Xiaomi 10W wireless power bank 10000

Xiaomi
3.699,00  RSD (sa PDV-om)

Banca Intesa karticama bez kamate na 6 meseci 617,00  RSD Vidi više

Isporuka u celoj Srbiji po standardnom cenovniku

Xiaomi
Ovaj proizvod trenutno nije na stanju. Da li želite obaveštenje kada bude ponovo na stanju?

Kontakt centar za porudžbine i dodatne informacije: 0184156677   

Pon. - Pet. 08h-16h (Sub 09h-15h)

Možete nas kontaktirati preko:
Messenger-a

ili nas pitajte putem kontakt forme (24/7)

Informacije o proizvodu

SKU
250774
Proizvođač
EAN
6934177756184
Model
Wireless Power Bank 10000 10w

Opis proizvoda

Garancija: 24 meseca, Proizvodjac: Xiaomi
Link proizvodjacahttps://mi-srbija.rs/aksesoari/power-bank/xiaomi-10w-wireless-power-bank-10000-722
ProizvodjacXiaomi
BrendXiaomi
ModelWireless Power Bank 10000 10w
Kapacitet baterije10000 mAh
BrandXiaomi
NamenaPower Bank
Sajt proizvođačahttps://mi-srbija.rs/aksesoari/power-bank/xiaomi-10w-wireless-power-bank-10000-722


Podržava bežično i žičano punjenje - Punjenje i samopunjenje pomoću jednog kabla.

 

10W bežično brzo punjenje - pass-through
Automatski prepoznaje i omogućava bežično punjenje – jednostavno postavite i punite. Punite svoj pametni telefon na kućištu* na vertikalnoj indukcionoj udaljenosti od ≤ 5 mm. Mogućnost bežične sinhronizacije izlaza tokom samopunjenja, pretvarajući ga u bežični punjač za nekoliko sekundi.

Dvosmerno brzo punjenje od 22,5W

Sa maksimalnom ulaznom snagom do 22,5W, port tipa C u velikoj meri smanjuje vreme potrebno da se power bank samopuni i obezbeđuje dovoljnu snagu kada ste u pokretu.

Pametna kompatibilnost sa različitim telefonima

Kompatibilan sa širokim spektrom uređaja koji podržavaju bežično punjenje. Pored bežičnog brzog punjenja za Mi 11 Ultra, takođe možete bežično da punite Apple i Samsung pametne telefone.

Metalna detekcija FOD-a
Nudi sigurnosnu zaštitu u 9 kategorija za bezbedniju upotrebu. Zaštita od detekcije FOD-a sprečava da ostaci metalnih stranih predmeta koji su greškom stavljeni na punjač povuku snagu i dovedu do pregrevanja punjača. Napredni čipovi kola nude višestruku zaštitu kola, dajući korisnicima dodatni mir kada je u pitanju osiguranje napajanja.

*Jedan kabl za sve: Paket uključuje Mi USB tip-C kabl za punjenje koji se može koristiti za punjenje pametnih uređaja sa tip-C portom, kao i sam Xiaomi 10W Wireless Power Bank 10000.
*Punjenje u kućištu: Bežično punjenje na vertikalnoj indukcionoj udaljenosti od ≤ 5 mm. Pametni telefoni čija debljina kućišta prelazi vertikalnu indukcionu udaljenost nisu kompatibilni sa bežičnim punjenjem. Pametni telefoni sa metalnim kućištima nisu kompatibilni sa bežičnim punjenjem. Da biste sprečili da vaš pametni telefon sklizne sa bežičnog punjača, budite pažljivi kada stavljate neobične tipove futrola na uređaj za punjenje.
*Vreme punjenja pametnog telefona: Testirano na sobnoj temperaturi (25°C±2) i nivou baterije od 1%, sa pametnim telefonom/uređajem u režimu letenja.
*Mi USB-C kabl za Lightning: ovaj kabl se povezuje sa tip-C portom napajanja i može se koristiti za punjenje Apple uređaja sa Lightning portovima za punjenje. Ovaj kabl nije uključen i treba ga kupiti zasebno.
*Vremena samopunjenja Power bank-a: pribl. 4 sata (9V/2A 12V/1.5A punjač i priloženi kabl); pribl. 6 sati (5V/2A punjač i priloženi kabl).
*Potpuno napunite više pametnih telefona jedan za drugim: Koristeći USB-A port i isporučeni kabl za prenos podataka, Xiaomi 10W Wireless Power Bank 10000 može u potpunosti napuniti Redmi K40 Pro 1,3 puta ili iPhone 12 1,8 puta. Testirano na sobnoj temperaturi (25°C±2) i nivou baterije od 1%, sa pametnim telefonom/uređajem u režimu letenja.
*Osim ako nije drugačije navedeno, svi gore navedeni podaci su izmerene vrednosti iz Zimi laboratorije. Međutim, podaci mogu varirati u zavisnosti od objektivnih promena životne sredine.



