Konkurs - Zaposlenje

Budi i ti deo uspešnog tima !


Osnovan sada već davne 2012. godine sa idejom da se krene sa ozbiljnom prodajom računara i računarske opreme putem interneta. Prodaja računara, bele tehnike i kućnih aparata bili su samo početak, kasnije polako se pridodaju jedna po jedna grupa: sve za kuću, bebi oprema, igračke, sport i rekreacija, pet shop, satovi i nakit... Sada je na portalu preko 80.000 proizvoda koji su dostupni za poručivanje i brzo slanje svakodnevno. Detaljnije videti na na https://www.kliklak.rs/

Kako je posao postao sve zahtevniji i složeniji u potrazi smo za novim kolegama spremnim za rad u timu, turbulentnom i izazovnom okruženju. Radno mesto veoma kompleksno a posao daje dosta prostora za ličnu inicijativu, kreativnost i napredak.

                     Menadžer kategorije proizvoda                                                        Niš


Opis posla i uslovi:
Posao zahteva konstantan multitasking, kontakt sa komercijalistima naših dobavljača, slanje i čitanje imejlova, obrada pristiglih porudžbina, telefonske razgovore i odgovor na specifične upite od strane kupaca i saradnju sa ostalim menadžerima kategorija iz našeg tima.
Radno vreme je osmočasovno i ne zahteva izlazak na teren već se kompletan posao obavlja u kancelariji.
Prednost svakako imaju kandidati sa većim iskustvom u prodaji/komercijali - Minimalno 3 godine iskustva (oblast prodaje u kojoj je kandidat radio nije presudna).
Predviđeno vreme potrebno za zaposlenje kandidata je odmah nakon isteka oglasa (po okončanju provere CV-a kandidata i finalnog intervju-a).


Prijave slati do 30.11.2021 na info@kliklak.rs sa naznakom : "Za konkurs - Menadžer kategorije proizvoda"