018/32-30-264 -- 060/5326006 -- 018/32-30-265 -- 060/5326001 -- 018/32-30-266 --  |  Prijavite se  |  Registrujte se

Kontaktirajte nas  |  Isporuka robe  |  Ovlašćeni servisi

  
  
  
  

Kontakt za distributere

Prodaja proizvoda preko portala Kliklak.rs

na ovoj strani:
Šta je “Prodajni paket”?
   Prednosti Prodajnog paketa
   Uslovi za distribuciju proizvoda preko kliklak.rs


Šta je “Prodajni paket”?Prodajni paket omogućava prodavcima da svoje artikle prodaju preko Interneta. Kliklak.rs je prodavnica potpuno ista kao i bilo koji drugi maloprodajni objekat, sa razlikom da prodaju vrši najvećim delom putem Interneta uz dostavu proizvoda na kućnu adresu.

Prodajom preko Kliklak.rs otvarate novi kanal za distribuciju svojih proizvoda koji pokriva populaciju potrošača sa Interneta. Danas u Srbiji postoji oko dva miliona ljudi koji imaju pristup internetu, od čega ga oko 1 000 000 svakodnevno koristi. Ovako značajan skok broja domaćih internet korisnika predstavlja poslovnu priliku za sve distributere koji žele da svoju prodaju uvećaju nastupom na Internet tržištu.

U poslovnom pogledu, Kliklak.rs predstavlja vašeg novog distributera sa kojim poslujete na isti način kao i sa ostalim svojim distributerima. Kliklak.rs je zadužen za prodaju proizvoda, dok vaša uloga u ovakvom lancu trgovine, u odnosu na klasični, ostaje ne promenjena – nabavka robe i odobravanje odgovarajućeg rabata.

Prodaja preko Kliklak.rs pogoduje kako malim, tako i velikim proizvođačima i distributerima. Bilo da posedujete razvijenu mrežu prodajnih objekata ili je tek formirate, kanal za distribuciju preko Interneta obezbeđujući prodaju vaših proizvoda na celoj teritoriji Srbije (preko 260 mesta).

Vrsta i tip proizvoda koji se mogu prodavati preko Kliklak.rs predstavljaju predmet zajedničkog dogovora i nisu ograničeni postojećim kategorijama.

vrh stranePrednosti Prodajnog paketa

  • Prodaju svojih poizvoda hiljadama potrošača sa domaćeg internet tržišta
  • Proširienje distributerske mreže na celu teritoriju Srbije (256 gradova)
  • Uvođenje novog kanala distribucije bez promene načina poslovanja
  • Povećanje obima prodaje i veću zaradu
  • Popularizaciju svoje robne marke (brand-a)

vrh straneUslovi za distribuciju proizvoda preko kliklak.rsDetaljni uslovi vezani za distribuciju proizvoda preko Kliklak.rs predstavljaju temu zajedničkog razgovora, sa ciljem, da se od slučaja do slučaja, pronađe model koji zadovoljava obe strane.


vrh strane

Ukoliko ste zainteresovani da svoje proizvode prodajete preko kliklak.rs molimo vas da nas kontaktirate putem sledećeg emaila nabavka@kliklak.rsMolimo vas da u emailu navedete sledeće:

  • Ime firme, adresu firme, ime osobe za kontakt, kontakt telefon, email
  • Kratak opis proizvoda koje želite da prodajete (neku sliku i sl.) ili internet adresu gde proizvode možemo pogledati.
Nakon toga će vas neko kontaktirati kako bi detaljnije razmotrili mogućnosti za distribuciju vaših proizvoda preko kliklak.rs.


  
  
  

Kategorije

  

  
  

  

Mailing lista

 
Da li biste želeli da primate 1 mesečno obaveštenja o popustima, specijalnim akcijama i novim ponudama putem email-a?  


  

Iskustva korisnika

 

Samo malo azurnija inicijalna obrada!

Zoran Radojkovic

Pogledajte ostala iskustva korisnika