35%
  • Kids ii baby einstein aktiviti igracka bridge & learn magnetic blocks 12818 ( SKU12818 )  - Img 1
  • Kids ii baby einstein aktiviti igracka bridge & learn magnetic blocks 12818 ( SKU12818 )  - Img 2
  • Kids ii baby einstein aktiviti igracka bridge & learn magnetic blocks 12818 ( SKU12818 )  - Img 3

Kids ii baby einstein aktiviti igracka bridge & learn magnetic blocks 12818 ( SKU12818 )

Kids II
4.499,00  RSD (sa PDV-om) 6.999,00  RSD Akcija važi od 12.07.2024. do 16.07.2024.

Banca Intesa karticama bez kamate na 6 meseci 750,00  RSD Vidi više

Isporuka u celoj Srbiji po standardnom cenovniku

Kids II
Rok isporuke za ovaj proizvod 3-5 radnih dana

Kontakt centar za porudžbine i dodatne informacije: Pon. - Pet. 08h-16h (Sub. 09h-15h)

* Telefon: 0184156677

* Pitajte putem kontakt forme (24/7)

* Za brze i kratke upite: Messenger

* Upit o trenutnom statusu Vaše porudžbine

Informacije o proizvodu

SKU
308415
Proizvođač
Model
SKU12818
EAN
074451128187

Opis proizvoda

- Predviđeno za decu uzrasta 6 meseci i više.
- Inspirišite bebinog unutrašnjeg arhitektu pomoću Babi Einstein Connectables Bridge & Learn Magnetic Activiti Blocks, seta od 15 delova STEAM inspirisanih, multisenzornih, velikih blokova od 7cm i dodataka koji uključuju bebe i malu decu u kreativnu igru na podu ili stolu za izgradnju struktura kao što su kuća, kula ili most.
- Svaki komad se magično povezuje sa skrivenim, sigurnim magnetima kako bi se osigurala bezbednost bebe uz uvođenje uzroka i posledice.
- Spojite delove zajedno za zadovoljavajući klik da biste očarali bebu dok se slažu, povezuju, stvaraju i rastu.
- Bebe će voleti da sortiraju, uparuju i povezuju velike blokove koje je lako uhvatiti dok rastu i razvijaju fine motoričke veštine.
- Mališani mogu da vežbaju prepoznavanje slova ili da učestvuju u zajedničkoj igri sa prijateljima i braćom i sestrama dok dizajniraju svoja remek dela.
- Ovaj set sadrži mostove, dimnjake, krovove i još mnogo toga da oduševi čula, kao i voljeni likovi iz emisija i knjiga Beba Ajnštajna.
- Prikupite druge setove za povezivanje da biste proširili mogućnosti i dizajne izgradnje kako beba raste.
- Velike blokove možete brisati.
- Komplet od 15 delova Bridge & Learn inspiriše kreativnost vašeg deteta dok grade kućicu za igru, most ili jedinstven dizajn sa ovim kompletom zasnovanim na STEAM-u.
- Komadi se povezuju preko skrivenih magneta.
- Veliki blokovi od 7cm se lako shvataju i promovišu bebin tekući razvoj, jačajući veštine kao što su slaganje, sortiranje, uzrok i posledica, spretnost, igranje uloga i prepoznavanje slova.
- Uključuje 5 blokova osnovnih slova, 6 senzornih dodataka, 2 krova, dimnjak i most.
- Osnažuje STEAM veštine kao što su dizajn i inženjering sa otvorenim, kreativnom igrom izgradnje.
- Prikupite druge setove za povezivanje da biste proširili mogućnosti i dizajne izgradnje kako beba raste.
- Izuzetno pogodan za poklon, univerzalan, savršen za igru na podu ili stolu i ne zahteva baterije.

Najprodavanije


O brendu

Kids II je vođa nove generacije ideja i proizvoda. Igračke i bebi opremu proizvode više od 40 godina, vrlo brzo postaje jedna od svetski najbrže rastućih firmi za bebi proizvode. U proseku, pokreću 100 novih proizvoda godišnje. Pod ovim vodećim brandom, Kids II je proizveo više od 100 nagrađivanih proizvoda.

Kids2 ima bogatu istoriju razvoja izuma koji menjaju industriju i koji ciljaju na specifične potrebe porodica širom sveta. ProširujU svet sa 13 globalnih lokacija i operacija na pet kontinenata donoseći sreću bebama u više od 90 zemalja svakog dana.

Roditelji traže prava rešenja: proizvode, sadržaj, tehnologiju, zajednicu i još mnogo toga. Na misiji su da izgrade međusobno povezani ekosistem ovih svakodnevnih potreba. Cilj im je da transformišu način na koji se njihova industrija odnosi na porodice širom sveta, sa odgovorima na pitanja koja još uvek nisu ni postavljena.

U mogućnosti su to da urade jer su i sami roditelji, budući roditelji, bake i deke i staratelji. Svoje uvide, energiju, empatiju i strast usmeravaju ka pružanju pravih rešenja koja olakšavaju podizanje deteta – sa najboljim umovima, najboljim talentima i najboljim partnerima za posao.

Komentari

Da li imate, ili ste koristili ovaj proizvod?
Postavite komentar

Napišite recenziju i podelite svoje mišljenje sa drugima

Povrat proizvoda

U slučaju da niste zadovoljni kupljenim proizvodom, možete ga vratiti i ukoliko je sve ispravno na njemu. Rok za povrat robe kojom niste zadovoljni je 14 dana i proizilazi iz važećeg zakona o zaštiti potrošača Proizvod mora sadržati sve pripadajuće elemente: kompletan proizvod, originalno pakovanje (kakav je isporučen). Proizvod mora biti vraćen u prvobitno stanje bez fizičkih oštećenja i tragova korišćenja. U slučaju da nemate originalnu kutiju proizvoda za povrat novca umanjuje se iznos od 50% od prodajne cene koja je naplaćena. Uz proizvod je potrebno vratiti i popunjen ovaj dokument: Jednostrani raskid - Odustajanje od kupovine . Povrat ispravnog proizvoda je u sopstvenoj režiji kupca

Obaveštenje o načinu i mestu prijema reklamacija
Uslučaju da imate bilo kakvu reklamaciju na proizvod koji ste poručili kod nas, budite slobodni da nas kontaktirate. Budite sigurni da smo rešeni da ispravimo svaku načinjenu grešku i da rešimo svaku nastalu situaciju. Reklamciju podnosite popunjavanjem online reklamacionog lista na linku: https://www.kliklak.rs/info/online-reklamacioni-list

Ukoliko u opisu proizvoda ili njegovim karakteristikama nije drugačije navedeno saobraznost važi 2 godine od datuma kupovine proizvoda. Izjava prodavca

Deklaracija


Naziv i šifra artikla: Kids ii baby einstein aktiviti igracka bridge & learn magnetic blocks 12818 ( SKU12818 )
Jedinična mera: 1 komad
Tačan podatak o uvozniku i zemlji porekla je naveden na deklaraciji na proizvodu.