Duracell baterije LR6 AA alkalne 1/10 ( 03BAT05 )

Duracell
989,00  RSD (sa PDV-om)

Isporuka u celoj Srbiji po standardnom cenovniku

Duracell
Rok isporuke za ovaj proizvod 2-3 radna dana

Kontakt centar za porudžbine i dodatne informacije: Pon. - Pet. 08h-16h (Sub. 09h-15h)

* Telefon: 0184156677

* Pitajte putem kontakt forme (24/7)

* Za brze i kratke upite: Messenger

* Upit o trenutnom statusu Vaše porudžbine

Informacije o proizvodu

SKU
413762
Kategorije
Proizvođač
EAN
5000394152496

Opis proizvoda

Duracell najrevolucionarnija inovacija do sada, Duracell Optimum alkalna baterija ima novi katodni sistem koji može da pruži do 100% dodatnog veka trajanja u nekim uređajima ili dodatnu snagu u drugim uređajima. Najčešće se koriste za daljinske upravljače, igračke, satove, kućnu elektroniku, fotoaparate, baterijske lampe, CD playere i razne druge uređaje.

Pakovanje od 10 komada.

Produženi životni vek
Duracell Optimum AA traje duže u nekim uređajima kao što su igračke. A dugotrajne baterije znače dugotrajno uživanje za sve korisnike uređaja.
Dodatna snaga
Duracell Optimum AA isporučuje više snage od drugih Duracell alkalnih baterija u širokom spektru uređaja – npr. motori rade duže automobilu na daljinsko upravljanje.
Optimalno pakovanje
Duracell novo i optimalno pakovanje u stilu „knjige“ ima vrata i ležište za baterije, što konačno znači da nema više baterija koje se kotrljaju oko kuhinjske fioke! Umesto toga, vaše baterije ostaju udobno i bezbedno uskladištene dok ne budete spremni da ih koristite.
Čuvanje okoline
Kada se baterije istroše, možete ih ponovo skladištiti, spremne za buduću reciklažu. Ambalaža je 100% reciklažna i 0% plastična.

 

Najprodavanije


O brenduDuracell pouzdane performanse i dugotrajnu snagu u uređajima za svakodnevnu upotrebu. Možete se osloniti na Duracell pri upotrebi vaše digitalne kamere – foto aparata, prenosivih konzola za igranje, brijača, daljinskih upravljača, CD uređaja, igračaka na baterije, baterijskih lampi, četkica za zube.Naši posebni modeli omogućavaju da vidite koliko je snage preostalo unutar vaše baterije.
DURALOCK – 10 GODINA ČUVA SNAGU VAŠE BATERIJE** Zagarantovano 10 godina u skladištu. DO +70% više snage (najveća razlika u odnosu na standardne alkalne Duracell baterije) 
Powercheck-  najbolje koristiti u zahtevnim i često korišćenim uređajima. Powercheck je integrisani tester na svakoj Turbo Max Duracell bateriji i sprečava rasipanje energije.Komentari

Da li imate, ili ste koristili ovaj proizvod?
Postavite komentar

Napišite recenziju i podelite svoje mišljenje sa drugima

Povrat proizvoda

Povrat ispravnog proizvoda

U slučaju da niste zadovoljni kupljenim proizvodom, možete ga vratiti i ukoliko je sve ispravno na njemu. Rok za povrat robe kojom niste zadovoljni je 14 dana i proizilazi iz važećeg zakona o zaštiti potrošača Proizvod mora sadržati sve pripadajuće elemente: kompletan proizvod, originalno pakovanje (kakav je isporučen). Proizvod mora biti vraćen u prvobitno stanje bez fizičkih oštećenja i tragova korišćenja. U slučaju da nemate originalnu kutiju proizvoda za povrat novca umanjuje se iznos od 50% od prodajne cene koja je naplaćena. Uz proizvod je potrebno vratiti i popunjen ovaj dokument: Jednostrani raskid - Odustajanje od kupovine . Povrat ispravnog proizvoda je u sopstvenoj režiji kupca

Povrat neispravnog proizvoda

U slučaju da imate bilo kakvu reklamaciju na proizvod koji ste poručili kod nas, budite slobodni da nas kontaktirate. Budite sigurni da smo rešeni da ispravimo svaku načinjenu grešku i da rešimo svaku nastalu situaciju. Reklamciju podnosite popunjavanjem online reklamacionog lista na linku: https://www.kliklak.rs/info/online-reklamacioni-list

Saobraznost:

Ukoliko u opisu proizvoda ili njegovim karakteristikama nije drugačije navedeno saobraznost važi 2 godine od datuma kupovine proizvoda. Izjava prodavca

Deklaracija


Naziv i šifra artikla: Duracell baterije LR6 AA alkalne 1/10 ( 03BAT05 )
Jedinična mera: 1 komad
Tačan podatak o uvozniku i zemlji porekla je naveden na deklaraciji na proizvodu.