018/32-30-264 -- 060/5326006 -- 018/32-30-265 -- 060/5326001 -- 018/32-30-266  |  Prijavite se  |  Registrujte se

Kontaktirajte nas  |  Isporuka robe  |  Ovlašćeni servisi

  
  
  
  

Uslovi korišćenja

 Sledeća pravila i propisi sadržani u ovom dokumentu važe za sve posetioce i korisnike KLIKLAK web shopa-a (kliklak.rs)

  Kliklak (kliklak.rs) sajt je u vlasništvu firme KLIKLAK RAČUNARI, sa matičnim brojem 62865644 i sedištem  u Nišu, Matejevački put 36 lamela e1. Korišćenjem sajt, vi prihvatate i slažete se da ćete se pridržavati ovih pravila i propisa.  Oni mogu da se ažuriraju s vremena na vreme  bez prethodnog obaveštenja, zato je potrebno da ih periodično pregledate.

Sadržaj web sajta i autorska prava

  Slažete se da nećete umnožavati, distribuirati, prodavati, trgovati, preprodavati ili koristiti u komercijalne svrhe sadržaj sajta.
  Slažete se da necete ometati ili narušavati usluga sajta, sigurnosnih sistema na sajtu ili na veb sadržaja.
  Administratori Kliklak (kliklak.rs) konstantno rade na održavanju tačnost informacija prikazanih na Web sajtu. Međutim, sajt ne garantuje da su opisi proizvoda ili drugi sadržaji na ovom sajtu 100% tačni, potpuni, pouzdani ili bez grešaka. Napominjemo da su fotografije postavljene u informativne svrhe i da one mogu prikazivati određeni pribori koji se možda ne nalazi u standardnom paketu proizvoda.

Vaš račun

  Koristeći sajt u određenim delovima je potrebno da imate korisnički nalog. Ako koristite ovaj sajt, Vi ste odgovorni za održavanje poverljivosti vašeg naloga i lozinke i za ograničavanje pristupa svom računaru i saglasni ste da prihvatite odgovornost za sve aktivnosti koje se dešavaju pod vašim nalogom i lozinkom. Ako sumnjate da je bezbednost vašeg korisničkog naloga povređena, molimo Vas da obavestite administratora sajta što pre. Kliklak (kliklak.rs) nije odgovoran za bilo kakvu štetu koja može nastati od neovlašćenog korišćenja vašeg korisničkog naloga.

Ograničenja odgovornosti

  Sajt i kompanija koja radi sajt, neće ni u kom slučaju biti odgovorna po
bilo kojoj osnovi, niti za bilo kakvu direktnu, indirektnu, slučajnu, posebnu,
posledičnu ili kaznenu štetu prilikom korišćenja ovog sajta ili bilo kojih drugih
hiperlinkovanih sajtova, uključujući, bez ograničenja, izgubljenu dobit
ili prihode, troškove zamene, prekida poslovanja, gubitak podataka ili štete
nastale upotrebom ili oslanjanjem na informacije sa sajta.

 Poručivanjem proizvoda, Kliklak računari kao vlasnik portala kliklak.rs se ni u kom slučaju ne obavezuje da će prihvatiti kreiranu porudžbinu. U svakom trenutku bez predhodne najave porudžbina može biti otkazana.


Dostupnost Sajtu

  Kliklak (kliklak.rs) zadržava pravo da ukine, promeni, obustavi ili prekine, privremeno ili trajno, bilo koji aspekt veb sajta, uključujući i dostupnosti svih funkcija na sajtu, u bilo koje vreme i bez prethodne najave. Slažete se da Kliklak (kliklak.rs) neće biti odgovoran vama ili bilo kojoj trećoj strani za bilo kakvu izmenu, suspenziju ili obustavu sajta (ili bilo koji njen deo).

Komentari, komunikacija i ostali sadržaj koji ostavljaju posetioci


 Posetioci mogu komentarisati proizvode i slati email poruke na Kliklak.rs .
Kliklak.rs ima pravo da ne objavi komentare koji su zlonamerni, šire mržnju , sadrže nepristojne izjave i na bilo koji način ugrožavaju prava drugih.
Takvi komentari će biti uklonjeni bez ikakvog obaveštenja. Lažno predstavljanje i registracija sa tuđom email adresom nije dozvoljena na Kliklak.rs . Protiv takvih aktivnosti Kliklak računari kao vlasnik sajta Kliklak.rs može pokrenuti odgovarajući zakonski postupak.


Cene proizvoda

 Sve cene proizvoda navedene na sajtu sa uračunatim PDV-om. Kliklak.rs ima pravo da otkaže narudžbenicu uz slanje email obaveštenja ili u direknom telefonskom kontaktu potrošaču ukoliko je došlo do grube greške prilikom postavljanja cene na sajtu, npr. umesto 50 000 je navedena cena 500 din, i sl.

Reklamacije - zahtev za otklanjanje nesaobraznosti isporučene robe

 U slučaju da imate bilo kakvu reklamaciju na našu uslugu ili proizvod koji ste poručili kod nas, budite slobodni da nas kontaktirate. Budite sigurni da smo rešeni da ispravimo svaku načinjenu grešku i da rešimo svaku nastalu situaciju.
Reklamciju podnosite popunjavanjem online reklamacionog lista na linku: https://www.kliklak.rs/info/online-reklamacioni-list ili na bilo koji kontakt telefon

Jednostrani raskid - Odustajanje od kupovine

 Kupac ima pravo da u roku od 14 dana od dana zaključenja ugovora o kupovini proizvoda bez navođenja razloga jednostrano raskine ugovor. Jednostranim raskidom kupac se oslobađa svih ugovornih obaveza, osim neposrednih troškova povraćaja robe. Kupac gubi pravo na jednostrani raskid samo uz njegovu izričitu saglasnost  pre isteka vremena u kome je dozvoljen jednostrani raskid ugovora.
Obrazac jednostranog raskida ugovora možete preuzeti ovde i ukoliko ne stigne sa proizvodom smatraće se da vam je isporučen tj dostupan za preuzimanje.
Prilikom povraćaja robe obavezno je vratiti u ispravnom i porvobitnom stanju i originalno neoštećenom pakavanju. U suprotnom se ne obavezujemo za primanje paketa.

Oštećen paket prilikom isporuke  

Obavezno proveriti sastav paketa nakon prijema robe od strane kurirske službe!
Ako ste dobili paket i po otvaranju zaključili da je proizvod vidljivo oštećen, Molimo Vas da odmah, a najkasnije 24 h od trenutka prijema kontaktirate Call centar ili prosledite elektronsku poruku na mail reklamacije@kliklak.rs i obavestite nas da je paket oštećen. Poslaćemo kurira da uraditi zapisnik o oštećenju i preuzeti oštećeni paket. Po prijemu paketa TR Kliklak računari  će Vam poslati drugi proizvod.Ako imate pitanja o našim Uslovima korišćenja, molimo vas da nas kontaktirate koristeći Kontakt formular na www.kliklak.rs/contact                

  
  
  

Kategorije

  

  

Specijalne ponude

  

  

Brendovi

  

  
  

  

Mailing lista

 
Da li biste želeli da primate 1 mesečno obaveštenja o popustima, specijalnim akcijama i novim ponudama putem email-a?  


  

Iskustva korisnika

 

Hvala Vam na ljubaznom i brzom odgovoru. Razlika u rancima je stvarno mala, ali tih nekoliko detalja su mi ipak potrebni pa ću ipak vratiti ovaj...

Olujić Srdjan

Pogledajte ostala iskustva korisnika
 
  

  
  
--> -->
 
 Poslednji komad - Akcija