Levenhuk M20 large planisphere ( le60876 )

Levenhuk
779,00  RSD (sa PDV-om)

Isporuka u celoj Srbiji po standardnom cenovniku

Levenhuk
Rok isporuke za ovaj proizvod 2-3 radna dana

Kontakt centar za porudžbine i dodatne informacije: Pon. - Pet. 08h-16h (Sub. 09h-15h)

* Telefon: 0184156677

* Pitajte putem kontakt forme (24/7)

* Za brze i kratke upite: Messenger

* Upit o trenutnom statusu Vaše porudžbine

Informacije o proizvodu

SKU
307198
Kategorije
Proizvođač
Model
LE60876

Opis proizvoda

Posmatrajući noćno nebo, naši preci su primetili da se ono menja tokom cele godine. Usled rotacije naše planete (oko Sunca i oko sopstvene ose), ono što vidimo na nebeskoj sferi varira kako meseci prolaze, pa čak i tokom dana! Ovo saznanje je dovelo do stvaranja planisfere, koja omogućava ljudima da lociraju najsjajnije astronomske objekte na određeni datum i u određeno vreme.

Kako to funkcioniše? Planisfera se sastoji od zvezdane karte i diska, sa oznakama datuma (na karti) i vremena (na disku). Nakon što poravnate datum i sat na ovim delovima, moći ćete da vidite prikaz noćnog neba kroz ovalni prozor diska. Ne možete izabrati godinu na planisferi, jer lokacija zvezda ostaje ista, bilo da se radi o položaju od pre sto godina ili hiljadu godina u budućnosti.

Planisfera Levenhuk M20 je dizajnirana za lociranje objekata na 45°-63° severne geografske širine, što znači da pokazuje samo sazvežđa koja se mogu posmatrati sa ovih koordinata.

Dodatne informacije:
 Planisfera vam daje prikaz nebeske sfere u datom vremenu i na određeni dan. Jednostavno poravnajte datum na zvezdanoj karti sa vremenom na disku (npr. 21. januar, 22:00 sati).
 Severni pol je u centru karte, a pored njega je Polaris ili Severnjača.
 Zvezdana karta prikazuje zvezde svetlije od treće zvezdane magnitude (što je veća tačka, to je zvezda svetlija). Najsjajnije zvezde su označene imenom.
 Zvezdana karta i disk su laminirani.
 Veoma je lako koristiti planisferu, a informacije koje ona pruža su od neprocenjive važnosti za vaša zapažanja.

Najprodavanije


Komentari

Da li imate, ili ste koristili ovaj proizvod?
Postavite komentar

Napišite recenziju i podelite svoje mišljenje sa drugima

Slični proizvodi

Povrat proizvoda

U slučaju da niste zadovoljni kupljenim proizvodom, možete ga vratiti i ukoliko je sve ispravno na njemu. Rok za povrat robe kojom niste zadovoljni je 14 dana i proizilazi iz važećeg zakona o zaštiti potrošača Proizvod mora sadržati sve pripadajuće elemente: kompletan proizvod, originalno pakovanje (kakav je isporučen). Proizvod mora biti vraćen u prvobitno stanje bez fizičkih oštećenja i tragova korišćenja. U slučaju da nemate originalnu kutiju proizvoda za povrat novca umanjuje se iznos od 50% od prodajne cene koja je naplaćena. Uz proizvod je potrebno vratiti i popunjen ovaj dokument: Jednostrani raskid - Odustajanje od kupovine . Povrat ispravnog proizvoda je u sopstvenoj režiji kupca

Obaveštenje o načinu i mestu prijema reklamacija
Uslučaju da imate bilo kakvu reklamaciju na proizvod koji ste poručili kod nas, budite slobodni da nas kontaktirate. Budite sigurni da smo rešeni da ispravimo svaku načinjenu grešku i da rešimo svaku nastalu situaciju. Reklamciju podnosite popunjavanjem online reklamacionog lista na linku: https://www.kliklak.rs/info/online-reklamacioni-list

Ukoliko u opisu proizvoda ili njegovim karakteristikama nije drugačije navedeno saobraznost važi 2 godine od datuma kupovine proizvoda. Izjava prodavca

Deklaracija


Naziv i šifra artikla: Levenhuk M20 large planisphere ( le60876 )
Jedinična mera: 1 komad
Tačan podatak o uvozniku i zemlji porekla je naveden na deklaraciji na proizvodu.