30%

Rastar auto r/c 1:16 ferrari sf1000 building kit ( 53/97000 )

Rastar RC
[1]
3.799,00  RSD (sa PDV-om) 5.499,00  RSD Akcija važi od 10.05.2024. do 14.05.2024.

Banca Intesa karticama bez kamate na 6 meseci 633,00  RSD Vidi više

Isporuka u celoj Srbiji po standardnom cenovniku

Rastar RC
Rok isporuke za ovaj proizvod 2-3 radna dana

Kontakt centar za porudžbine i dodatne informacije: Pon. - Pet. 08h-16h (Sub. 09h-15h)

* Telefon: 0184156677

* Pitajte putem kontakt forme (24/7)

* Za brze i kratke upite: Messenger

* Upit o trenutnom statusu Vaše porudžbine

Informacije o proizvodu

SKU
372708
Proizvođač
EAN
6930751319615

Opis proizvoda

Ovaj model u razmeri 1:16 je savršen spoj tehnologije i preciznosti, pružajući ne samo realistično iskustvo vožnje, već i izuzetan užitak u montiranju.

Sastavite Vaš Ferrari: Preuzmite ulogu inženjera Ferrarijevog tima. Ovaj set sa 65 delova je dizajniran tako da vam pruži autentično iskustvo montiranja pravog F1 bolida, bez potrebe za lepkom ili alatima. Detaljno uputstvo korak po korak vodiće vas kroz svaki segment montaže.

Detaljna obrada: Svaki aspekt modela je kreiran sa pažnjom, uključujući farove, nezavisni sistem suspenzije, diferencijalni mehanizam, i otvaranje zadnjeg poklopca, nudeći realističan pogled na tehnologiju koja pokreće ove legendarne automobile.

Funkcionalnost: Upravljajte svojim modelom putem daljinskog upravljača sa dometom do 15 metara, brzinom do 4 km/h. Frekvencija od 2.4GHz omogućava istovremenu vožnju više modela bez međusobnog ometanja.

Edukativna STEM igračka: Pored toga što je izuzetno zabavna, ova igračka podstiče kreativnost, rešavanje problema, koordinaciju oko-ruka, i koncentraciju. Savršena je za kvalitetno provedeno vreme roditelja i dece i razvijanje tehničkog znanja.

Kvalitet i autentičnost: Kao zvanično odobren Ferrari proizvod, ovaj model garantuje kvalitet i verno reprodukovanje pravog Ferrari SF1000, čineći ga neodoljivim za kolekcionare i ljubitelje brzine.

Zavirite u svet Formule 1 i doživite trkačku strast iz vašeg doma. Poručite Rastar Auto - Ferrari SF1000 formula na daljinski danas i započnite svoju trkačku avanturu!

Dimenzije: 43x8x29 cm

Najprodavanije


O brendu

Rastar je brend igračaka u čijem asortimanu se nalaze licencirani modeli automobila. Rastar nudi igračke različitih dimenzija - autiće na daljinsko upravljanje, kao i Die Cast modele automobila i motora.


Ovaj brend odlikuje autentičnost po tome što izradjuju metalne replike koji su u potpunosti identični stvarnim automobilima.
rastar-logo

Komentari

5 od 5 zvezdica
Na osnovu 1 recenzija
5 zvezdica
100%
4 zvezdica
0%
3 zvezdica
0%
2 zvezdica
0%
1 zvezdica
0%
Da li imate, ili ste koristili ovaj proizvod?
Postavite komentar

Napišite recenziju i podelite svoje mišljenje sa drugima

G
Goran Gutic
26 jan
Verifikovana kupovina
Odlicna saradnja.

Povrat proizvoda

Povrat ispravnog proizvoda

U slučaju da niste zadovoljni kupljenim proizvodom, možete ga vratiti i ukoliko je sve ispravno na njemu. Rok za povrat robe kojom niste zadovoljni je 14 dana i proizilazi iz važećeg zakona o zaštiti potrošača Proizvod mora sadržati sve pripadajuće elemente: kompletan proizvod, originalno pakovanje (kakav je isporučen). Proizvod mora biti vraćen u prvobitno stanje bez fizičkih oštećenja i tragova korišćenja. U slučaju da nemate originalnu kutiju proizvoda za povrat novca umanjuje se iznos od 50% od prodajne cene koja je naplaćena. Uz proizvod je potrebno vratiti i popunjen ovaj dokument: Jednostrani raskid - Odustajanje od kupovine . Povrat ispravnog proizvoda je u sopstvenoj režiji kupca

Povrat neispravnog proizvoda

U slučaju da imate bilo kakvu reklamaciju na proizvod koji ste poručili kod nas, budite slobodni da nas kontaktirate. Budite sigurni da smo rešeni da ispravimo svaku načinjenu grešku i da rešimo svaku nastalu situaciju. Reklamciju podnosite popunjavanjem online reklamacionog lista na linku: https://www.kliklak.rs/info/online-reklamacioni-list

Saobraznost:

Ukoliko u opisu proizvoda ili njegovim karakteristikama nije drugačije navedeno saobraznost važi 2 godine od datuma kupovine proizvoda. Izjava prodavca

Deklaracija


Naziv i šifra artikla: Rastar auto r/c 1:16 ferrari sf1000 building kit ( 53/97000 )
Jedinična mera: 1 komad
Tačan podatak o uvozniku i zemlji porekla je naveden na deklaraciji na proizvodu.