DeWalt aku brusilica 54V FV 230mm, bez baterije i punjača ( DCG460NK )

DeWalt
66.999,00  RSD (sa PDV-om)

Raiffeisen Bank - Web kredit opcija na 23 mesečne rate - Mesečno: 3.210,00  RSD Vidi više
Banca Intesa karticama bez kamate na 6 meseci 11.167,00  RSD Vidi više

Isporuka u celoj Srbiji po standardnom cenovniku

DeWalt
Rok isporuke za ovaj proizvod 5-7 radnih dana

Kontakt centar za porudžbine i dodatne informacije: Pon. - Pet. 08h-16h (Sub. 09h-15h)

* Telefon: 0184156677

* Pitajte putem kontakt forme (24/7)

* Za brze i kratke upite: Messenger

* Upit o trenutnom statusu Vaše porudžbine

Informacije o proizvodu

SKU
412818
Kategorije
Proizvođač

Opis proizvoda

DeWalt DCG460NK Aku brusilica 54V FV 230mm, bez baterije i punjača

Osobine i prednosti:

Sa dubinom sečenja od 69,9mm, DCG640 ima niz karakteristika koje će vas lako ubediti da nabavite jedan od ovih za svoj set alata. Sa izlaznom snagom od 2800W, brusilica ima broj obrtaja bez opterećenja od 6000rpm, zajedno sa nizom naprednih funkcija i sigurnosnih kontrola.
Uključujući postepeni start, brusilica će postepeno povećavati brzinu kako ne biste doživeli trzaj alata prilikom prelaska na punu snagu. Elektronska spojnica (E-Clutch) eliminiše povratni udar i štiti i korisnika i alat od situacija s visokim opterećenjem.
Kompaktno kućište zupčanika omogućava bolji pristup u ograničenim prostorima, dok elektronski napredni modul sa identifikacijom paketa omogućava otključavanje veće snage kada priključite FLEXVOLT bateriju.
Za dug vek trajanja brusilice, mrežasti poklopac smanjuje pokrivanje motora prašinom, dok Wireless Tool Control omogućava povezivanje brusilice sa odgovarajućim usisivačem za čišći rad, posebno kada je povezan sa DWE46229 poklopcem za prašinu.
Unutrašnja kola brusilice će kontrolisati i pratiti napajanje kako bi sprečila preopterećenje i isključila napajanje ako oseti da se to dešava.
U srcu ovog alata je bezčetkasti motor koji vam omogućava efikasnu upotrebu. Kao deo dizajna, alat koristi svaki deo snage baterije kada vam je potrebno, sve dok smanjuje potrebu za redovnim održavanjem smanjenjem količine generisane toplote i radom efikasnije.
Tehnologija stvaranja sistema bezčetkastog motora omogućava savršen sklad između snage baterije i upotrebe, obezbeđujući vam svu snagu koja vam je potrebna, kada vam je potrebna.
Karakteristike:

Napon: 54V
Broj baterija: 0
Uključen punjač: Ne
Kompatibilnost sa baterijama: Dewalt FLEXVOLT Li-Ion
Uključen kofer: Da
Motor bez četkica: Da
Prečnik diska: 230 mm
Brzina bez opterećenja (RPM): 6000
Veličina rupe: M14
Tip prekidača: Prekidač
Napajanje: Bežično
Dimenzije: 650 x 450 x 220 mm

Najprodavanije


O brendu

DeWalt je nastao 1992. godine kao američki proizvođač električnih i ručnih alata za građevinsku, proizvodnu i drvoprerađivačku industriju, kao i za domaće zanatlije.
Svaka inovacija je vođena željom da se povećaju performanse, jednostavnost korišćenja ili produktivnost.

Menjaju alate jer promena čini da alat bolje funkcioniše za profesionalce koji ga koriste.
Od tehnologije koja se koristi u istraživanju svemira i avionima do ugradnje Bluetooth tehnologije u naše proizvode, DeWalt ostaje na čelu inovacija na gradilištu.

Komentari

Da li imate, ili ste koristili ovaj proizvod?
Postavite komentar

Napišite recenziju i podelite svoje mišljenje sa drugima

Povrat proizvoda

Povrat ispravnog proizvoda

U slučaju da niste zadovoljni kupljenim proizvodom, možete ga vratiti i ukoliko je sve ispravno na njemu. Rok za povrat robe kojom niste zadovoljni je 14 dana i proizilazi iz važećeg zakona o zaštiti potrošača Proizvod mora sadržati sve pripadajuće elemente: kompletan proizvod, originalno pakovanje (kakav je isporučen). Proizvod mora biti vraćen u prvobitno stanje bez fizičkih oštećenja i tragova korišćenja. U slučaju da nemate originalnu kutiju proizvoda za povrat novca umanjuje se iznos od 50% od prodajne cene koja je naplaćena. Uz proizvod je potrebno vratiti i popunjen ovaj dokument: Jednostrani raskid - Odustajanje od kupovine . Povrat ispravnog proizvoda je u sopstvenoj režiji kupca

Povrat neispravnog proizvoda

U slučaju da imate bilo kakvu reklamaciju na proizvod koji ste poručili kod nas, budite slobodni da nas kontaktirate. Budite sigurni da smo rešeni da ispravimo svaku načinjenu grešku i da rešimo svaku nastalu situaciju. Reklamciju podnosite popunjavanjem online reklamacionog lista na linku: https://www.kliklak.rs/info/online-reklamacioni-list

Saobraznost:

Ukoliko u opisu proizvoda ili njegovim karakteristikama nije drugačije navedeno saobraznost važi 2 godine od datuma kupovine proizvoda. Izjava prodavca

Deklaracija


Naziv i šifra artikla: DeWalt aku brusilica 54V FV 230mm, bez baterije i punjača ( DCG460NK )
Jedinična mera: 1 komad
Tačan podatak o uvozniku i zemlji porekla je naveden na deklaraciji na proizvodu.