Optonica LED BULB/E27/10W/806LM/6000K/25.000H/NO DIM ( E2710CO/Z )

149,00  RSD (sa PDV-om)

Isporuka u celoj Srbiji po standardnom cenovniku

Rok isporuke za ovaj proizvod 3-5 radnih dana

Kontakt centar za porudžbine i dodatne informacije: Pon. - Pet. 08h-16h (Sub. 09h-15h)

* Telefon: 0184156677

* Pitajte putem kontakt forme (24/7)

* Za brze i kratke upite: Messenger

* Upit o trenutnom statusu Vaše porudžbine

Informacije o proizvodu

SKU
303933
Kategorije
Proizvođač
Snaga
10W
Temperatura boje svetlosti:
6000 K - Hladno bela
Montaža
Nadgradne

Opis proizvoda

E27-mat bela LED sijalica sa 806lm u hladnoj boji svetlosti od 6.000 Kelvina. Idealna za poslovni prostor i lampe, ali i hotele i svuda tamo gde se zeli svetlo na E27 grlima.

Proizvodac: OPTONICA CO.LTD, Kina, SKU: 1718
EAN Code: 3 800156617186
Snaga: 10W
Potrosnja: 10kW/1000h
Osvetljaj: 806Lm
Boja svetla: 6.000K - Hladna-boja svetlosti
Klasa: A
80Ra PF> 0.5 ugao osvetljaja 270?
Napon 175-265V,
Radni vek: 25.000 sati
Ekvivalent 55W obicne sijalice
Radna t*C=-20 do +40*C
Dimenzije: fi 60 x 108mm

Prednost led sijalica je izuzetno dug vek trajanja , a troši 80-90% manje energije u ondosu na klasicne sijalice. Takode led rasveta nije osetljiva kao klasicno osvetljenje na promene napona koje se svakodnevno dešavaju, takode možete ih ukljuciti i iskljuciti bezbroj puta bez bojazni da ce to skratiti njihov životni vek. LED svetlo dostiže svoj maksimum osvetljenosti trenutno, za razliku od fluorescentnog kome ipak treba izvesno vreme. Sa Led svetlima osvetljavanje je postalo izuzetno lako i sa ekološke tacke gledišta. Ova tehnologija je poželjna zato što se izuzetno lako reciklira .

LED svetla zahtevaju veoma nizak nivo održavanja. Pre svega, zbog dugog životnog veka. Necete morati da ih cesto menjate! U isto vreme, ogromna kolicina sacuvane energije!

VAŽNA UPOZORENJA:
Pre zamene sijalice obavezno iskljuciti strujni prekidac. Izbegavajte držanje vlaznim rukama za telo sijalice prilikom instalacije. Ne instalirajte sijalice u vlažnom okruženju niti vlažnim rukama. Pre zamene sacekati da se sijalica ohladi.
OPREZNO:
Proizvod nije namenjen za korišcenje od strane dece. Obavezno izvršiti odvajanja rasvetnih tela od drugog komunalnog otpadanakon isluženog veka trajanja, usled moguceg štetnog uticaja otpada na zdravlje ljudi i životnu okolinu! Obavezno je odlaganje isluženih rasvetnih tela na mesta koja su obeležena za odvojeno prikupljanje elektricnog otpada!

Najprodavanije


Komentari

Da li imate, ili ste koristili ovaj proizvod?
Postavite komentar

Napišite recenziju i podelite svoje mišljenje sa drugima

Povrat proizvoda

U slučaju da niste zadovoljni kupljenim proizvodom, možete ga vratiti i ukoliko je sve ispravno na njemu. Rok za povrat robe kojom niste zadovoljni je 14 dana i proizilazi iz važećeg zakona o zaštiti potrošača Proizvod mora sadržati sve pripadajuće elemente: kompletan proizvod, originalno pakovanje (kakav je isporučen). Proizvod mora biti vraćen u prvobitno stanje bez fizičkih oštećenja i tragova korišćenja. U slučaju da nemate originalnu kutiju proizvoda za povrat novca umanjuje se iznos od 50% od prodajne cene koja je naplaćena. Uz proizvod je potrebno vratiti i popunjen ovaj dokument: Jednostrani raskid - Odustajanje od kupovine . Povrat ispravnog proizvoda je u sopstvenoj režiji kupca

Obaveštenje o načinu i mestu prijema reklamacija
Uslučaju da imate bilo kakvu reklamaciju na proizvod koji ste poručili kod nas, budite slobodni da nas kontaktirate. Budite sigurni da smo rešeni da ispravimo svaku načinjenu grešku i da rešimo svaku nastalu situaciju. Reklamciju podnosite popunjavanjem online reklamacionog lista na linku: https://www.kliklak.rs/info/online-reklamacioni-list

Ukoliko u opisu proizvoda ili njegovim karakteristikama nije drugačije navedeno saobraznost važi 2 godine od datuma kupovine proizvoda. Izjava prodavca

Deklaracija


Naziv i šifra artikla: Optonica LED BULB/E27/10W/806LM/6000K/25.000H/NO DIM ( E2710CO/Z )
Jedinična mera: 1 komad
Tačan podatak o uvozniku i zemlji porekla je naveden na deklaraciji na proizvodu.