018/32-30-264 -- 060/5326006 -- 018/32-30-265 -- 060/5326001 -- 018/32-30-266 --  |  Prijavite se  |  Registrujte se

Kontaktirajte nas  |  Isporuka robe  |  Ovlašćeni servisi

  
  
  
  

Načini plaćanja

GOTOVINSKO PLAĆANJE

Robu sa našeg Web portala možete platiti u gotovini prilikom preuzimanja robe na adresi koju ste naveli (pouzećem).
Za gotovinsko plaćanje nemate nikakve dodatne izdatke već plaćate  "Cenu sa popustom" koja je prikazana na sajtu u naradžastoj boji.

VIRMANSKO PLAĆANJE
Sve proizvode poručene na Web portalu ili telefonom, možete platiti virmanskom uplatom na bilo koji od dva naša žiro računa:
160-373042-39 kod Banke Intese,
275-0020223240072-27 kod Societe Generale Banke.
   Potrebno je samo da prilikom naručivanja robe naglasite da plaćanje želite da izvršite virmanom i dobićete povratni e-mail sa predračunom i svim potrebnim informacijama. Nakon evidentiranja uplate poručenu robu šaljemo na navedenu adresu.
Važeća cena za virmansko plaćanje je "Cena sa popustom" narandžastom bojom prikazana na sajtu.

PLAĆANJE PLATNIM KARTICAMA

Možete izvršiti plaćanje vašom ličnom ili kompanijskom kreditnom karticom, na apsolutno siguran način. Online plaćanja korišćenjem kreditne kartice je zaštićen metood, jer se vaši podaci kartice ne čuvaju od strane procesora transakcija, pošto su zaštićeni i kriptovani.
 Da biste platili svoju porudžbinu, potrebno je da unesete broj kreditne kartice, datum isteka i CVV2/CVC2 kod (poslednje tri cifre koje se nalaze na poleđini vaše kartice, u liniji gde se nalazi i vaš potpis).
Nažalost, kuriri brzih pošti nemaju aparate za plaćanje karticama tako da ova mogućnost nije dostupna za plaćanja po prijemu robe.

ONLINE - na 3 mesečne rate - bez kamate

Kreditnim karticama Banke Intese i Komercijalne banke možete izvršiti plaćanje na odloženo do 3 mesečne rate. Odaberite opciju online plaćanja i u aplikaciji za plaćanje odaberite broj rata. Detaljnije videti OVDE

ADMINISTRATIVNA ZABRANA - do 6 meseci odloženo

Mogućnost kupovine preko administrativne zabrane za sve zaposlene u državnim institucijama i firmama gde je osnivač država Srbija.
Obrazac administrativne zabrane možete pronaći OVDE
Kontaktirajte nas kako biste proverili da li je potpisan ugovor sa vašom firmom


 Raiffeisen banka - Online kupovina na rate

Kliklak je u saradnji sa Raiffeisen bankom omogućio finansiranje svojih kupaca na internet prodavnici putem Raiffeisen banka - online kupovine na rate, za kupovinu u ukupnom iznosu od 8.000 do 60.000 dinara na maksimum 20 meseci.
Sada ste u mogućnosti da obavite Vašu kupovinu jednostavno i brzo, bez odlaska u banku i prodajni objekat, putem internet prodavnice popunjavanjem online zahteva, uz minimum neophodne dokumentacije – dovoljna je samo lična karta ili pasoš, bez overene potvrde o zaposlenju. Za ovaj oblik finansiranja nije neophodno da ste klijent Raiffeisen banke.

Raiffeisen banka - Krediti od 3 do 48 mesec

DETALJI ISPORUKE ROBE

Cena isporuke iznosi 299 din
*Za porudžbine preko 15 kg isporuka se naplaćuje po posebnom cenovniku 
Svi proizvodi biće Vam isporučeni na bilo kojoj lokaciji u Srbiji posredstvom kurirskih službi !
Vreme isporuke 2 do 5 radna dana ukoliko vam drugačije ne bude naglašeno u telefonskom razgovoru prilikom provere podataka.
Bitna napomena je da isporuka podrazumeva dostavu do ulaza u kuću odnosno zgradu primaoca i kuriri nemaju obavezu unošenja ovih paketa u sam objekat.


Poručivanje robe:
(online, telefonom ili e-mailom na info@kliklak.rs)
detalnije o tome kako kupiti pogledajte ovde.

  
  
  

Kategorije

  


  

Mailing lista

 
Da li biste želeli da primate 1 mesečno obaveštenja o popustima, specijalnim akcijama i novim ponudama putem email-a?  


  

Iskustva korisnika

 

Veoma sam zadovoljna

Vesna Stančić

Pogledajte ostala iskustva korisnika