47%
  • Epson ribon (S015642) - Img 1
  • Epson ribon (S015642) - Img 2

Epson ribon (S015642)

Epson
1.049,00  RSD (sa PDV-om) 1.999,00  RSD Popust važi od 16.04.2024. do 19.04.2024.

Isporuka u celoj Srbiji po standardnom cenovniku

Epson
Rok isporuke za ovaj proizvod 3-5 radnih dana

Kontakt centar za porudžbine i dodatne informacije: 0184156677   

Pon. - Pet. 08h-16h (Sub 09h-15h)

Možete nas kontaktirati preko:
Messenger-a

ili nas pitajte putem kontakt forme (24/7)

Informacije o proizvodu

SKU
225171
Proizvođač
EAN
8715946540580

Opis proizvoda

Epson boje za tkaninu izrađene su u skladu sa specifičnim zahtevima i obezbeđuju maksimalni životni vek uređaja čak i pod najzahtevnijim uslovima upravljanja.
Precizno izrađena kaseta sa trakom omogućuje korisnicima da izvrše laku i brzu zamenu i ne ispada tokom štampanja. Savršena usklađenost između mehanizma za štampanje i pokreta trake omogućuje ujednačenu raspoređenost boje, što zauzvrat proizvodi čist i lep izgled krajnjeg štampanog proizvoda i eliminiše zastarelu praksu zategnuća trake.
Naravno, kada je reč o izboru tkanine za traku i debljine mrežice, Epson poklanja posebnu pažnju osobenostima glave štampača da bismo osigurali da se traka ne raspada po ivicama i eliminiše mogućnost njenog zaglavljivanja. Povrh toga, skupe popravke koje su često rezultat loše glave štampača i kvara kase postaju stvar prošlosti.
Epson takođe vrši pažljiv odabir savršene vrste mastila koje se nanosi na traku štampača: kvalitet štampe, ujednačena raspoređenost boje čitavom dužinom trake i zaštita pinova glave štampača od mehaničkog pritiska i zagađenja hemikalijama su važni faktori koji utiču na kvalitet i savršenost dizajna.
Pored i iznad dizajna, Epson polaže veliku vrednost u osiguranje kvaliteta tokom procesa proizvodnje. Na taj način, Epson garantuje izvanredan kvalitet proizvoda u svakom trenutku i maksimalnu usklađenost sa glavnim proizvodom - Epson štampačima.

Tip: Ribon traka
Boja: Crna
Kapacitet: 4.000.000 karaktera
Materijal: Najlon Upotreba: LX-1170, LX-1170 II, LX-1350

Najprodavanije


O brendu

Kompanija Epson predstavlja globalnog lidera u inovacijama i proizvodnji uređaja za prikaz slike. Širok asortiman proizvoda karakteriše energetska efikasnost, precizne tehnologije i kompaktnost u radu. U Epsonu su posebno ponosni na ITS štampače i 3LCD projektore koji predstavljaju sam vrh kvaliteta i funkcionalnosti u svetu. Epson grupu, na čelu sa Korporacijom Seiko Epson baziranom u Japanu, čini više od 96 kompanija i preko 68.000 zaposlenih. U Epsonu se trude da očekivanja i vizije korisnika budu konstantno na višem nivou i time omogućavaju kreiranje vedrijeg i bogatijeg životnog stila.
epson

Komentari

Da li imate, ili ste koristili ovaj proizvod?
Postavite komentar

Napišite recenziju i podelite svoje mišljenje sa drugima

Povrat proizvoda

Povrat ispravnog proizvoda

U slučaju da niste zadovoljni kupljenim proizvodom, možete ga vratiti i ukoliko je sve ispravno na njemu. Rok za povrat robe kojom niste zadovoljni je 14 dana i proizilazi iz važećeg zakona o zaštiti potrošača Proizvod mora sadržati sve pripadajuće elemente: kompletan proizvod, originalno pakovanje (kakav je isporučen). Proizvod mora biti vraćen u prvobitno stanje bez fizičkih oštećenja i tragova korišćenja. U slučaju da nemate originalnu kutiju proizvoda za povrat novca umanjuje se iznos od 50% od prodajne cene koja je naplaćena. Uz proizvod je potrebno vratiti i popunjen ovaj dokument: Jednostrani raskid - Odustajanje od kupovine . Povrat ispravnog proizvoda je u sopstvenoj režiji kupca

Povrat neispravnog proizvoda

U slučaju da imate bilo kakvu reklamaciju na proizvod koji ste poručili kod nas, budite slobodni da nas kontaktirate. Budite sigurni da smo rešeni da ispravimo svaku načinjenu grešku i da rešimo svaku nastalu situaciju. Reklamciju podnosite popunjavanjem online reklamacionog lista na linku: https://www.kliklak.rs/info/online-reklamacioni-list

Saobraznost:

Ukoliko u opisu proizvoda ili njegovim karakteristikama nije drugačije navedeno saobraznost važi 2 godine od datuma kupovine proizvoda. Izjava prodavca

Deklaracija


Naziv i šifra artikla: Epson ribon (S015642)
Jedinična mera: 1 komad
Tačan podatak o uvozniku i zemlji porekla je naveden na deklaraciji na proizvodu.