Sparco wireless miš clutch ( SPWMOUSE )

Sparco
4.099,00  RSD (sa PDV-om)

Banca Intesa karticama bez kamate na 6 meseci 683,00  RSD Vidi više

Isporuka u celoj Srbiji po standardnom cenovniku

Sparco
Rok isporuke za ovaj proizvod 2-3 radna dana

Kontakt centar za porudžbine i dodatne informacije: Pon. - Pet. 08h-16h (Sub. 09h-15h)

* Telefon: 0184156677

* Pitajte putem kontakt forme (24/7)

* Za brze i kratke upite: Messenger

* Upit o trenutnom statusu Vaše porudžbine

Informacije o proizvodu

SKU
333102
Kategorije
Proizvođač
Tip
Miševi
Gaming
Da
EAN
8052742553926

Opis proizvoda

 

CLUTCH je idealan bežični miš za sve koji traže praktičan proizvod bez žrtvovanja performansi.

ERGONOMSKI DIZAJN

Ovaj miš za igranje savršeno leži u dlanu, pružajući tako ugodno iskustvo igranja čak i u slučaju duže upotrebe proizvoda. Dizajn miša u obliku saća omogućava odvođenje toplote i sprečava klizanje ruke tokom upotrebe.

TIH KLIK

Sa ovim mišem uvek ostajete fokusirani i uronjeni u igru: gumeni točak se pomera glatko, a levo i desno dugme imaju tihi klik, kako ne bi ometali druge oko sebe i, u isto vreme, vašu igru. Ispod točkića za pomeranje nalaze se dva dugmeta: prvi vam omogućava da podesite DPI, dok drugi omogućava promenu režima osvetljenja; štaviše, dva dugmeta sa strane miša, sa druge strane, omogućavaju funkcije „napred” i „nazad” zahvaljujući jednostavnom kliku.

RGB LIGHTS

CLUTCH miš je opremljen RGB svetlima koja menjaju boju tokom upotrebe. Zahvaljujući dugmetu ispod točkića za pomeranje, možete promeniti režim osvetljenja miša po svom ukusu.

AUTO-SLEEP MODE

Miš će automatski ući u režim automatskog spavanja nakon perioda neaktivnosti; da biste ga ponovo aktivirali, jednostavno kliknite na desno/levo dugme. Ova funkcija će vam omogućiti da proširite autonomiju miša. Pored toga, na poleđini se nalazi dugme za uključivanje/isključivanje da biste ga isključili i uključili kada želite.

BEŽIČNA VEZA

Povezivanje sa uređajem je preko USB-A ključa. Povezivanje i konfiguracija miša se odvija automatski kada se ubaci ključ i aktivira dugme „uključeno“ ispod miša. Samo ga povežite sa računarom preko USB-C na USB-A kabla (uključeno u svaki paket). Možete koristiti miš čak i dok se puni.

Najprodavanije


Komentari

Da li imate, ili ste koristili ovaj proizvod?
Postavite komentar

Napišite recenziju i podelite svoje mišljenje sa drugima

Povrat proizvoda

U slučaju da niste zadovoljni kupljenim proizvodom, možete ga vratiti i ukoliko je sve ispravno na njemu. Rok za povrat robe kojom niste zadovoljni je 14 dana i proizilazi iz važećeg zakona o zaštiti potrošača Proizvod mora sadržati sve pripadajuće elemente: kompletan proizvod, originalno pakovanje (kakav je isporučen). Proizvod mora biti vraćen u prvobitno stanje bez fizičkih oštećenja i tragova korišćenja. U slučaju da nemate originalnu kutiju proizvoda za povrat novca umanjuje se iznos od 50% od prodajne cene koja je naplaćena. Uz proizvod je potrebno vratiti i popunjen ovaj dokument: Jednostrani raskid - Odustajanje od kupovine . Povrat ispravnog proizvoda je u sopstvenoj režiji kupca

U slučaju da imate bilo kakvu reklamaciju na proizvod koji ste poručili kod nas, budite slobodni da nas kontaktirate. Budite sigurni da smo rešeni da ispravimo svaku načinjenu grešku i da rešimo svaku nastalu situaciju. Reklamciju podnosite popunjavanjem online reklamacionog lista na linku: https://www.kliklak.rs/info/online-reklamacioni-list

Ukoliko u opisu proizvoda ili njegovim karakteristikama nije drugačije navedeno saobraznost važi 2 godine od datuma kupovine proizvoda. Izjava prodavca

Deklaracija


Naziv i šifra artikla: Sparco wireless miš clutch ( SPWMOUSE )
Jedinična mera: 1 komad
Tačan podatak o uvozniku i zemlji porekla je naveden na deklaraciji na proizvodu.