Specifikacije

Glavne karakteristike
Baterija 5600mAh (5V/3A); 35.2Wh/36Wh, 9800mAh/10000mAh
Priključci Ulazni (Type-C); izlazni (USB-A/Type-C)
Ulazni napon 5V⎓3A, 9V⎓2.5A
Izlazni napon (USB-A): 5V⎓3A, 9V⎓2.23A, 12V⎓1.67A, 10V⎓2.25A max. (Type-C): 5V⎓3A, 9V⎓2.23A, 12V⎓1.67A, 10V⎓2.25A max. (Dual port): 5V⎓3A
Opšte
Dimenzije 147.9 x 70.6 x16.6mm
Dodatne informacije Bežično brzo punjenje do 10W MAX; Brzo punjenje do 22.5W; Podržava punjenje 3 uređaja istovremeno
Model BHR5460GL
Originalni naziv Xiaomi 10W Wireless Power Bank 10000

Najprodavanije


O brendu


Xiaomi Corporation je osnovana 2010. godine u Pekingu i sve je krenulo od startup-a koji je doveo do toga da je Xiaomi krajem 2010 godine postao popularan u celom svetu.
Ono što je zanimljivo je da Xiaomi nije došao do svoje popularnosti u Kini na bazi agresivnog ili bilo kakvog marketinga već svi koji vole Xiaomi u suštini i znaju za kvalitet proizvoda i svoja iskustva dele sa drugim ljudima.

Tim u kompaniji je razvio izvanredne hardverske, softverske i internet usluge povezane IOT platformom u svojoj srži. Kompanija je uspostavila najveću svetsku potrošačku IOT platformu.
Xiaomi pored telefona proizvodi i tablet računare, pametne televizore, pametne satove i brojnu drugu prateću opremu kao što su slušalice, usisivači, oprema za trening i sl.
Kompanija brzo širi svoj otisak širom sveta kako bi postao jedna od vodećih globalnih tehnoloških kompanija.

xiaomi-kliklak-proizvodi


Komentari

Da li imate, ili ste koristili ovaj proizvod?
Postavite komentar

Napišite recenziju i podelite svoje mišljenje sa drugima

Povrat proizvoda

Povrat ispravnog proizvoda

U slučaju da niste zadovoljni kupljenim proizvodom, možete ga vratiti i ukoliko je sve ispravno na njemu. Rok za povrat robe kojom niste zadovoljni je 14 dana i proizilazi iz važećeg zakona o zaštiti potrošača Proizvod mora sadržati sve pripadajuće elemente: kompletan proizvod, originalno pakovanje (kakav je isporučen). Proizvod mora biti vraćen u prvobitno stanje bez fizičkih oštećenja i tragova korišćenja. U slučaju da nemate originalnu kutiju proizvoda za povrat novca umanjuje se iznos od 50% od prodajne cene koja je naplaćena. Uz proizvod je potrebno vratiti i popunjen ovaj dokument: Jednostrani raskid - Odustajanje od kupovine . Povrat ispravnog proizvoda je u sopstvenoj režiji kupca

Povrat neispravnog proizvoda

U slučaju da imate bilo kakvu reklamaciju na proizvod koji ste poručili kod nas, budite slobodni da nas kontaktirate. Budite sigurni da smo rešeni da ispravimo svaku načinjenu grešku i da rešimo svaku nastalu situaciju. Reklamciju podnosite popunjavanjem online reklamacionog lista na linku: https://www.kliklak.rs/info/online-reklamacioni-list

Saobraznost:

Ukoliko u opisu proizvoda ili njegovim karakteristikama nije drugačije navedeno saobraznost važi 2 godine od datuma kupovine proizvoda. Izjava prodavca

Deklaracija


Naziv i šifra artikla: Xiaomi 10W wireless power bank 10000
Jedinična mera: 1 komad
Tačan podatak o uvozniku i zemlji porekla je naveden na deklaraciji na proizvodu.