50%

Robot ( 825713 )

1.249,00  RSD (sa PDV-om) 2.499,00  RSD

Isporuka u celoj Srbiji po standardnom cenovniku

Ovaj proizvod trenutno nije na stanju. Da li želite obaveštenje kada bude ponovo na stanju?

Kontakt centar za porudžbine i dodatne informacije: 0184156677   

Pon. - Pet. 08h-16h (Sub 09h-15h)

Možete nas kontaktirati preko:
Messenger-a

ili nas pitajte putem kontakt forme (24/7)

Informacije o proizvodu

SKU
273515
Proizvođač
N/A

Opis proizvoda

Robot sa svetlom i zvukom uz strelice na vakum, brenda Black Panther ima sledeće karakteristike:

    VISOKO KVALITETNA IZRADA: Robot sa svetlom i zvukom je kvalitetan i pruža dugotrajnu upotrebu. Ova policijska igračka, cool izgleda, je stručno napravljena od čvrste plastike da izdrži podizanje tereta i beskrajne sate igre.
    ZANIMLJIV ZA IGRU: Možete ga naterati da hoda u svim pravcima, da se okreće, ispaljuje strelice na vakum i još mnogo toga.
    SVETLOSNI DISPLEJ: Robot je opremljen atraktivnim i šarenim svetlima. Deca će uživati u očaravajućem, svetlećem trouglu na grudima robota, zajedno sa svetlima na kacigi i pištolju.
    POTPUNA ZABAVA: Deca vole igračke sa zvučnim efektima i pokrete, a ova igračka ima oboje. Deca mogu da slušaju fraze robota, zvukove pucanja i ispaljivanje projektila.
    ODLIČNA IDEJA ZA POKLON: Uz jednostavnost korišćenja i sate zabavne igre, igračka robot sa svetlom i zvukom je savršen poklon za rođendane, praznike i druge prilike deci koja vole robote. Ovo je najbolji robot partner za vašu decu, koji im može doneti više simapatičnih zvukova, hodanja, klizanja i interakcije.

Obezbedite vašem klincu sate uživanja sa ovom cool igračkom. Neka se igra sa robotom koji pruža svakojake zanimljive efekte i pobuđuje maštu. Radovaće vas pogled na vašeg zadovoljnog decaka, dok sa robotom ispaljuje strelice na vakum po kući.

Robot sa svetlom i zvukom će raspametiti svako dete uzrasta 3+, koje uživa igrajući svoju ulogu sa robotom u nekoj si-fi kreaciji svoje mašte. Ako mu ovako nešto poklonite za praznik ili rođendan, garantujemo vam da će taj dan biti nezaboravan!

Dimenzije: 19x11x23cm

Pakovanje: kartonska kutija

Najprodavanije


Komentari

Da li imate, ili ste koristili ovaj proizvod?
Postavite komentar

Napišite recenziju i podelite svoje mišljenje sa drugima

Povrat proizvoda

Povrat ispravnog proizvoda

U slučaju da niste zadovoljni kupljenim proizvodom, možete ga vratiti i ukoliko je sve ispravno na njemu. Rok za povrat robe kojom niste zadovoljni je 14 dana i proizilazi iz važećeg zakona o zaštiti potrošača Proizvod mora sadržati sve pripadajuće elemente: kompletan proizvod, originalno pakovanje (kakav je isporučen). Proizvod mora biti vraćen u prvobitno stanje bez fizičkih oštećenja i tragova korišćenja. U slučaju da nemate originalnu kutiju proizvoda za povrat novca umanjuje se iznos od 50% od prodajne cene koja je naplaćena. Uz proizvod je potrebno vratiti i popunjen ovaj dokument: Jednostrani raskid - Odustajanje od kupovine . Povrat ispravnog proizvoda je u sopstvenoj režiji kupca

Povrat neispravnog proizvoda

U slučaju da imate bilo kakvu reklamaciju na proizvod koji ste poručili kod nas, budite slobodni da nas kontaktirate. Budite sigurni da smo rešeni da ispravimo svaku načinjenu grešku i da rešimo svaku nastalu situaciju. Reklamciju podnosite popunjavanjem online reklamacionog lista na linku: https://www.kliklak.rs/info/online-reklamacioni-list

Saobraznost:

Ukoliko u opisu proizvoda ili njegovim karakteristikama nije drugačije navedeno saobraznost važi 2 godine od datuma kupovine proizvoda. Izjava prodavca

Deklaracija


Naziv i šifra artikla: Robot ( 825713 )
Jedinična mera: 1 komad
Tačan podatak o uvozniku i zemlji porekla je naveden na deklaraciji na proizvodu.