Ideje za uređivanje dečijeg dvorišta

Ideje za uređivanje dečijeg dvorišta


Igračke za dvorište


   Stiže lepo vreme koje iščekujemo svi, uživanje u dvorištu sa mališanima predstavlja pravi užitak i zbog toga volimo slobodne dane. Sunčani dani ispunjeni igranjem sa decom čine da se vratimo u detinjstvo i oživimo gomilu lepih uspomena na naše detinjstvo. Prelepo dvorište, veliki travnjak i opremanje za igru može da počne. Sigurno ste se zapitali na koji način da obezbedite deci savršen vikend i letnji raspust. Razigrani u dvorištu pod vašim nadzorom, ništa lepše - igračke za dvorište koje će klinci obožavati.


Nekoliko ideja za uređenje dečijeg dvorišta:


  1. Tobogan - bez njega ne pomišljajte dečiji kutak na otvorenom. Svakako deca najviše vole tobogane i raduju im se veoma, odaberite savršen tobogan za vaše super dvorište i radost mališana.


  1. Ljuljaška - ne smete je izostaviti dok birate igračke za dvorište, jer klinci bez ljuljaške ne zamišljaju savršen dan proveden u parku, pa ako im sredite kutak po njihovoj želji uvek ćete moći sa uživanjem da popijete kafu u svom dvorištu dok oni uživaju na ljuljašci.


  1. Trambolina - ko je ne obožava? Zamislite samo tu radost i dečiji osmeh dok veselo skaču na jednoj od trambolina koju ste odabrali baš za njih. Nekoliko mališana na veseloj trambolini i svaki dan biće kao proslava super rođendana, a vaš odmor biće kompletan dok posmatrate sa terase svu tu razigranu i srećnu decu u sopstvenom dvorištu.


  1. Kućice i šatori  - igračke za dvorište koje deci pružaju sigurnost, sreću i sopstveni dom na otvorenom, da na momente budu veliki ljudi, jer maštaju o tome. Kućice u kojima će želeti da se igraju, spavaju, spremaju omilljena jela u njihovoj super kuhinji i pozovu društvo na partiju sakrivanja. Pružite im maksimalan komfor, jer,  kroz igru se napreduje, uči i raste.

Upotpunite svoj i dečiji dan aktivnostima kod kuće na otvorenom prostoru, idite po planu super roditelja, ubacite sportski čas makar na pola sata, obožavaće

rekreaciju, a i vama će dobro doći. Igračke za dvorište - sport i rekreacija u ovoj kategoriji ima veliki značaj, jer vaše dvorište puno dece koja obožavaju loptu,

frizbi, lastiš i badminton je veselo, bogato i razigrano dvorište. Sa malo održavanja vaše igračke za dvorište ukrašavaće dečiji kutak dok ne prerastu tobogan i

sve što ste im pružili za zdravo, veselo i razigrano detinjstvo.Predlozi dečijih kompleta su u nastavku

Velika Dohany - Kućica za decu 43%
Velika Dohany - Kućica za decu
 15.999 RSD
 8.999 RSD
Dolu Junior slide Tobogan ( 030283 )
Dolu Junior slide Tobogan ( 030283 )
 5.299 RSD
 5.288 RSD
Trambolina 130cm - bez mreže 16%
Trambolina 130cm - bez mreže
 9.590 RSD
 7.990 RSD
Ljuljaška za decu SARA - Plava 39%
Ljuljaška za decu SARA - Plava
 2.490 RSD
 1.499 RSD
Ljuljaška za decu SARA - Crvena 39%
Ljuljaška za decu SARA - Crvena
 2.490 RSD
 1.499 RSD
Ljuljaška za decu ( 15-814000 ) 47%
Ljuljaška za decu ( 15-814000 )
 3.790 RSD
 1.999 RSD
u" %}
Komentari