GOTOVINSKO PLAĆANJE

Robu sa našeg Web portala možete platiti u gotovini prilikom preuzimanja robe na adresi koju ste naveli (pouzećem).
Za gotovinsko plaćanje nemate nikakve dodatne izdatke već plaćate  "Cenu sa popustom" koja je prikazana na sajtu u naradžastoj boji.

VIRMANSKO PLAĆANJE
Sve proizvode poručene na Web portalu ili telefonom, možete platiti virmanskom uplatom na bilo koji od dva naša žiro računa:
160-373042-39 kod Banke Intese,
265-4010310005086-20 kod Raiffeisen Banke.
   Potrebno je samo da prilikom naručivanja robe naglasite da plaćanje želite da izvršite virmanom i dobićete povratni e-mail sa predračunom i svim potrebnim informacijama. Nakon evidentiranja uplate poručenu robu šaljemo na navedenu adresu.
Važeća cena za virmansko plaćanje je "Cena sa popustom" narandžastom bojom prikazana na sajtu.

PLAĆANJE PLATNIM KARTICAMA

Možete izvršiti plaćanje vašom ličnom ili kompanijskom karticom, na apsolutno siguran način. Online plaćanja korišćenjem kreditne kartice je zaštićen metood, jer se vaši podaci kartice ne čuvaju od strane procesora transakcija, pošto su zaštićeni i kriptovani.
Da biste platili svoju porudžbinu, potrebno je da unesete broj kartice, datum isteka i CVV2/CVC2 kod (poslednje tri cifre koje se nalaze na poleđini vaše kartice, u liniji gde se nalazi i vaš potpis).
Kuriri brzih pošti sve češće nude opciju za plaćanje karticama ali nemamo garanciju da će na svakom dostavnom mestu biti moguća ova opcija tako da ova mogućnost zvanično nije dostupna za plaćanja po prijemu robe.

ONLINE - na 12 mesečne rate - bez kamate

Kreditnim karticama Banke Intese možete izvršiti plaćanje na odloženo do 12 mesečnih rata. Odaberite opciju "Plaćanje karticama" i u aplikaciji za plaćanje odaberite broj rata. Detaljnije videti
OVDE


 Raiffeisen banka - WEB krediti

Kupovina na rate za 20 minuta je odličan način da olakšate kupovinu i rasteretite svoje mesečne obaveze.
Bez papira svi podaci se unose i proveravaju onlajn.
Bez ijednog dolaska u banku - 100% online
Do 60.000 RSD kupovine, dovoljni su Vam samo lična karta ili pasoš...


DETALJI ISPORUKE ROBE
Cena isporuke je navedena kod svakog artikla ukoliko se razlikuje od standardne isporuke.
*Za detaljnije informacije pogledajte cenovnik dostave 
Svi proizvodi biće Vam isporučeni na bilo kojoj lokaciji u Srbiji posredstvom kurirskih službi !
Vreme isporuke je navedeno kod svakog artikla i okvirno se kreće od 2 do 7 radnih dana ukoliko vam drugačije ne bude naglašeno u telefonskom razgovoru prilikom provere podataka.
Bitna napomena je da isporuka podrazumeva dostavu do ulaza u kuću odnosno zgradu primaoca i kuriri nemaju obavezu unošenja ovih paketa u sam objekat.


Poručivanje robe:
(online, telefonom ili e-mailom na info@kliklak.rs)
detalnije o tome kako kupiti pogledajte ovde.