prodajne cene koja je naplaćena. Uz proizvod je potrebno vratiti i popunjen ovaj dokument: Jednostrani raskid - Odustajanje od kupovine . Povrat ispravnog proizvoda je u sopstvenoj režiji kupca

Povrat neispravnog proizvoda

U slučaju da imate bilo kakvu reklamaciju na proizvod koji ste poručili kod nas, budite slobodni da nas kontaktirate. Budite sigurni da smo rešeni da ispravimo svaku načinjenu grešku i da rešimo svaku nastalu situaciju. Reklamciju podnosite popunjavanjem online reklamacionog lista na linku: https://www.kliklak.rs/info/online-reklamacioni-list

Saobraznost:

Ukoliko u opisu proizvoda ili njegovim karakteristikama nije drugačije navedeno saobraznost važi 2 godine od datuma kupovine proizvoda. Izjava prodavca

Deklaracija


Naziv i šifra artikla: Yard Gard rasterivač štetočina ( ELP012 )
Jedinična mera: 1 komad
Tačan podatak o uvozniku i zemlji porekla je naveden na deklaraciji na proizvodu.