45%

Oral-B električna četkica za zube pro 2000 ( 500283 )

6.499,00  RSD (sa PDV-om) 11.990,00  RSD Popust važi od 26.03.2024. do 29.03.2024.
Banca Intesa karticama bez kamate na 6 meseci 1.083,00  RSD Vidi više

Isporuka u celoj Srbiji po standardnom cenovniku

Ovaj proizvod trenutno nije na stanju. Da li želite obaveštenje kada bude ponovo na stanju?
Rok isporuke za ovaj proizvod 5-7 radnih dana

Kontakt centar za porudžbine i dodatne informacije: 0184156677   

Pon. - Pet. 08h-16h 

Subota 09h-15h

Možete nas kontaktirati preko:

kontaktirajte nas putem vibera

ili
Messenger-a

Pitajte nas putem kontakt forme (24/7)

Informacije o proizvodu

SKU
216743
Kategorije
Proizvođač
EAN
4210201135012

Opis proizvoda

Oral-B Pro 2000 električna četkica za zube učiniće Vaš osmeh blistavim!

CrossAction tehnologija, zajedno sa vlaknima koja pod tačno preciznim uglom uklanjaju ostatke hrane, ostaviće Vaše zube čistim nakon svakog pranja. 3D čišćenje podrazumeva se da se glava ove električne četkice rotira, ali i pravi oscilirajuće i pulsirajuće pokrete.

Ona poseduje dve opcije: dnevno čišćenje i nega desni. Ukoliko previše pritisnete četkicu, aktiviraće se senzor za pritisak, i tako Vas sprečiti da oštetite desni i zubnu gleđ.

Sa Pro 2000 Vaš osmeh neće proći neprimetno!

Pakovanje sadrži

    ručku za četkicu za zube
    bazu za punjenje
    2 glave četkice: 1 x CrossAction i 1 x Sensitive

30-dana-moguc-povrat-novca-oral-b

Oral B 30-dnevna garancija povraćaja novca“

Kampanja „Oral B 30-dnevna garancija povraćaja novca” odnosi se na kupovinu električne četkice ili irigatora za zube Oral-B. Ukoliko niste zadovoljni (iz bilo kod razloga) sa Oral-B električnom četkicom ili irrigatorom, možete u roku od 30 dana vratiti istu uz sačuvan fiskalni račun.

Zahtev za povraćaj novca se isključivo šalje Organizatoru putem mejla na btl@newmoment.com u roku od 30 dana od datuma kupovine električne četkice ili irigatora Oral B. Organizator će nakon validacije fiskalnog računa poslati svu ostalu dokumentaciju, (Obrazac za povrat novca i Izjavu o saglasnosti za obradu ličnih podataka), i nakon prijema proizvoda i navedene dokumentacije, izvršiti povraćaj sredstava na puni iznos vrednosti proizvoda, uplatom na vaš bankovni račun. Učesnik kampanje snosi sve troškove slanja proizvoda i ostale dokumentacije na adresu Organizatora putem kurirske službe. (Napomena: Nije moguće izvršiti povrat novca na mestu same prodaje).

Ponuda važi samo za električne četkice za zube i irigatore Oral-B kupljene u periodu između 01.07.2022- 30.06.2023. U Kampanji mogu učestvovati sva punoletna fizička lica koja imaju prebivalište u Republici Srbiji na dan početka Kampanje, 01.07.2022. godine. Svaki Potrošač koji je kupio električnu četkicu za zube ili irigator Oral-B ima pravo da učestvuje u ovoj Kampanji samo jednom, u ukupnom periodu trajanja Kampanje.

Najprodavanije


Komentari

Da li imate, ili ste koristili ovaj proizvod?
Postavite komentar

Napišite recenziju i podelite svoje mišljenje sa drugima

Povrat proizvoda

Povrat ispravnog proizvoda

U slučaju da niste zadovoljni kupljenim proizvodom, možete ga vratiti i ukoliko je sve ispravno na njemu. Rok za povrat robe kojom niste zadovoljni je 14 dana i proizilazi iz važećeg zakona o zaštiti potrošača Proizvod mora sadržati sve pripadajuće elemente: kompletan proizvod, originalno pakovanje (kakav je isporučen). Proizvod mora biti vraćen u prvobitno stanje bez fizičkih oštećenja i tragova korišćenja. U slučaju da nemate originalnu kutiju proizvoda za povrat novca umanjuje se iznos od 50% od prodajne cene koja je naplaćena. Uz proizvod je potrebno vratiti i popunjen ovaj dokument: Jednostrani raskid - Odustajanje od kupovine . Povrat ispravnog proizvoda je u sopstvenoj režiji kupca

Povrat neispravnog proizvoda

U slučaju da imate bilo kakvu reklamaciju na proizvod koji ste poručili kod nas, budite slobodni da nas kontaktirate. Budite sigurni da smo rešeni da ispravimo svaku načinjenu grešku i da rešimo svaku nastalu situaciju. Reklamciju podnosite popunjavanjem online reklamacionog lista na linku: https://www.kliklak.rs/info/online-reklamacioni-list

Saobraznost:

Ukoliko u opisu proizvoda ili njegovim karakteristikama nije drugačije navedeno saobraznost važi 2 godine od datuma kupovine proizvoda. Izjava prodavca

Deklaracija


Naziv i šifra artikla: Oral-B električna četkica za zube pro 2000 ( 500283 )
Jedinična mera: 1 komad
Tačan podatak o uvozniku i zemlji porekla je naveden na deklaraciji na proizvodu.