KLIKLAK WEB SHOP - Najveći izbor proizvoda online

Ukoliko želite da nas kontaktirate - Kliklak - kontakt forma . Podatke o firmi, lokaciju, PIB i matični broj, obrasce i pdv potvrdu možete videti OVDE .

Prvi pravi WebShop u Srbiji osnovan je 2012. godine sa idejom da se krene sa ozbiljnom prodajom računara i računarske opreme putem interneta. Prodaja računara, bele tehnike i kućnih aparata bili su samo početak. Kasnije su se dodavale jedna po jedna grupa:
Sve za kuću i pokućstvo, Bebi oprema, Igračke i zabava za decu, Sport i rekreacija, Pet shop...

Sada je na portalu preko 200.000 proizvoda koji su dostupni za poručivanje i brzo slanje.

Posebno smo ponosni na kategoriju Kancelarijskog nameštaja

U njoj je najpotpunija ponuda kancelarijskih stolica u celoj Srbiji.

Akcije i stalni popusti uz niže cene i do 50% su činjenice kojima se ponosimo. Uštedite kupovinom preko interneta i platite tek po prijemu robe na adresi koju ste naveli. Pored novca uštedite i vreme, sve ono što možete pronaći u "fizičkim" prodavnicama nudimo i mi uz znatno niže cene.

Naš cilj je da ostanemo dosledni ideji sa kojom smo osnovali preduzeće: Srećan i zadovoljan kupac!

Štedimo vaše vreme i novac - uz isporuku robe na teritoriji Republike Srbije, sigurna i brza isporuka robe. Na vama je samo da izaberete željeni proizvod - ostalo je naša briga.

Uvek najniže cene - ne morate više da birate između cene i kvaliteta. Obezbedili smo proizvode svetski poznatih brendova po pristupačnim cenama, uz izdavanje garancije proizvođača i ovlašćenog uvoznika za Srbiju, kao i računa za svu poručenu robu.

Uživajte u prednostima online kupovine - iskoristite vreme koje biste potrošili prilikom obilaska prodavnica u razgledanju proizvoda sedeći za računarom poredeći cene, performanse i komentare proizvoda. Sada su sve informacije samo na klik od vas!

Pitate se: kako kupiti ili kako doći do dodatnih informacija?

Brzo odgovaramo na sva vaša pitanja - ljubazni operateri online podrške stoje vam na raspolaganju svakog radnog dana od 08h do 16h i subotom od 09h do 15h.

Posebno nam je drago što cenite naše napore da unapredimo dalju poslovnu saradnju i šaljete predloge i sugestije na info@kliklak.rs, tako da smo sigurni da idemo u korak sa vašim potrebama i navikama. To je samo potvrda za prethodni trud i podstrek ka daljem usavršavanju.

Za pravna lica, proizvođače / distributere: Ukoliko želite da i vaši proizvodi budu uvršteni na portal www.kliklak.rs, budite slobodni da nas kontaktirate kroz kontakt formu, kako bismo precizirali saradnju i tehnički deo uvršćivanja. Bitna napomena je da se na našem portalu prodaju isključivo novi proizvodi uveženi iz inostranstva od strane zvaničnih uvoznika ili proizvedeni u Srbiji od strane pravnih lica.

Uvek smo tu da vam pružimo najbolje iskustvo u online kupovini!