Amica FK3556.4GBDF kombinovani slobodnostojeći frižider

Funkcije
Kontrola temperature: Elektronska
Elektronski displej
Total No Frost sistem
Vit Control- očuvanje svežine namirnica, podešavanjem vlažnosit vazduha
AirFlow – ravnomerna cirkulacija vazduha omogućava istu temperaturu u svim delovima frižidera
Holiday funkcija -održava nisku temperaturu i omogućava uštedu enegrije ukoliko se frižider ne koristi duži vremenski period
Fresh On filter
Super Cooling – podešavanje brzog hlađenja velike količine namirnica u frižideru
Super Freezing – zamrzavanje velike količine namirnica u kratkom vremenskom roku
Eco Funkcija
Alarm otvorenih vrata
Alarm povišene temperature u zamrzivaču
Automatsko odmrzavanja
FlexiSpace
LED osvetljenje

Karakteristike
Boja:Crna (staklo)
Broj polica u frižideru: 4+1
Police od sigurnosnog stakla
Broj fioka u frižideru:1
Police na vratima: 4
Polica za jaja
Broj fioka u zamrzivaču:3
Posuda za led

Tehničke karakteristike
Ukupan bruto kapacitet: 379l
Neto kapacitet u frižideru: 266l
Neto kapacitet u zamrzivaču: 94l
Klasa zamrzavanja: */***
Kapacitet zamrzavanja: 8kg/24h
Godišnja potrošnja struje: 325 kWh
Nivo buke: 42 db
Klimatska klasa: SN-T
Energetska klasa: F

Dimenzije: (VxŠxD) u mm
2010x595x660

Total NoFrost

Ko voli da odmrzava svoj frižider? Od sada više nikada ne morate! Tehnologija Total NoFrost konstantno prati nivo vlažnosti u frižideru i zamrzivaču, obezbeđujući da unutra nema mraza. Bez mraza znači više nego bez odmrzavanja, takođe obezbeđuje bolju higijenu i dužu svežinu proizvoda, jer stabilna temperatura u celom frižideru minimizira rizik od bakterija. Ne morate ništa da radite, samo uštedite vreme u udobnosti!
 
 

FreshOn

Sveži proizvodi još duže? Sa posebnim FreshOn filterom to je moguće! Voće i povrće zaključano u frižideru proizvodi gas etilen (tzv. hormon starenja), koji, nemajući gde da pobegne, dovodi do toga da proizvodi brzo gube svežinu. Zahvaljujući FreshOn filteru, oslobađate se štetnih gasova iz frižidera, tako da se hrana ne pokvari. Filter možete očistiti tako što ćete ga jedan dan izložiti suncu ili stavite u rernu zagrejanu na 65°C na sat vremena. Uživajte u svežini!

VitControl

Sveže voće i povrće uvek pri ruci? Više ne morate da idete u prodavnicu svaki dan kada imate VitControl kontejner! Poseban klizač za podešavanje vlažnosti omogućiće vam da savršeno uskladite uslove skladištenja proizvoda sa preporukama – smanjite vlažnost za voće i povećajte je za povrće. I sve to da bi što duže ostali sveži i ukusni! Možete ređe da kupujete i vaši proizvodi će duže ostati u dobrom stanju. Štedite vreme i novac!
 
 

Tiha operacija

Bučni frižideri mogu biti iritantni, posebno uveče ili kada je kuhinja povezana sa dnevnim boravkom. Ali ovo više nije problem! Amica frižideri sa funkcijom tihog rada dizajnirani su da ograniče buku koju stvaraju mehanički elementi. Ovo rešenje obezbeđuje bolje okruženje za sve. Manje decibela, bolje opuštanje.

SensorControl

Ko ne voli uređaje koji su istovremeno moderni i suštinski funkcionalni? Amica je uvela sistem kontrole senzora imajući na umu vaše potrebe! Intuitivan i jednostavan za korišćenje, kontrolna tabla na ekranu osetljivom na dodir pomaže da se precizno podesi temperatura. Lako možete podesiti različite temperature za odeljak frižidera i zamrzivača, kao i udobno koristiti druge funkcije. Moderan i ergonomski, savršena kombinacija!
 
 

Dodatne karakteristike

AirFlow

AirFlow sistem, održavajući konstantnu cirkulaciju vazduha u frižideru, obezbediće vam istu temperaturu u celoj zapremini frižidera. Izbeći ćete zamrzavanje proizvoda na zadnjem zidu.

ECO funkcija

ECO funkcija automatski podešava temperaturu na 4°C u frižideru i na -18°C u zamrzivaču. Frižider pokreće hlađenje i zamrzavanje uz optimizovanu potrošnju energije.

Funkcija praznika

Funkcija praznika nam omogućava da pređemo na režim niske potrošnje energije kada napustimo kuću na malo duže.

Funkcija super hlađenja

Funkcija super hlađenja pomaže da se rashladi mnogo hrane odjednom i brzo. Što se brže hladi, duže hrana ostaje sveža i zdrava.

Funkcija super zamrzavanja

Funkcija super zamrzavanja pomaže da zamrznete mnogo hrane odjednom i brzo. Što je brže zamrzavanje, duže hrana ostaje sveža i zdrava.

Kutija za voće i povrće

Mirisi različitih proizvoda u frižideru se mešaju. Ali ako koristimo namensku kutiju za voće i povrće, ona čuva miris podalje od svega što čuvamo u njoj.

Polica za flaše

Sigurno skladištenje proizvoda u staklenim bocama. Polica za flaše je dizajnirana da osigura boce uz optimizaciju upravljanja prostorom u frižideru.

FlexiShelf

Sada kada nešto ne stane, možemo jednostavno da preuredimo prostor u frižideru kako želimo! Po potrebi možemo premestiti, dodati ili ukloniti police.

Alarm za povišenu temperaturu

Upozorava na visoke temperature u frižideru. Ovo pomaže u sprečavanju odmrzavanja i kvarenja hrane.

Alarm za otvorena vrata

Zaštita prehrambenih proizvoda od kvarenja, zaleđivanja frižidera i odmrzavanja. Alarm se oglašava kada su vrata otvorena duže od 90 sekundi.

Staklena prednja strana

Pametan i savremen dizajn uređaja savršeno se uklapa u svaku modernu kuhinju. Izaberite frižider da upotpunite savršenu kuhinju sa prefinjenim stilom.

LED

Koristec?i LED tehnologiju, brinemo o životnoj sredini i našem budžetu koristeći manje energije.

Neprobojno staklo

Police su napravljene od kaljenog sigurnosnog stakla, koje je čvrsto, tvrdo, manje sklono lomljenju i bezbedno podnosi velika opterećenja.

Stalak za jaja

Štiti jaja od oštećenja. Garantuje udobnost i sigurnost upotrebe.

DoorShelf

Komplet polica idealan za bezbedno skladištenje malih proizvoda, tegli ili flaša. Sada ćete uvek znati gde se sve nalazi - i imaćete zgodan pristup njima.

Univerzalna vrata L/D

Frižideri sa univerzalnim L/D vratima imaju rupe za montažu vrata sa obe strane, tako da možemo izabrati pravac otvaranja.