Levenhuk digitalna kamera M1000 plus, 10M ( le70358 )

Levenhuk
48.299,00  RSD (sa PDV-om)

Raiffeisen Bank - Web kredit opcija na 23 mesečne rate - Mesečno: 2.543,00  RSD Vidi više
Banca Intesa karticama bez kamate na 6 meseci 8.050,00  RSD Vidi više

Isporuka u celoj Srbiji po standardnom cenovniku

Levenhuk
Rok isporuke za ovaj proizvod 2-3 radna dana

Kontakt centar za porudžbine i dodatne informacije: Pon. - Pet. 08h-16h (Sub. 09h-15h)

* Telefon: 0184156677

* Pitajte putem kontakt forme (24/7)

* Za brze i kratke upite: Messenger

* Upit o trenutnom statusu Vaše porudžbine

Informacije o proizvodu

SKU
307170
Kategorije
Proizvođač
Model
LE70358

Opis proizvoda

Digitalna kamera za mikroskope, Levenhuk M1000 PLUS, će vas impresionirati oštrim slikama visokog kontrasta. Možete proučavati najmanje strukture pri velikom uvećanju i posmatrati život sićušnih mikroorganizama. Ova kamera od 10 megapiksela vam omogućava da snimate fotografije i video zapise u rezoluciji do 3584x2748 piksela. Maksimalna brzina kadrova je 27 fps – što je sasvim dovoljno da video snimci budu glatki (ujednačeni) i jasni.

Kameru možete koristiti sa biološkim i stereo mikroskopima. Adapteri, koji su uključeni, omogućavaju postavku kamere na tubuse okulara različitih prečnika. Standardni USB kabl se koristi za povezivanje kamere i računara ili laptopa - za prikaz slike sa objektiva mikroskopa na ekran računara ili laptopa. Softver Levenhuk vam omogućava da snimate slike i video zapise u realnom vremenu, a zatim ih obrađujete. Digitalni fotoaparat Levenhuk M1000 PLUS je pogodan za kućnu upotrebu, učenje i profesionalna posmatranja.

Komplet uključuje i CD sa posebnim softverom, koji vam omogućava da uređujete prethodno sačuvane slike: zumiranje, isecanje, menjanje kontrasta i tako dalje.

Da biste osigurali najbolje moguće performanse vaše nove kamere, proverite je li vaš računar usklađen sa sistemskim zahtevima koje je odredio proizvođač. Kompatibilni OS uključuju Mac, Linux i Windows. Za uspostavljanje veze potreban je USB 2.0 port. Najnovija verzija softvera Levenhuk za Windows podržava osam jezika: engleski, francuski, nemački, poljski, ruski, pojednostavljeni kineski, tradicionalni kineski, turski.

Levenhuk digitalna kamera je kompatibilana sa mikroskopima prečnika cevi (tubus) okulara od 23,2 mm. Kamera se može montirati na tubus okulara prečnika 30 i 30,5 mm pomoću adaptera, koji se nalaze u kompletu.

Komplet uključuje:
 Digitalnu kameru Levenhuk za mikroskop
 Adapter (23,2 mm)
 2 adaptera za mikroskope sa različitim prečnicima tubusa okulara (23,2-30mm i 23,2-30,5mm)
 USB kabl za povezivanje na PC ili laptop i napajanje
 Instalacioni CD sa softverom za uređivanje slika Levenhuk i potrebnim drajverima

Najprodavanije


Komentari

Da li imate, ili ste koristili ovaj proizvod?
Postavite komentar

Napišite recenziju i podelite svoje mišljenje sa drugima

Povrat proizvoda

U slučaju da niste zadovoljni kupljenim proizvodom, možete ga vratiti i ukoliko je sve ispravno na njemu. Rok za povrat robe kojom niste zadovoljni je 14 dana i proizilazi iz važećeg zakona o zaštiti potrošača Proizvod mora sadržati sve pripadajuće elemente: kompletan proizvod, originalno pakovanje (kakav je isporučen). Proizvod mora biti vraćen u prvobitno stanje bez fizičkih oštećenja i tragova korišćenja. U slučaju da nemate originalnu kutiju proizvoda za povrat novca umanjuje se iznos od 50% od prodajne cene koja je naplaćena. Uz proizvod je potrebno vratiti i popunjen ovaj dokument: Jednostrani raskid - Odustajanje od kupovine . Povrat ispravnog proizvoda je u sopstvenoj režiji kupca

Obaveštenje o načinu i mestu prijema reklamacija
Uslučaju da imate bilo kakvu reklamaciju na proizvod koji ste poručili kod nas, budite slobodni da nas kontaktirate. Budite sigurni da smo rešeni da ispravimo svaku načinjenu grešku i da rešimo svaku nastalu situaciju. Reklamciju podnosite popunjavanjem online reklamacionog lista na linku: https://www.kliklak.rs/info/online-reklamacioni-list

Ukoliko u opisu proizvoda ili njegovim karakteristikama nije drugačije navedeno saobraznost važi 2 godine od datuma kupovine proizvoda. Izjava prodavca

Deklaracija


Naziv i šifra artikla: Levenhuk digitalna kamera M1000 plus, 10M ( le70358 )
Jedinična mera: 1 komad
Tačan podatak o uvozniku i zemlji porekla je naveden na deklaraciji na proizvodu.