Saveti za ukrašavanje novogodišnje jelke

Saveti za ukrašavanje novogodišnje jelke
8 Saveta kako da vaša Novogodišnja jelka izgleda kao iz bajkeNovogodišnji praznici, vreme koje svi rado  provodimo u krugu porodice  u udobnosti svog doma. Obuzima nas praznična euforija i jedva čekamo da ukrasimo svoj dom i tako u njega unesemo duh praznika.
Centralno mesto u dekorisanju zauzima svakako novogodišnja jelka.


Predstavljamo vam 8  saveta kako da vaša Novogodišnja jelka izgleda kao iz bajke:


1. Prvo o čemu treba voditi računa je visina novogodišnje jelke. Sami odredite visinu novogodišnje jelke u odnosu na veličinu prostorije, tako da ne bude prevelika, a da ipak vaša novogodišnja jelka bude prvo što ćete videti kada uđete u prostoriju.

2. Nakon toga izaberite boju i tip novogodišnje jelke.
Tu je tradicionalna zelena novogodišnja jelka kao uvek dobar izbor, a ako želite da eksperimentišete bojama i oblicima, možete naći  bele ili snežne jelke zatim  borove, jelke sa šišarkamai specijalno oblikovane novogodišnje jelke.

3. U odnosu na boju novogodišnje jelke i boja koje preovladavaju u prostoriji, izaberite i boje novogodišnjih ukrasa.
Da bi novogodišnja jelka delovala elegantno, držite se pravila – najviše tri boje.

4. Da bi vaša novogodišnja jelka izgledala savršeno, posebnu pažnju morate obratiti na raspored kićenja.
Prvo se postavljaju lampioni, od vrha ka dnu jelke za kićenje. Nakon toga postavite ukrasne trake, grilande, perlice, pa na kraju ređajte pojedinačne ukrase.

5. Da bi novogodišnja jelka delovala ravnomerno ukrašena, predlažemo vam da kitite prvo unutrašnje, pa zatim i spoljašnje delove novogodišnje jelke.

6. Odvojite novogodišnje ukrase po bojama  i stavljajte svaku boju posebno, jer ćete na taj način izbeći da vam ukrasi iste boje budu skoncentrisani na jednom mestu novogodišnje jelke.

7. Veličina ukrasa određuje i mesto na jelci. Veće novogodišnje ukrase stavljajte pri dnu novogodišnje jelke, a kako idete ka vrhu, grane su sve kraće, pa i novogodišnji ukrasi treba biti manji.

8. Na vrhove grančica možete staviti ukrasne mašnice, a za sam vrh novogodišnje jelke izaberite poseban ukras, jer to i jeste posebno mesto. Detalji čine da jelka izgleda kao iz bajke. Kada ste sve to završili, ostaje vam da uključite lampione, udobno se smestite u fotelju i pustite da vas i vašu porodicu obuzme praznični duh.

SREĆNI PRAZNICI!
Najveći izbor najkvalitetnijih jelki na jednom mestu.
Pogledaj sve modele ovde: Novogodišnje jelke

Izdvajamo iz ponude:
LED svetleće drvo ( 52-508000 ) 50%
LED svetleće drvo ( 52-508000 )
 2.999 RSD
 1.490 RSD
Bela novogodišnja jelka 180 cm 18%
Bela novogodišnja jelka 180 cm
 9.399 RSD
 7.699 RSD
}

Pretražite sve novogodišnje jelke poređane po visini od 80 cm do čak 4,2 metara


Celokupnu ponudu za kupovinu jelki možete pronaći ovde:  Novogodišnje Jelke

Možete filtrirati ponudu klikom na određenu visinu ili tip  jelke u nastavku će biti izlistani samo modeli jelke te visine ili tog tipa.


Komentari