Saveti za ukrašavanje novogodišnje jelke
8 Saveta kako da vaša Novogodišnja jelka izgleda kao iz bajkeNovogodišnji praznici, vreme koje svi rado  provodimo u krugu porodice  u udobnosti svog doma. Obuzima nas praznična euforija i jedva čekamo da uredimo svoj dom i tako u njega unesemo duh praznika.
Centralno mesto u dekorisanju zauzima svakako novogodišnja jelka.


Predstavljamo vam 8  saveta kako da vaša Novogodišnja jelka izgleda kao iz bajke:


1. Prvo o čemu treba voditi računa je visina novogodišnje jelke. Potrebno je da sami odredite visinu jelke u odnosu na veličinu prostorije, i to tako da ne bude prevelika za prostoriju ali da svakako bude dominantna u njoj. Prvi utisak koji je potrebno da posetilac prostorije ima je upravo Novogodišnja jelka.

2. Nakon toga izaberite boju i tip novogodišnje jelke.
Tu je tradicionalna zelena  kao uvek dobar izbor kod koga nema promašaja. Ukoliko želite da eksperimentišete bojama i oblicima, možete naći  bele ili snežne jelke zatim  borove, jelke sa šišarkama i specijalno oblikovane novogodišnje jelke.
Poslednjih godina veliku pažnju privlače takozvane 3D jelke koje imaju zaista realističan izgled grana - iglice na njima se razlikuju od standardnih jer su trodimenzionalne a ne listići kao običnih veštačkih jelki.

3. U odnosu na boju jelke i boja koje preovladavaju u prostoriji, izaberite i boje novogodišnjih ukrasa.
Da bi novogodišnja jelka delovala elegantno i prefinjeno, preporuka profesionalnih dekoratera je držati se pravila najviše tri boje. Na taj način možete svake godine kombinovati boje i dodatno se radovati izgledu koji će vas iznova oduševljavati.

4. Za savršen izgled jelke, posebnu pažnju morate obratiti na raspored kićenja.
Prvo se postavljaju lampioni, od vrha ka dnu jelke, nakon toga postavite ukrasne trake, girlande, perlice, pa na kraju ređajte pojedinačne ukrase.

5. Da bi jelka delovala ravnomerno ukrašena i skladna, predlažemo vam da kitite prvo unutrašnje, pa zatim i spoljašnje delove novogodišnje jelke.

6. Odvojite novogodišnje ukrase po bojama  i stavljajte svaku boju posebno, jer ćete na taj način izbeći da vam ukrasi iste boje budu skoncentrisani na jednom mestu.

7. Veličina ukrasa određuje i mesto na jelci. Veće novogodišnje ukrase stavljajte pri dnu jelke, a kako idete ka vrhu, grane su sve kraće, pa i novogodišnji ukrasi bi trebalo biti manji.

8. Na vrhove grančica možete staviti ukrasne mašnice, a za sam vrh novogodišnje jelke izaberite poseban ukras, jer to i jeste posebno mesto. Detalji čine da jelka izgleda kao iz bajke. Kada ste sve to završili, ostaje vam da uključite lampione, udobno se smestite u fotelju i prepustite se prazničnoj atmosferi u svom domu.

Prošlogodišnje fotografije koju nam je prosledio kupac Nordmann King jelke 180 cm nas je oduševila i zasluženo ponela epitet najlepše ukrašene jelke u prošloj godini, naravno izbor je bio u odnosu na fotografije koje smo dobili od naših kupaca.Ukoliko vas zanima zbog čega u narodu postoji običaj kićenja jelki pročitajte OVDE

SREĆNI  PREDSTOJEĆI PRAZNICI!
Najveći izbor najkvalitetnijih jelki na jednom mestu.
Pogledaj sve modele ovde: Novogodišnje jelke

SREĆNI PRAZNICI!

Izdvajamo iz ponude najprodavanije jelke:Pretražite sve novogodišnje jelke poređane po visini od 80 cm do čak 4,2 metara


Celokupnu ponudu za kupovinu jelki možete pronaći ovde:  Novogodišnje Jelke

Možete filtrirati ponudu klikom na određenu visinu ili tip  jelke u nastavku će biti izlistani samo modeli jelke te visine ili tog tipa.Izdvajamo iz ponude najprodavanije  Ukrase za jelke:Celokupnu ponudu za kupovinu ukrasa možete pronaći ovde:  Ukrasi za jelke


Poslušajte naše savete i neka ove godine Vaša jelka bude najlepša.Izdvajamo iz ponude najprodavanije artikle iz segmenta Novogodišnje rasvete:Celokupnu ponudu za kupovinu ukrasne rasvete možete pronaći ovde:  Novogodišnja rasveta


Izdvajamo iz ponude najprodavanije artikle iz segmenta Novogodišnje dekoracije :Celokupnu ponudu za kupovinu dekoracije možete pronaći ovde:  Božićna i Novogodišnja dekoracija
Komentari