GB autosedište convy (0-25kg) london grey ( 108635 )

49.999,00  RSD (sa PDV-om)

Raiffeisen Bank - Web kredit opcija na 23 mesečne rate - Mesečno: 2.396,00  RSD Vidi više
Banca Intesa karticama bez kamate na 6 meseci 8.333,00  RSD Vidi više

Isporuka u celoj Srbiji po standardnom cenovniku

Ovaj proizvod trenutno nije na stanju. Da li želite obaveštenje kada bude ponovo na stanju?

Kontakt centar za porudžbine i dodatne informacije: 0184156677   

Pon. - Pet. 08h-16h (Sub 09h-15h)

Možete nas kontaktirati preko:
Messenger-a

ili nas pitajte putem kontakt forme (24/7)

U drugim dostupnim varijantama

Informacije o proizvodu

SKU
235035
Proizvođač
GB
isofix
DA
EAN
4058511585383
Model
41108635

Opis proizvoda


• S fokusom na praktičnost, Convy-Fix ima mogućnost odrastanja s detetom od rođenja do sedme godine života, što ga čini pametnim izborom za dugotrajniju upotrebu.
• Tehnologija apsorbcije energije udara Convy-Fix štiti vaše dete u slučaju frontalnog sudara, dok L.S.P. sistem štiti od bočnih udara.
Uz to, jednostavna funkcija nameštanja jednom rukom roditelju omogućuje brzu i jednostavnu prilagodbu u ugodan položaj za spavanje.

• Convy-Fix može se koristiti obrnuto od smera vožnje 4 godine potom u smeru vožnje, pružajući tako produljeno razdoblje korištenja i povećava udobnost deteta ali i roditelja.
• Čuva dete u slučaju frontalnog sudara. ER-Tech ograničava izloženost vrata silama udara i umanjuje rizik od povreda redukujući sile za oko 20%*.
• L.S.P. Sistem jedna je od važnih karakteristika. Rasklopljena na strani prema vratima auta, redukuje sile bočnog udara za približno 25% u poređenju sa istim sedištem bez sistema L.S.P., a u slučaju bočnog udara*.
 
   
• Kontrola sistema vezanja za prilagođavanje uzrastu deteta. Kada dete raste, naslon za glavu namešta se po visini, a sistem prati promenu iz vezanja pojasom u 5 tačaka učvršćivanja na pojas vozila u tri tačke učvršćivanja; kada za to dođe vreme.
   
• Inteligentan sistem nameštanja nagiba jednom rukom, kako bi roditelji jednostavno namestili sedište u jedan od pet različitih položaja nagiba. Ova karakteristika pruža dodatnu udobnost. Ležeći položaj namešta se bilo u smeru vožnje ili smeru obrnutom od smera vožnje.

Karakteristike:
U 12 položaja visine prilagodljiv naslon za glavu – udobnost sedišta koja raste s detetom
L.S.P. sistem – veća sigurnost u slučaju bočnog udara
Pojas u 5 točaka učvršćivanja u grupi 0+/1, pojas vozila u grupi 2
Školjka sedišta koja apsorbira energiju – apsorbira sile udara
Isofix i potporna poluga (stub) – jednostavno postavljanje, povećana sigurnost i dodatna stabilnost
Funkcija nameštanja jednom rukom – lako se namešta u ležeći položaj samo jednom rukom
Jastuk za novorođenče uključen – dodatna sigurnost i ergonomski ležeći položaj za najmanje

Autosedišta za bebe i decu 0-25kg podrazumevaju udobnost i sigurnost za decu do 4 godine ili 25 kg.
Da bi toliko dugo bilo maksimalno funkcionalno ima podesiv naslon, ramene pojaseve i dodatne jastučiće dok su deca manja. Njihovim uklanjanjem sedište postaje veće i komfornije za velike mališane.
Pripadaju kategoriji 0/1/2 I ispunjavaju sve evropske standarde o bezbednosti.

Roditelji posebno moraju obratiti pažnju na uputstvo za montiranje sedišta I strogo voditi računa da sve ispravno pričvrste I da pojaseve podese tako da deca budu vezana kako je neophodno.
To su možda sitnice, ali u nepredviđenim slučajevima mogu spasiti mališane od ozbiljnijih povreda.

Najprodavanije


Komentari

Da li imate, ili ste koristili ovaj proizvod?
Postavite komentar

Napišite recenziju i podelite svoje mišljenje sa drugima

Povrat proizvoda

Povrat ispravnog proizvoda

U slučaju da niste zadovoljni kupljenim proizvodom, možete ga vratiti i ukoliko je sve ispravno na njemu. Rok za povrat robe kojom niste zadovoljni je 14 dana i proizilazi iz važećeg zakona o zaštiti potrošača Proizvod mora sadržati sve pripadajuće elemente: kompletan proizvod, originalno pakovanje (kakav je isporučen). Proizvod mora biti vraćen u prvobitno stanje bez fizičkih oštećenja i tragova korišćenja. U slučaju da nemate originalnu kutiju proizvoda za povrat novca umanjuje se iznos od 50% od prodajne cene koja je naplaćena. Uz proizvod je potrebno vratiti i popunjen ovaj dokument: Jednostrani raskid - Odustajanje od kupovine . Povrat ispravnog proizvoda je u sopstvenoj režiji kupca

Povrat neispravnog proizvoda

U slučaju da imate bilo kakvu reklamaciju na proizvod koji ste poručili kod nas, budite slobodni da nas kontaktirate. Budite sigurni da smo rešeni da ispravimo svaku načinjenu grešku i da rešimo svaku nastalu situaciju. Reklamciju podnosite popunjavanjem online reklamacionog lista na linku: https://www.kliklak.rs/info/online-reklamacioni-list

Saobraznost:

Ukoliko u opisu proizvoda ili njegovim karakteristikama nije drugačije navedeno saobraznost važi 2 godine od datuma kupovine proizvoda. Izjava prodavca

Deklaracija


Naziv i šifra artikla: GB autosedište convy (0-25kg) london grey ( 108635 )
Jedinična mera: 1 komad
Tačan podatak o uvozniku i zemlji porekla je naveden na deklaraciji na proizvodu.