Mavic 2 Zoom ( 031193 )

Dji
146.316,00  RSD (sa PDV-om)
Raiffeisen Bank - Web kredit opcija na 23 mesečne rate - Mesečno: 7.010,00  RSD Vidi više
Banca Intesa karticama bez kamate na 6 meseci 24.386,00  RSD Vidi više

Isporuka u celoj Srbiji po standardnom cenovniku

Dji
Ovaj proizvod trenutno nije na stanju. Da li želite obaveštenje kada bude ponovo na stanju?

Kontakt centar za porudžbine i dodatne informacije: 0184156677   

Pon. - Pet. 08h-16h (Sub 09h-15h)

Možete nas kontaktirati preko:
Messenger-a

ili nas pitajte putem kontakt forme (24/7)

Informacije o proizvodu

SKU
127153
Kategorije
Proizvođač
Dji
EAN
6958265174452
Model
CP.MA.00000014.01

Opis proizvoda

Opremljen sa 1/2.3 inča senzorom od 12-megapiksela sa zumiranjem do 4 puta, uključujući i dvostruki optički zum (24mm - 48mm), Mavic 2 Zoom predstavlja pravu letelicu za snimanje video zapisa i fotografija iz dinamičkih perspektiva. Prilikom snimanja FHD videa 4 x Lossless Zoom daje vam bliži prikaz udaljenih objekata, čineći jedinstvene scene dostupnijim za snimanje na daljinu i na taj način omogućavajući vam da održite još sigurniji razmak između drona i objekta koji snimate. Hibridni auto-fokus na Mavic 2 Zoom-u ima veću preciznost kao i 40% brži fokus nego pre. Dolly Zoom nudi potpuno novu dimenziju prilikom zumiranja za vreme samog leta. Dolly Zoom automatski podešava fokus prilikom letenja, dodajući intenzivniji vizuelni efektat vašem videu. OcuSync 2.0 obezbeđuje signal od 1080p video prenosa do neverovatnih 8km udaljenosti. Takođe, možete odmah pripremiti i okačiti FHD video na društvene mreže. Slike snimljene tokom leta se mogu automatski sačuvati na vašem mobilnom uređaju bez potrebe da ih preuzmete nakon leta iz samog drona. U teoriji sam OcuSync 2.0 omogućuje neverovatnih 40Mb/si latenciju do 120ms. Sa novim dizajnom, Mavic 2 ima veći pogon, manju potrošnju snage i znatno je tiši u odnosu na prethodnika. Ova suptilna ali snažna poboljšanja nude, zajedno sa FlightAutonomy sistemom, nude lakši i tiši let za veću diskreciju i sigurnost. Sa novim redizajniranim izgledom došla je i bolja aerodinamičnost kao i bolje performanse za maksimalnu brzinu od 72kmh. Duže vreme letenja (do 31 minuta) omogućava vam više vremena za kvalitetnu zabavu i još lepše video zapise i fotografije. FlightAutonomy Sistem je nadograđen sa omnidirekcijskim senzorom za izbegavanje prepreka (Omnidirectional Obstacle Sensing), gde se senzori po prvi put na DJI dronovima nalaze na svim stranama letelice i tako obezbeđuje veću sigurnost tokom leta. Uz APAS sam dron može planirati odgovarajući put leta kako bi automatski izbegao prepreke.

Najprodavanije


O brendu

Dji je globalni lider u razvoju i proizvodnji inovativne tehnologije dronova i kamera za komercijalnu i rekreativnu upotrebu.
Sa sedištem u Šenženu, Dji su osnovali i njime upravljaju ljudi sa strašću za helikoptere na daljinsko upravljanje i stručnjaci za tehnologiju kontrole leta i stabilizaciju kamere.

Kao kompanija u privatnom vlasništvu, DJI se fokusira na sopstvenu viziju, podržavajući kreativne, komercijalne i neprofitne aplikacije tehnologije.
Profesionalci u snimanju filmova, poljoprivredi, očuvanju, traganju i spasavanju, energetskoj infrastrukturi i više, veruju ovoj kompaniji koja unosi nove perspektive u njihov rad i pomaže da ostvare podvige bezbednije, brže i efikasnije nego ikada ranije.
dji-logo

Komentari

Da li imate, ili ste koristili ovaj proizvod?
Postavite komentar

Napišite recenziju i podelite svoje mišljenje sa drugima

Povrat proizvoda

Povrat ispravnog proizvoda

U slučaju da niste zadovoljni kupljenim proizvodom, možete ga vratiti i ukoliko je sve ispravno na njemu. Rok za povrat robe kojom niste zadovoljni je 14 dana i proizilazi iz važećeg zakona o zaštiti potrošača Proizvod mora sadržati sve pripadajuće elemente: kompletan proizvod, originalno pakovanje (kakav je isporučen). Proizvod mora biti vraćen u prvobitno stanje bez fizičkih oštećenja i tragova korišćenja. U slučaju da nemate originalnu kutiju proizvoda za povrat novca umanjuje se iznos od 50% od prodajne cene koja je naplaćena. Uz proizvod je potrebno vratiti i popunjen ovaj dokument: Jednostrani raskid - Odustajanje od kupovine . Povrat ispravnog proizvoda je u sopstvenoj režiji kupca

Povrat neispravnog proizvoda

U slučaju da imate bilo kakvu reklamaciju na proizvod koji ste poručili kod nas, budite slobodni da nas kontaktirate. Budite sigurni da smo rešeni da ispravimo svaku načinjenu grešku i da rešimo svaku nastalu situaciju. Reklamciju podnosite popunjavanjem online reklamacionog lista na linku: https://www.kliklak.rs/info/online-reklamacioni-list

Saobraznost:

Ukoliko u opisu proizvoda ili njegovim karakteristikama nije drugačije navedeno saobraznost važi 2 godine od datuma kupovine proizvoda. Izjava prodavca

Deklaracija


Naziv i šifra artikla: Mavic 2 Zoom ( 031193 )
Jedinična mera: 1 komad
Tačan podatak o uvozniku i zemlji porekla je naveden na deklaraciji na proizvodu.