Oral-B Poklon - električna četkica za zube Vitality + Kids Frozen Električna četkica za zube

3.499,00  RSD (sa PDV-om) 5.299,00  RSD Popust važi od 26.03.2024. do 29.03.2024.
Banca Intesa karticama bez kamate na 6 meseci 583,00  RSD Vidi više

Isporuka u celoj Srbiji po standardnom cenovniku

Ovaj proizvod trenutno nije na stanju. Da li želite obaveštenje kada bude ponovo na stanju?
Rok isporuke za ovaj proizvod 2-3 radna dana

Kontakt centar za porudžbine i dodatne informacije: 0184156677   

Pon. - Pet. 08h-16h 

Subota 09h-15h

Možete nas kontaktirati preko:

kontaktirajte nas putem vibera

ili
Messenger-a

Pitajte nas putem kontakt forme (24/7)

Informacije o proizvodu

Kategorije
Proizvođač

Opis proizvoda

Oral-B Vitality + Kids Frozen

Funkcije:
- Vizuelni indikator pritiska pali se kada je pranje isuviše jako, kako bi se zaštitile desni
- Okreće se, pulsira i prilazi zubu sa svih strana za 3D pranje
- 7600 rotacija i 20 000 pulsacija u minuti
- Profesionalni 4x30s tajmer za precizno i temeljno pranje
- 1 program pranja
- Sadrži 1 glavu četkice Precision Clean
- Električna punjiva četkica traje i do 5 dana između punjenja* (*pranje 2 puta dnevno po 2 minuta u oba navrata)
- Displej s prikazom nivoa baterije

Oral-B Vitality Kids električna četkica za zube sa Disney Frozen likovima je svojim dizajnom u potpunosti prilagođena deci. Pruža temeljno i dubinsko čišćenje. Veličina četkice idelna je za dečije ruke i usta, a Disney likovi će ih u potpunosti oduševiti!
Rotirajuće PowerHead sa ekstra-mekim vlaknima, koja omogućuju vašoj deci svaobuhvatno čišćenje zuba dok uče o pravilnim navikama oralne higijene. Idelane su za uzrast 3+, dizajn je savršen za manja usta, dajući im u ruke moćno ali ipak nežno sredstvo za pranje zuba.
Korisna punjiva baterija u dršci osigurava da njihova zabava pri iskustvu pranja uvek bude dostupna na pritisak dugmeta. Baterija može da traje do 5 dana sa samo jednim punjenjem.
Pametan način da pomognete svom detetu da pere zube duže, Oral-B Dizni Magicni Tajmer aplikacija sa omiljenim Dizni junakcima, čak 9 od 10 dece će zube prati duže.

Kupite bilo koji Oral-B Stages proizvod, skinite Disney MagicTimer aplikaciju i skenirajte proizvod sa svojim uređajem kako biste videli junake kako trče u akciju. Dok vaše dete pere zube polako otkriva skrivenu sliku. Što duže pere zube, veći deo slike se otkriva.

Oral b cetkica za zube

Prema nezavisnoj studiji sprovedenoj 2005. godine u kojoj su poređene obične četkice za zube sa električnim, zaključeno je da četkice koje osciliraju i rotiraju uklanjaju plak i sprečavaju gingivitis efikasnije od običnih četkica. Oral B je osnivač tehnologije oscilacije/rotiranja i pojedinačnog pranja svakog zuba jos 1991. godine, a istu primenjuje od tada i u okviru premium električnih četkica.

30-dana-moguc-povrat-novca-oral-b

Oral B 30-dnevna garancija povraćaja novca“

Kampanja „Oral B 30-dnevna garancija povraćaja novca” odnosi se na kupovinu električne četkice ili irigatora za zube Oral-B. Ukoliko niste zadovoljni (iz bilo kod razloga) sa Oral-B električnom četkicom ili irrigatorom, možete u roku od 30 dana vratiti istu uz sačuvan fiskalni račun.

Zahtev za povraćaj novca se isključivo šalje Organizatoru putem mejla na btl@newmoment.com u roku od 30 dana od datuma kupovine električne četkice ili irigatora Oral B. Organizator će nakon validacije fiskalnog računa poslati svu ostalu dokumentaciju, (Obrazac za povrat novca i Izjavu o saglasnosti za obradu ličnih podataka), i nakon prijema proizvoda i navedene dokumentacije, izvršiti povraćaj sredstava na puni iznos vrednosti proizvoda, uplatom na vaš bankovni račun. Učesnik kampanje snosi sve troškove slanja proizvoda i ostale dokumentacije na adresu Organizatora putem kurirske službe. (Napomena: Nije moguće izvršiti povrat novca na mestu same prodaje).

Ponuda važi samo za električne četkice za zube i irigatore Oral-B kupljene u periodu između 01.07.2022- 30.06.2023. U Kampanji mogu učestvovati sva punoletna fizička lica koja imaju prebivalište u Republici Srbiji na dan početka Kampanje, 01.07.2022. godine. Svaki Potrošač koji je kupio električnu četkicu za zube ili irigator Oral-B ima pravo da učestvuje u ovoj Kampanji samo jednom, u ukupnom periodu trajanja Kampanje.

Najprodavanije


Komentari

Da li imate, ili ste koristili ovaj proizvod?
Postavite komentar

Napišite recenziju i podelite svoje mišljenje sa drugima

Povrat proizvoda

Povrat ispravnog proizvoda

U slučaju da niste zadovoljni kupljenim proizvodom, možete ga vratiti i ukoliko je sve ispravno na njemu. Rok za povrat robe kojom niste zadovoljni je 14 dana i proizilazi iz važećeg zakona o zaštiti potrošača Proizvod mora sadržati sve pripadajuće elemente: kompletan proizvod, originalno pakovanje (kakav je isporučen). Proizvod mora biti vraćen u prvobitno stanje bez fizičkih oštećenja i tragova korišćenja. U slučaju da nemate originalnu kutiju proizvoda za povrat novca umanjuje se iznos od 50% od prodajne cene koja je naplaćena. Uz proizvod je potrebno vratiti i popunjen ovaj dokument: Jednostrani raskid - Odustajanje od kupovine . Povrat ispravnog proizvoda je u sopstvenoj režiji kupca

Povrat neispravnog proizvoda

U slučaju da imate bilo kakvu reklamaciju na proizvod koji ste poručili kod nas, budite slobodni da nas kontaktirate. Budite sigurni da smo rešeni da ispravimo svaku načinjenu grešku i da rešimo svaku nastalu situaciju. Reklamciju podnosite popunjavanjem online reklamacionog lista na linku: https://www.kliklak.rs/info/online-reklamacioni-list

Saobraznost:

Ukoliko u opisu proizvoda ili njegovim karakteristikama nije drugačije navedeno saobraznost važi 2 godine od datuma kupovine proizvoda. Izjava prodavca

Deklaracija


Naziv i šifra artikla: Oral-B Poklon - električna četkica za zube Vitality + Kids Frozen Električna četkica za zube
Jedinična mera: 1 komad
Tačan podatak o uvozniku i zemlji porekla je naveden na deklaraciji na proizvodu.