Saveti za kombinovanje nakita i satova

Na šta je potrebno obratiti pažnju kada je kombinovanje nakita u pitanju?

U narednih par redova vodimo vas kroz putovanje magičnim svetom časovničarstva i juvelirstva.
U potrazi sa savršenim komadom nakita žene su spremne da se odreknu i poslednjeg dinara, mada danas ni muškaci ne zaostaju sa tim.

Satovi i nakit su uvek savršeni poklon kako za naše najbliže ljude, tako i za one trenutke kada odlučimo da sami sebi poklonimo nešto lepo i vredno.

SAVETI ZA KOMBINOVANJE NAKITA?

Kada je kombinovanje i nošenje nakita u pitanju, postoji jedno zlatno pravilo: “Manje je više

Ukoliko se odlučite za upadljiv nakit, morate biti svesni da nakit privlači pažnju upravo tog dela tela, pa vodite računa šta želite da istaknete na svom telu. Uz upadljiv nakit, uvek ide svedena garderoba, bez detalja i ne tako upadljivih boja, sa druge strane ako nosite nešto upadjiviju garderobu, nakit mora biti minimalan.

Nakit predstavlja oličenje stila, ali i nas samih, zato je potrebno da on bude uskladjen ne samo sa garderobom nego i sa vama samima. Ovde ne mislimo na slaganje boja već na onaj pravi sklad.

Ako nosite velike minđuše, morate imate frizuru i šminku koja odgovara tom komadu, a to znači da one moraju biti svedene i neupadljive.

Kada su ogrlice u pitanju, gola ramena i slobodan dekolte su uvek dobra opcija, nakit prosto mora da prati vas, vašu odevnu kombinaciju i stil. Velike orglice isto kao i minđuše ne trpe detalje niti bilo šta napadno u njihovom okruženju. Ogrlica treba da prati liniju dekoltea, najbolje bi bilo kada bi izrez bio u istoj liniji kao I haljina, recimo ako nosite haljinu ili bluzu sa “V” izrezom, ogrlica bi trebalo da pada lagano duž haljine.

Krupno prstenje usmerava pažnju na ruke, samim tim kada nosite prsten nokti uvek moraju biti sređeni. Polu nalakirani nokti ne dolaze u obzir. Ako se pak odlučite za narukvicu ili sat, savet je da donji deo ruku bude ogoljen ili pokriven uskim rukavima.

Kombinovanje boje nakita je dozvoljeno u određenoj meri

Danas je atraktivno i poželjno kombinovanje žutog, sivog i roze metala, ali budite pažljivi, odevna kombinacija koju nosite mora imati neku od boja nakita, kako bi to imalo smisla i kako ne biste izgledali kao novogodišnja jelka.

Ne mešajte stilove

Babe i žabe prosto ne idu zajedno, ne možete kombinovati sportski sat sa narukvicom sa cirkonima.
Budite oprezni, znamo da je danas sve dozvoljeno, ali prava mera je ključ svega.

U suret praznicima, mi vam poklanjamo 30% popusta na drugi kupljeni artikal  sat ili nakit i besplatnu isporuku - promocija traje do 30. novembra.
U našem asortimanu možete pronaći muške, ženske i dečije satove, poznatih brenodova Pierre Ricuad, Freelook, Hanowa Swiss, Bigotti, Casio, Paul Hewitt i mnoge druge, kao i srebrni nakit, minđuše, narukvice, prstenje, orglice i još mnogo toga što vam može biti od pomoći ako još uvek razmišljate šta da poklonite nekom za praznik.

Odloženo plaćanje kreditnom karticom banke Intesa , kao web krediti Raiffeisen banke do 24 rata sa brzom isporukom na vašoj adresi.

I na kraju, možda i najbitniji savet. Pokažite svoj stil!

Uvek je bitno kako se vi osećate u onome što nosite, energija kojom odišete dok nosite oređeni odevni predmet nekad je vidljivija više nego i najlepša ogrlica koju imate na sebi. Budite svoji i nosite uvek ono što vas čini da se osećate lepše i zadovoljnije u svojoj koži.

Ručne satove (ženske i  muške) možete pogledati ovde

Kompletana ponuda Nakita  se nalazi na linku ovde




Popust 30% na drugi sat ili nakit
Poručite bilo koja 2 sata ili kombinuj  SAT i NAKIT iz naše ponude



Izdvajamo par modele iz naše ponude:



Pogledajte kompletnu ponudu: NAKIT I SATOVI

rucni-satovi-kliklak

Komentari