52%

Luk i strela ( 287014 )

759,00  RSD (sa PDV-om) 1.599,00  RSD Akcija važi od 12.07.2024. do 16.07.2024.

Isporuka u celoj Srbiji po standardnom cenovniku

Rok isporuke za ovaj proizvod 2-3 radna dana

Kontakt centar za porudžbine i dodatne informacije: Pon. - Pet. 08h-16h (Sub. 09h-15h)

* Telefon: 0184156677

* Pitajte putem kontakt forme (24/7)

* Za brze i kratke upite: Messenger

* Upit o trenutnom statusu Vaše porudžbine

Informacije o proizvodu

SKU
308385
Proizvođač
N/A

Opis proizvoda

Luk i strele za dečake, opis proizvoda:

    Paket luk i strele za dečake sadrži: 1 glavni luk, 4 vakum  strela,
    Atraktivnija igračka na otvorenom:  Set luk i strele za dečeke, je jedna od omiljenih igračaka na otvorenom za decu.
    Obrazovno i zabavno: Deca će vežbati svoje veštine tačnosti, koordinaciju ruku i očiju, finu motoriku i ciljati tačno u metu na najzabavniji i najinteraktivniji način.
    Izdržljiv dizajn : Premium elastični materijal lukova i strela za dečake obezbeđuje njegove izdržljive karakteristike, koje se ne mogu lako lomiti. Ima glatku površinu, što ga čini bezbednim za decu. Vakum se može adsorbovati na glatko staklo, zid i mete (priložene).
    Ideja za poklone : Luk i strele su lagana igračka i praktična za nošenje. U njoj možete uživati čak i na putovanju ili kampovanju. Savršeno za rođendansku zabavu, proslavu u razredu, aktivnosti na otvorenom i u zatvorenom. Ovo je bezbedna i zabavna aktivnost na otvorenom za sve!

Omogućite vašem klincu da uživa u streličarstvu uz luk i strele za dečake. Možda i postane novi Robin Hud, samo u malo modernijoj verziji!

Premium elastični materijal lukova i strela obezbeđuje njegove izdržljive karakteristike, koje se ne mogu lako lomiti. Ima glatku površinu, što ga čini bezbednim za decu.

    Dimenzije: 58x27cm
    Materijal; plastika
    Orijentacija ruke: Desna ruka

Najprodavanije


Komentari

Da li imate, ili ste koristili ovaj proizvod?
Postavite komentar

Napišite recenziju i podelite svoje mišljenje sa drugima

Povrat proizvoda

U slučaju da niste zadovoljni kupljenim proizvodom, možete ga vratiti i ukoliko je sve ispravno na njemu. Rok za povrat robe kojom niste zadovoljni je 14 dana i proizilazi iz važećeg zakona o zaštiti potrošača Proizvod mora sadržati sve pripadajuće elemente: kompletan proizvod, originalno pakovanje (kakav je isporučen). Proizvod mora biti vraćen u prvobitno stanje bez fizičkih oštećenja i tragova korišćenja. U slučaju da nemate originalnu kutiju proizvoda za povrat novca umanjuje se iznos od 50% od prodajne cene koja je naplaćena. Uz proizvod je potrebno vratiti i popunjen ovaj dokument: Jednostrani raskid - Odustajanje od kupovine . Povrat ispravnog proizvoda je u sopstvenoj režiji kupca

Obaveštenje o načinu i mestu prijema reklamacija
Uslučaju da imate bilo kakvu reklamaciju na proizvod koji ste poručili kod nas, budite slobodni da nas kontaktirate. Budite sigurni da smo rešeni da ispravimo svaku načinjenu grešku i da rešimo svaku nastalu situaciju. Reklamciju podnosite popunjavanjem online reklamacionog lista na linku: https://www.kliklak.rs/info/online-reklamacioni-list

Ukoliko u opisu proizvoda ili njegovim karakteristikama nije drugačije navedeno saobraznost važi 2 godine od datuma kupovine proizvoda. Izjava prodavca

Deklaracija


Naziv i šifra artikla: Luk i strela ( 287014 )
Jedinična mera: 1 komad
Tačan podatak o uvozniku i zemlji porekla je naveden na deklaraciji na proizvodu.