34%
  • Epson C13T00R340 eco-tank magenta ink bottle - Img 1
  • Epson C13T00R340 eco-tank magenta ink bottle - Img 2
  • Epson C13T00R340 eco-tank magenta ink bottle - Img 3

Epson C13T00R340 eco-tank magenta ink bottle

Epson
1.499,00  RSD (sa PDV-om) 2.299,00  RSD Popust važi od 16.04.2024. do 19.04.2024.

Isporuka u celoj Srbiji po standardnom cenovniku

Epson
Rok isporuke za ovaj proizvod 3-5 radnih dana

Kontakt centar za porudžbine i dodatne informacije: 0184156677   

Pon. - Pet. 08h-16h (Sub 09h-15h)

Možete nas kontaktirati preko:
Messenger-a

ili nas pitajte putem kontakt forme (24/7)

Informacije o proizvodu

SKU
225260
Proizvođač
EAN
8715946643328

Opis proizvoda

Kvalitetno štampanje fotografija

Štampajte visoko-kvalitetne fotografije koje mogu trajati i do 300 godina u foto albumu 1 sa ovom serijom pet boja sa crnim mastilom za fotografije. Od stvaranja izvanrednih sjajnih fotografija do svakodnevnih dokumenata, ova serija mastila će vam pružiti visokokvalitetne rezultate sa odgovarajućim EcoTank štampačima.

Oslobodite svoju kreativnost

Slobodno štampajte fotografije bez brige o troškovima ove serije mastila. Od prvog kompleta mastila koji ste dobili uz štampač EcoTank, imaćete dovoljno mastila za štampanje do 3.400 (10x15cm) fotografija 2.

Specijalno dizajniran za jednostavnu upotrebu

Epsonove bočice sa mastilom jednostavnije su za upotrebu nego ikad ranije sa dizajnom sledeće generacije. Novo-dizajnirane boce omogućavaju punjenje bez nereda i omogućavaju umetanje tačne boje u odgovarajući rezervoar.

Originalan proizvod

Uživajte u bezbrižnom i pouzdanom štampanju sa originalnim Epsonovim mastilima. Ulažemo u opsežna istraživanja, visoko-tehnološke proizvodne pogone i podlažemo proizvode rigoroznom testiranju kako bismo vam isporučili najkvalitetniji proizvod.

Kompatibilno sa:

EcoTank L7180
EcoTank L7160

Najprodavanije


O brendu

Kompanija Epson predstavlja globalnog lidera u inovacijama i proizvodnji uređaja za prikaz slike. Širok asortiman proizvoda karakteriše energetska efikasnost, precizne tehnologije i kompaktnost u radu. U Epsonu su posebno ponosni na ITS štampače i 3LCD projektore koji predstavljaju sam vrh kvaliteta i funkcionalnosti u svetu. Epson grupu, na čelu sa Korporacijom Seiko Epson baziranom u Japanu, čini više od 96 kompanija i preko 68.000 zaposlenih. U Epsonu se trude da očekivanja i vizije korisnika budu konstantno na višem nivou i time omogućavaju kreiranje vedrijeg i bogatijeg životnog stila.
epson

Komentari

Da li imate, ili ste koristili ovaj proizvod?
Postavite komentar

Napišite recenziju i podelite svoje mišljenje sa drugima

Povrat proizvoda

Povrat ispravnog proizvoda

U slučaju da niste zadovoljni kupljenim proizvodom, možete ga vratiti i ukoliko je sve ispravno na njemu. Rok za povrat robe kojom niste zadovoljni je 14 dana i proizilazi iz važećeg zakona o zaštiti potrošača Proizvod mora sadržati sve pripadajuće elemente: kompletan proizvod, originalno pakovanje (kakav je isporučen). Proizvod mora biti vraćen u prvobitno stanje bez fizičkih oštećenja i tragova korišćenja. U slučaju da nemate originalnu kutiju proizvoda za povrat novca umanjuje se iznos od 50% od prodajne cene koja je naplaćena. Uz proizvod je potrebno vratiti i popunjen ovaj dokument: Jednostrani raskid - Odustajanje od kupovine . Povrat ispravnog proizvoda je u sopstvenoj režiji kupca

Povrat neispravnog proizvoda

U slučaju da imate bilo kakvu reklamaciju na proizvod koji ste poručili kod nas, budite slobodni da nas kontaktirate. Budite sigurni da smo rešeni da ispravimo svaku načinjenu grešku i da rešimo svaku nastalu situaciju. Reklamciju podnosite popunjavanjem online reklamacionog lista na linku: https://www.kliklak.rs/info/online-reklamacioni-list

Saobraznost:

Ukoliko u opisu proizvoda ili njegovim karakteristikama nije drugačije navedeno saobraznost važi 2 godine od datuma kupovine proizvoda. Izjava prodavca

Deklaracija


Naziv i šifra artikla: Epson C13T00R340 eco-tank magenta ink bottle
Jedinična mera: 1 komad
Tačan podatak o uvozniku i zemlji porekla je naveden na deklaraciji na proizvodu.