Levenhuk set filtera - solarni sistem F8 ( le50792 )

Levenhuk
6.499,00  RSD (sa PDV-om)

Banca Intesa karticama bez kamate na 6 meseci 1.083,00  RSD Vidi više

Isporuka u celoj Srbiji po standardnom cenovniku

Levenhuk
Rok isporuke za ovaj proizvod 2-3 radna dana

Kontakt centar za porudžbine i dodatne informacije: Pon. - Pet. 08h-16h (Sub. 09h-15h)

* Telefon: 0184156677

* Pitajte putem kontakt forme (24/7)

* Za brze i kratke upite: Messenger

* Upit o trenutnom statusu Vaše porudžbine

Informacije o proizvodu

SKU
307182
Kategorije
Proizvođač
Model
LE50792

Opis proizvoda

Levenhuk Solar System F8 set filtera sastoji se od osam filtera za okulare, koji će vam pomoći da detaljno proučite solarni sistem. Svi filteri imaju prečnik od 1,25" i opremljeni su unutrašnjim navojem za kombinovanje različitih filtera.

Levenhuk 1.25" filter za Mesec

Ovaj filter je neophodan za dugoročna posmatranja Meseca. Svetlost Meseca nije opasna po vid, ali može biti neugodna. Mesec u fazi većoj od 80% je veoma svetao, tako da može da vas „zaslepiti“. Zato ga ponekad ne možete detaljno proučiti. Ovaj filter smanjuje njegovu „svetlost“, omogućavajući posmatranje čak i kada je Mesec pun.

Levenhuk 1,25" optički filter #8 (svetložuti)

Filter se koristi za posmatranje mora i oblaka prašine na Marsu, detalja u Jupiterovim pojasevima, kao i Urana, Neptuna i Meseca. Možete ga koristiti i za posmatranje kometa. Odlikuje se visokom propusnošću svetlosti, tako da je pogodan za teleskope sa malim otvorom blende. Smanjuje hromatsku aberaciju u refraktorima.

Levenhuk 1.25" optički filter #11 (žuto-zeleni)

Filter sa visokom transmisijom svetlosti, koji se može koristiti sa teleskopima sa malim otvorom blende. Kroz ovaj filter se vidi dobro Saturn, posebno Cassini divizija, kao i Mars i Jupiter. U refraktorima minimizira hromatsko izobličenje.

Levenhuk 1,25" optički filter #12 (žuti)

Kao i prethodni, ovaj filter se može preporučiti vlasnicima malih teleskopa. Dobro propušta svetlost, naglašava kontrast između detalja na Mesecu, Marsu i Jupiteru. Može se koristiti za posmatranje Venere i kometa.

Levenhuk 1.25" optički filter #23A (svetlo-crveni)

Preporučuje se za otvore od 130 mm. Filter se koristi za detaljno proučavanje Marsa i Meseca, kao i atmosferskih pojava na Saturnu i Jupiteru. Može se koristiti za posmatranje Merkura u sumrak i za dnevna posmatranja Venere. Repovi kometa se jasno vide kroz ovaj filter.

Levenhuk 1.25" optički filter #25 (crveni)

Filter za teleskope sa otvorom od 150mm. Odličan je izbor za posmatranje polarnih kapa, mora i oblaka prašine na Marsu, kao i za posmatranje oblaka na Jupiteru i Saturnu. Filter se može koristiti i za posmatranje Meseca.

Levenhuk 1.25" optički filter #56A (svetlozeleni)

Ovaj filter je izuzetno koristan za posmatranje Jupitera. Naglašava detalje Velike crvene mrlje, kao i mnoge suptilne atmosferske formacije koje su jedva vidljive. Može se koristiti za posmatranje Saturna i Venere. Filter dobro pogodan i za proučava Mesec. Kompatibilan je sa teleskopima sa malim otvorom blende i delimično eliminiše hromatska izobličenja na refraktorima.

Levenhuk 1.25" optički filter #80A (plavi)

Jedan od najpopularnijih filtera za proučavanje planeta Sunčevog sistema. Omogućava vam da detaljno posmatrate Veliku crvenu mrlju na Jupiteru i detalje na polovima Saturna. Filter se takođe koristi za posmatranje Meseca, Marsa, Venere i Merkura.

Karakteristike:

 Osam svetlosnih filtera za posmatranje Meseca, planeta i kometa
 Optički stakleni filteri daju oštru i jasnu sliku
 Kompatibilan teleskopima različitih otvora blende
 Unutrašnji navoj omogućava kombinovanje filtera
 Prečnik filtera 1,25"

Komplet uključuje:

 Filter za Mesec
 Filter #8 (svetlo-žuti)
 Filter #11 (žuto-zeleni)
 Filter #12 (žuti)
 Filter #23A (svetlo-crveni)
 Filter #25 (crveni)
 Filter #56A (svetlozeleni)
 Filter #80A (plavi)
 Plastična kutija za odlaganje - 2 kom

Najprodavanije


Komentari

Da li imate, ili ste koristili ovaj proizvod?
Postavite komentar

Napišite recenziju i podelite svoje mišljenje sa drugima

Povrat proizvoda

U slučaju da niste zadovoljni kupljenim proizvodom, možete ga vratiti i ukoliko je sve ispravno na njemu. Rok za povrat robe kojom niste zadovoljni je 14 dana i proizilazi iz važećeg zakona o zaštiti potrošača Proizvod mora sadržati sve pripadajuće elemente: kompletan proizvod, originalno pakovanje (kakav je isporučen). Proizvod mora biti vraćen u prvobitno stanje bez fizičkih oštećenja i tragova korišćenja. U slučaju da nemate originalnu kutiju proizvoda za povrat novca umanjuje se iznos od 50% od prodajne cene koja je naplaćena. Uz proizvod je potrebno vratiti i popunjen ovaj dokument: Jednostrani raskid - Odustajanje od kupovine . Povrat ispravnog proizvoda je u sopstvenoj režiji kupca

Obaveštenje o načinu i mestu prijema reklamacija
Uslučaju da imate bilo kakvu reklamaciju na proizvod koji ste poručili kod nas, budite slobodni da nas kontaktirate. Budite sigurni da smo rešeni da ispravimo svaku načinjenu grešku i da rešimo svaku nastalu situaciju. Reklamciju podnosite popunjavanjem online reklamacionog lista na linku: https://www.kliklak.rs/info/online-reklamacioni-list

Ukoliko u opisu proizvoda ili njegovim karakteristikama nije drugačije navedeno saobraznost važi 2 godine od datuma kupovine proizvoda. Izjava prodavca

Deklaracija


Naziv i šifra artikla: Levenhuk set filtera - solarni sistem F8 ( le50792 )
Jedinična mera: 1 komad
Tačan podatak o uvozniku i zemlji porekla je naveden na deklaraciji na proizvodu.