Prodaja proizvoda preko portala Kliklak.rs

Ukoliko ste zainteresovani da svoje proizvode prodajete preko kliklak.rs molimo vas da nas kontaktirate putem KONTAKT FORME

Izaberite opciju pod rednim brojem 8. (Kontakt za distributere)

Molimo vas da u poruci navedete sledeće:

Ime firme, adresu firme, ime osobe za kontakt, kontakt telefon, email
Kratak opis proizvoda koje želite da prodajete ili internet adresu gde proizvode možemo pogledati.

Nakon toga će vas kolege iz komercijale kontaktirati kako bi detaljnije razmotrili mogućnosti za distribuciju vaših proizvoda na portalu kliklak.rs.*Šta je “Prodajni paket”?
*Prednosti Prodajnog paketa
*Uslovi za distribuciju proizvoda preko kliklak.rs

Šta je “Prodajni paket”?
Prodajni paket omogućava prodavcima da svoje artikle prodaju preko Interneta. Kliklak.rs je prodavnica potpuno ista kao i bilo koji drugi maloprodajni objekat, sa razlikom da prodaju vrši najvećim delom putem Interneta uz dostavu proizvoda na kućnu adresu.

Prodajom preko Kliklak.rs otvarate novi kanal za distribuciju svojih proizvoda koji pokriva populaciju potrošača sa Interneta. Danas u Srbiji postoji oko tri miliona ljudi koji imaju pristup internetu, od čega ga oko 1 500 000 svakodnevno koristi. Ovako značajan skok broja domaćih internet korisnika predstavlja poslovnu priliku za sve distributere koji žele da svoju prodaju uvećaju nastupom na Internet tržištu.

U poslovnom pogledu, Kliklak.rs predstavlja vašeg novog distributera sa kojim poslujete na isti način kao i sa ostalim svojim distributerima. Kliklak.rs je zadužen za prodaju proizvoda, dok vaša uloga u ovakvom lancu trgovine, u odnosu na klasični, ostaje ne promenjena – nabavka robe i odobravanje odgovarajućeg rabata.

Prodaja preko Kliklak.rs pogoduje kako malim, tako i velikim proizvođačima i distributerima. Bilo da posedujete razvijenu mrežu prodajnih objekata ili je tek formirate, kanal za distribuciju preko Interneta obezbeđujući prodaju vaših proizvoda na celoj teritoriji Srbije.
Vrsta i tip proizvoda koji se mogu prodavati preko Kliklak.rs predstavljaju predmet zajedničkog dogovora i nisu ograničeni postojećim kategorijama.

Prednosti Prodajnog paketa

Prodaju svojih poizvoda hiljadama potrošača sa domaćeg internet tržišta
Proširienje distributerske mreže na celu teritoriju Srbije (256 gradova)
Uvođenje novog kanala distribucije bez promene načina poslovanja
Povećanje obima prodaje i veću zaradu
Popularizaciju svoje robne marke (brenda)

Uslovi za distribuciju proizvoda preko kliklak.rs
Detaljni uslovi vezani za distribuciju proizvoda preko Kliklak.rs predstavljaju temu zajedničkog razgovora, sa ciljem, da se od slučaja do slučaja, pronađe model koji zadovoljava obe strane.