Fiskars ašov 1066716 ( 079932 )

Fiskars
2.749,00  RSD (sa PDV-om)

Banca Intesa karticama bez kamate na 6 meseci 458,00  RSD Vidi više

Isporuka u celoj Srbiji po standardnom cenovniku

Fiskars

Ovaj proizvod trenutno nije na stanju. Da li želite obaveštenje kada bude ponovo na stanju?

Kontakt centar za porudžbine i dodatne informacije: Pon. - Pet. 08h-16h (Sub. 09h-15h)

* Telefon: 0184156677

* Pitajte putem kontakt forme (24/7)

* Za brze i kratke upite: Messenger

* Upit o trenutnom statusu Vaše porudžbine

Informacije o proizvodu

SKU
412869
Proizvođač
EAN
6411501311832

Opis proizvoda

Izuzetno snažan Fiskars ašov model 1066716 karakteriše zašiljeni vrh i naoštreni rubovi, što ga čini idealnim alatom za kopanje u različitim uslovima.

Ovaj ašov je posebno efikasan pri radu na kamenitom, glinastom i tvrdom zemljištu. Njegova izdržljivost i preciznost omogućavaju efikasno obavljanje različitih zadataka. Bez obzira na namenu, ovaj Fiskars ašov pruža pouzdanost i performanse.

Fiskars ašov model 1066716 se odlikuje ručkom oblika D, koja omogućava udobno korišćenje bez obzira na veličinu šake, sa ili bez rukavica.

Dužina samog alata je prilagođena visokim osobama, omogućavajući im idealno korišćenje. Čelična osovina je zaobljena i izuzetno izdržljiva, dok zavareni spoj između lopatice i vratila obezbeđuje krutost i trajnost.

Konstrukcija alata dodatno pojačava snagu i olakšava prodiranje u zemljište. Takođe, Fiskars ašov 1066716 je opremljen posebnim plastificiranim slojem na vratilu, pružajući veću udobnost korisnicima.

Dužina: 116.6cm

Težina: 2 kg

Najprodavanije


Komentari

Da li imate, ili ste koristili ovaj proizvod?
Postavite komentar

Napišite recenziju i podelite svoje mišljenje sa drugima

Povrat proizvoda

Povrat ispravnog proizvoda

U slučaju da niste zadovoljni kupljenim proizvodom, možete ga vratiti i ukoliko je sve ispravno na njemu. Rok za povrat robe kojom niste zadovoljni je 14 dana i proizilazi iz važećeg zakona o zaštiti potrošača Proizvod mora sadržati sve pripadajuće elemente: kompletan proizvod, originalno pakovanje (kakav je isporučen). Proizvod mora biti vraćen u prvobitno stanje bez fizičkih oštećenja i tragova korišćenja. U slučaju da nemate originalnu kutiju proizvoda za povrat novca umanjuje se iznos od 50% od prodajne cene koja je naplaćena. Uz proizvod je potrebno vratiti i popunjen ovaj dokument: Jednostrani raskid - Odustajanje od kupovine . Povrat ispravnog proizvoda je u sopstvenoj režiji kupca

Povrat neispravnog proizvoda

U slučaju da imate bilo kakvu reklamaciju na proizvod koji ste poručili kod nas, budite slobodni da nas kontaktirate. Budite sigurni da smo rešeni da ispravimo svaku načinjenu grešku i da rešimo svaku nastalu situaciju. Reklamciju podnosite popunjavanjem online reklamacionog lista na linku: https://www.kliklak.rs/info/online-reklamacioni-list

Saobraznost:

Ukoliko u opisu proizvoda ili njegovim karakteristikama nije drugačije navedeno saobraznost važi 2 godine od datuma kupovine proizvoda. Izjava prodavca

Deklaracija


Naziv i šifra artikla: Fiskars ašov 1066716 ( 079932 )
Jedinična mera: 1 komad
Tačan podatak o uvozniku i zemlji porekla je naveden na deklaraciji na proizvodu.