Ciss štampa i do 90% jeftinija od standardne

U ovom delu potrudićemo se da vam damo bliže informacije u vezi sa Ciss štampačima i predstavimo njihove prednosti.

Za početak je potrebno objasniti razliku između klasičnog InkJet štampača i InkJet štampača sa Ciss tehnologijom.


Osnovna razlika je u tome što klasični inkJet štampači koriste kertridže (koji u sebi imaju boju za štampu) dok kod Ciss štampača ne postoje kertidži već rezervoari za boju koji se nalaze sa spoljne strane uređaja i koji se dopunjuju iz bočice kada određena boja dostigne odgovarajući minimum.


I tako sve što ste ranije morali, sada više ne morate!


Naime, kada vam se ranije potroši kertridž (250 ili 300 stranica u boji) morali ste da kupujete novi kertriž ili da odlazite do najbližeg refil shopa kako bi Vam napunili isti kertridž, menjali čip itd.
Često se dešavalo da su ljudi kako bi uštedeli,sami u svojoj režiji punili kertridže špricem, menjali čipove i ponekad oštetili kertridže.
Da ne govorimo o prljanju bojom koja se ponekad zaista teško skidala a neretko dešavalo da je nemoguće oprati zaprljani predmet.
Dešavalo se da određeni štampači imaju kertridže koje nije moguće puniti ili nije postojala jeftina zamenska varijanta te su originalni kertridži cenom prevazilazili vrednost samog štampača.
         Od kako su se pojavili na našem tržištu Ciss štampači su skrenuli pažnju na sebe jeftinom štampom i lakoćom korišćenja.
Ciss tehnologija nije tako nova jer se ranije koristila u sopstvenoj režiji ( vlasnici štamparija su se trudili da uštede prilikom štampe i sami konstruisali prve ciss sisteme uz pomoć sistema cevčica i creva koje su povlačila boju iz samih boca sa bojama do štampača) kasnije su došli i brendirani ciss sistemi i to Epson i njihov ITS kao najdominantniji i najbolji u ovoj klasi.


Primer:


Kupovinom Epson Ciss štampača sa  bojama koje dobijete u setu moguće je odštampati do 6500 stranica u koloru ili čak 13000 stranica u crno beloj štampi.
Kasnija dopuna je više nego laka jer nema odlazaka u prodavnicu ili korišćenja pomagala već samo dosipate boju iz bočice u rezervoar za mastilo. Komplikacije i prljanje su u potpunosti izbegnuti.
Još jedna jako bitna stvar je da Epson ITS štampači sa ciss tehnologijom koriste Micro Piezo glavu kod koje nema zapušavanja i mogućnosti da mastilo "zapekne" ukoliko duže vreme ne koristite printer.


  


Bitno je znati da će vam se u mnogome isplatiti  to što ćete u startu dati malo veći iznos u odnosu na ranije.
Ušteda je do 90% u odnosu na raniju štampu. Kalkulator uštede možete videti na zvaničnoj Epson stranici: www.epson.eu/itscalculator
Možete preračunati koliko je jeftinije koristiti Epson ITS u odnosu na konkurete koji su još uvek na staroj tehnologiji.   Kako bi zadovoljstvo korisnika bilo potpuno Epson se pobrinuo da omogući produženu garanciju  tako da nakon kupovine uz registraciju produžavate garanti rok na 3 godine. Detaljnije možete videti na linku: https://www.kliklak.rs/info/epson-produzena-garancija-na-3-godine

Na kraju predlažemo Vam da pogledate modele koji su u ponudi i sami odlučite koji će odgovarati vašim potrebama.
Celokupnu ponudu štampača iz ove klase možete videti ovde:   EPSON ITS ciss štampači na AKCIJI