Einhell Power-X-Twincharger 3A, dupli punjač, PXC dupli punjač ( 4512069 )

Einhell
5.399,00  RSD (sa PDV-om)

Banca Intesa karticama bez kamate na 6 meseci 900,00  RSD Vidi više

Isporuka u celoj Srbiji po standardnom cenovniku

Einhell
Rok isporuke za ovaj proizvod 2-3 radna dana

Kontakt centar za porudžbine i dodatne informacije: Pon. - Pet. 08h-16h (Sub. 09h-15h)

* Telefon: 0184156677

* Pitajte putem kontakt forme (24/7)

* Za brze i kratke upite: Messenger

* Upit o trenutnom statusu Vaše porudžbine

Informacije o proizvodu

SKU
365787
Proizvođač
EAN
4006825629729

Opis proizvoda

Power X-Change je novi Einhell sistem za punjive baterije. Projektiran je radi multifunkcionalnosti i interoperabilnosti, a pritom i štedi novac. Što to točno znači? Ova napredna tehnologija omogućava upotrebu punjivih 18V baterija sa 5 različitih kapaciteta za napajanje više od 20 različitih alata i uređaja. Velika prednost Power X-Change sistema je što možete kupiti solo alate bez baterije i punjača. Nije potrebno kupovati novi punjač i novu bateriju pri svakoj kupovini alata. Štedi se novac i čuva priroda. Većina ljudi posjeduje punu ladicu različitih punjača za mobilne telefone, akumulatorske bušilice, tablete, laptope i sl. Nelogično je trošiti toliko prirodnih resursa na taj način, pri čemu se zauzima preveliki broj utičnica. U zavisnosti od primjene, moguće je kombinirati baterije kapaciteta od 1,5Ah i 5,2Ah.  

Prednosti akumulatorske tehnologije su očigledne. Nakon što počnete s upotrebom ovih proizvoda zapitati ćete se zašto ste se ikada mučili s dugačkim i zapetljanim kablovima. Za snažnije uređaje, kao što su npr. akumulatorske kosilice, možete kombinirati dvije baterije radi dobivanja 36V. Nije nužna kupovina skupih punjivih 36V baterija koje su kompatibilne samo sa odnosnim proizvodom. Moguće je koristiti iste baterije za kosilicu koje se koriste za akumulatorsku bušilicu, višenamjensku pilu ili trimer za travu. Iako se akumulatorski alati napajaju baterijama ključno je napomenuti da imaju iste performanse kao i električni alati.  
Naravno, performanse zavise od kvalitete baterijskih ćelija i tehnologije punjenja. Samo litij-ionske ćelije vrhunske kvalitete renomiranih proizvođača se upotrebljavaju za Power X-Change proizvode. Ćelije se pojedinačno nadziru tokom punjenja pod kontrolom mikroprocesora čime se osigurava optimalno punjenje. Integrirani LED indikatori prikazuju status napunjenosti prije i tokom upotrebe. Na ovaj način se izbjegavaju neugodnosti kod djelomično napunjene baterije. Također, kod litij-ionskih baterija ne dolazi do samopražnjenja ni do poznatog memorijskog efekta. Baterije su zaštićene od preopterećenja tokom rada. Ovo značajno produžuje vremenski razmak između punjenja kao i vijek baterija. Uostalom, naša korporativna vizija je razvoj ekoloških proizvoda. Gumiran i robustan oklop štite baterije od udaraca i oštećenja, što ih čini izrazito otpornim i izdržljivim.     

    Zaslon statusa punjenja u 6 koraka
    Mogućnost pričvršćivanja na zid
    Inteligentni sistem upravljanja punjenja za dugi životni vijek baterije (Status baterije se konstantno kontrolira i puni prema potrebi, potpuno ispražnjene baterije pune se u modu popravak)
    Power-X-Twincharger 3 A
    Einhell Power X-Change Twincharger je dvostruki brzi punjač izlazne struje 3 A koji služi punjenju Power X-Change baterije bilo kojeg kapaciteta. Istovremeno može puniti dvije baterije. Radi se o pametnom punjaču jer svoj rad prilagođava stanju baterije kako bi se produljio njezin radni vijek. punjenje se odvija u 6 koraka.

Proizvođač     EINHELL
Model     Power-X-Twincharger 3 A
Artikal     4512069
Ean / Barcode     4006825629729
Napon     220 - 240 V I 50~ 60 Hz (monofazni)
Struja punjenja     3000 mA
Akumulator     Li-Ion
Napon akumulatora     18 V
Kapacitet akumulatora     1.5 / 2.0 / 2.5 / 3.0 / 4.0 / 5.2 / 4.0-6.0 Multi Ah Plus / 5-8 Ah Multi Ah Plus
Vrijeme punjenja     30 min (1.5Ah) / 40 min (2.0Ah) / 50 min (2.5Ah) / 60 min (3.0Ah) / 80 min (4.0Ah) / 130 min (5.2 Ah) / 75 - 120 min (4.0 - 6.0 Ah)
Težina     0.82 / 1.1 kg

Najprodavanije


Komentari

Da li imate, ili ste koristili ovaj proizvod?
Postavite komentar

Napišite recenziju i podelite svoje mišljenje sa drugima

Povrat proizvoda

Povrat ispravnog proizvoda

U slučaju da niste zadovoljni kupljenim proizvodom, možete ga vratiti i ukoliko je sve ispravno na njemu. Rok za povrat robe kojom niste zadovoljni je 14 dana i proizilazi iz važećeg zakona o zaštiti potrošača Proizvod mora sadržati sve pripadajuće elemente: kompletan proizvod, originalno pakovanje (kakav je isporučen). Proizvod mora biti vraćen u prvobitno stanje bez fizičkih oštećenja i tragova korišćenja. U slučaju da nemate originalnu kutiju proizvoda za povrat novca umanjuje se iznos od 50% od prodajne cene koja je naplaćena. Uz proizvod je potrebno vratiti i popunjen ovaj dokument: Jednostrani raskid - Odustajanje od kupovine . Povrat ispravnog proizvoda je u sopstvenoj režiji kupca

Povrat neispravnog proizvoda

U slučaju da imate bilo kakvu reklamaciju na proizvod koji ste poručili kod nas, budite slobodni da nas kontaktirate. Budite sigurni da smo rešeni da ispravimo svaku načinjenu grešku i da rešimo svaku nastalu situaciju. Reklamciju podnosite popunjavanjem online reklamacionog lista na linku: https://www.kliklak.rs/info/online-reklamacioni-list

Saobraznost:

Ukoliko u opisu proizvoda ili njegovim karakteristikama nije drugačije navedeno saobraznost važi 2 godine od datuma kupovine proizvoda. Izjava prodavca

Deklaracija


Naziv i šifra artikla: Einhell Power-X-Twincharger 3A, dupli punjač, PXC dupli punjač ( 4512069 )
Jedinična mera: 1 komad
Tačan podatak o uvozniku i zemlji porekla je naveden na deklaraciji na proizvodu.